Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout (2024) - Amazon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Good morning, Vault Dwellers! Due to strong participation and interest, we have amended the start times for the remaining Season Two presentations. Episode Seven will now begin Tuesday, Jan. 27 at 6 p.m. PT, and Episode Eight will now begin Tuesday, Feb. 3 at 6 p.m. PT. Your punctuality is appreciated!

• Like 1
Mesaj tarihi:

2. sezonu bingeledim çıkan son bölüme kadar. güzel, izletiyor ama jonathan nolan işi izlediğimi bildiğim için çok ümitlenmiyorum. hatta bazen izlerken bazı karakterler birebir westworld kopyası gibi diyorum.  

Mesaj tarihi:

7

Spoiler

pat-and-paige-have-the-funniest-reaction

ya bu kadar olmaz, sanki bu ay oturup çekmişler gibi ahahaha

steph'in kanadalı çıkması bayağı ilginç bir boyut kattı bütün meseleye vault'taki.

gauss rifle bayağı yokeder diyordum da nedense işe yaramıyor gibi göstermişler, halbuki ghoul'un elindeki tüfekten 10 kat güçlü net. neyse gene delik açıyordu en azından. gauss minigun sonraki sezona 🤞

amerikan başkanı clancy brown çıktı tam uygun, o da tankta kafa filan çıkabilir enclave'i yöneten sonra, iyi seçim olmuş bence.

hadi bakalım bir bölüm kaldı çok heyecanlı yerde bitti. house reboot 10 numara olmuş. 👌

çok iyi ya. 👏 fallout'un güzel adapte edildiğini görmek cidden bucket list maddesi.

• Like 1
Mesaj tarihi:
Spoiler

HE IS BACK BITCHEEEES!!!!

NCR - Gone

Legion - Irrelevant

Yes man - muh self insert poeay fantasies 

IN THE END

THE HOUSE

ALWAYS 

WINS

Odin CC razi olsun senaristlerden

oh be sonunda hakli ciktik ahahahaha

Mesaj tarihi:

Yav ne güzel yapıyorlar bu diziyi. Müzikler, çekimler, ortamlar, silahlar. Kusursuz resmen. Oya gibi işlemiş adamlar. 

Spoiler

Kadının kafasını görünce hasiktir çektim cidden çok iyiydi ndnsns

• Like 1
Mesaj tarihi:

evet ama bethesda'nın engine mengine ne varsa bütün kodları mazot döküp yakıcan. remaster değil reboot lazım.

oyunu gears of war yapımcısına falan versin microsoft. tekniğe dokunmadan gerisi obsidian'da kalabilir.

Mesaj tarihi:

Fallout 3 yine iyiydi ya, orjinal Fallout oyunlarına benzetmeye çalışmışlardı. Fallout 4'te onların hepsini çöpe atıp kendilerince Atompunk evreni yapmaya çalıştılar.

bu dizinin en sevmediğim yanı da o konseptten referans almaları. 

yeni sezonun ilk bölümünü daha yeni izleyebildim. "Big Iron" şarkısıyla giriştikleri aksiyon New Vegas'ı hatırlattı bana, ama bir yandan da Fallout 4 tutorial levelına da gönderme koymuşlar. Neyse yapacak bişi yok, tüm Fallout serisini içermeleri gerekiyor sonuçta.

Mesaj tarihi:

s02e08, ayrica end credits sonrasi sahneler var, onu kacirmayin.

Spoiler

Cok bir aksiyon yoktu ama en azindan hikaye ilerledi oyunlarin mevcut hikayesi ile baglandi iyice o guzel oldu ilerki sezonlar icin. Sonraki oyunun da zeminini hazirliyor gibi.

Ghoul'un olayi bitti gibi sanki dizide, eger 3. sezona Colorado/Desert Rangers ile baglamazlarsa. Enclave'i bir duzgun goremedik 🥲

Bir sonraki oyunda bu ncr power armor olur kesin.

Mesaj tarihi:

gözyaşım pıt. orta bölümlerdeki vault sahneleri hariç "pff ne izliyorum ben" dedirtmeyen son zamanlardaki tek dizi sanırım. kadın başrol sırıtmadı, öf sırf kadın olsun diye bu rolü yazmışlar dedirtmedi. sırf siyahi karakter olsun diye maksimus'u yazmışlar dedirtmedi. şu dönemde bunu başarmak muazzam olay. 

Spoiler

bir kız babası olarak sonda lucy'nin babasıyla sahnelerinde gözüm doldu ne yalan diyeyim. 

new vegas defterini kapattılar gibi geldi bana. yeni sezon yeni setting gelecektir colorado'da. o arada da yeni fallout oyunu çıkabilir. 

• Yeni Oluştur...