kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Good morning, Vault Dwellers! Due to strong participation and interest, we have amended the start times for the remaining Season Two presentations. Episode Seven will now begin Tuesday, Jan. 27 at 6 p.m. PT, and Episode Eight will now begin Tuesday, Feb. 3 at 6 p.m. PT. Your punctuality is appreciated! 1
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 2. sezonu bingeledim çıkan son bölüme kadar. güzel, izletiyor ama jonathan nolan işi izlediğimi bildiğim için çok ümitlenmiyorum. hatta bazen izlerken bazı karakterler birebir westworld kopyası gibi diyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 7 Spoiler ya bu kadar olmaz, sanki bu ay oturup çekmişler gibi ahahaha steph'in kanadalı çıkması bayağı ilginç bir boyut kattı bütün meseleye vault'taki. gauss rifle bayağı yokeder diyordum da nedense işe yaramıyor gibi göstermişler, halbuki ghoul'un elindeki tüfekten 10 kat güçlü net. neyse gene delik açıyordu en azından. gauss minigun sonraki sezona amerikan başkanı clancy brown çıktı tam uygun, o da tankta kafa filan çıkabilir enclave'i yöneten sonra, iyi seçim olmuş bence. hadi bakalım bir bölüm kaldı çok heyecanlı yerde bitti. house reboot 10 numara olmuş. çok iyi ya. fallout'un güzel adapte edildiğini görmek cidden bucket list maddesi. 1
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 (düzenlendi) Spoiler Baskan cok iyi olmus evet Ocak 28, 2026 Norak tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 ilk oyunda da rhombus'u o seslendirmiş, bilmiyordum.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Spoiler HE IS BACK BITCHEEEES!!!! NCR - Gone Legion - Irrelevant Yes man - muh self insert poeay fantasies IN THE END THE HOUSE ALWAYS WINS Odin CC razi olsun senaristlerden oh be sonunda hakli ciktik ahahahaha
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Yav ne güzel yapıyorlar bu diziyi. Müzikler, çekimler, ortamlar, silahlar. Kusursuz resmen. Oya gibi işlemiş adamlar. Spoiler Kadının kafasını görünce hasiktir çektim cidden çok iyiydi ndnsns 1
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 bu arada 15 senelik bitmeyen tartismayi sonunda adressledikleri icin tesekkurler Spoiler 2 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Primeda yoktu YouTube'da varmış. Tüyler diken ha.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2026 ilk sezonu official youtube a koymuslar, ilk 4 bolum var simdilik, gerisi de geliyor 1-2 gune: https://www.youtube.com/@PrimeVideo/videos 1
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Sam, 31.01.2026 16:35 tarihinde dedi ki: new vegas lutfen, TODDD!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 evet ama bethesda'nın engine mengine ne varsa bütün kodları mazot döküp yakıcan. remaster değil reboot lazım. oyunu gears of war yapımcısına falan versin microsoft. tekniğe dokunmadan gerisi obsidian'da kalabilir.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Fallout 3 yine iyiydi ya, orjinal Fallout oyunlarına benzetmeye çalışmışlardı. Fallout 4'te onların hepsini çöpe atıp kendilerince Atompunk evreni yapmaya çalıştılar. bu dizinin en sevmediğim yanı da o konseptten referans almaları. yeni sezonun ilk bölümünü daha yeni izleyebildim. "Big Iron" şarkısıyla giriştikleri aksiyon New Vegas'ı hatırlattı bana, ama bir yandan da Fallout 4 tutorial levelına da gönderme koymuşlar. Neyse yapacak bişi yok, tüm Fallout serisini içermeleri gerekiyor sonuçta.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 ahah remaster gerçekten gelecek sanırım. 2
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 76'yı oynuyor galiba şu an, hatıra albümünde diğer hepsi var. Topluca mı gelecek lan. Araya da bi Shelter 2 sıkışsın plx (batıda release etmedikler shelter online var hatta).
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Sam, 02.02.2026 17:19 tarihinde dedi ki: ahah remaster gerçekten gelecek sanırım. 1
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2026 Skyrim remastered geliyormuş ne gülerim.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 s02e08, ayrica end credits sonrasi sahneler var, onu kacirmayin. Spoiler Cok bir aksiyon yoktu ama en azindan hikaye ilerledi oyunlarin mevcut hikayesi ile baglandi iyice o guzel oldu ilerki sezonlar icin. Sonraki oyunun da zeminini hazirliyor gibi. Ghoul'un olayi bitti gibi sanki dizide, eger 3. sezona Colorado/Desert Rangers ile baglamazlarsa. Enclave'i bir duzgun goremedik Bir sonraki oyunda bu ncr power armor olur kesin.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 gözyaşım pıt. orta bölümlerdeki vault sahneleri hariç "pff ne izliyorum ben" dedirtmeyen son zamanlardaki tek dizi sanırım. kadın başrol sırıtmadı, öf sırf kadın olsun diye bu rolü yazmışlar dedirtmedi. sırf siyahi karakter olsun diye maksimus'u yazmışlar dedirtmedi. şu dönemde bunu başarmak muazzam olay. Spoiler bir kız babası olarak sonda lucy'nin babasıyla sahnelerinde gözüm doldu ne yalan diyeyim. new vegas defterini kapattılar gibi geldi bana. yeni sezon yeni setting gelecektir colorado'da. o arada da yeni fallout oyunu çıkabilir.
Öne çıkan mesajlar