goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 boyrerin üstüne aparat yardımıyla kendi 1.5lt şişeni takarak mı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 (düzenlendi) @KHaRoN Beurer LB12 Ultrasonik Mini Hava Nemlendirici alayım ben ya, OM atarım adres vs. / ist. şişli-gayrettepe'deyim bitkilere lazım Kasım 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 sıraya gir kardeşim kör müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 (düzenlendi) @Goering sıradan bir kişi gelsin kusura bakmayın oyaladım sdf. Kasım 2, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 29 dakika önce, Goering dedi ki: @KHaRoN Beurer LB12 Ultrasonik Mini Hava Nemlendirici alayım ben ya, OM atarım adres vs. / ist. şişli-gayrettepe'deyim sarayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 KÖRMÜŞÜM GERÇEKTEN sar abim, yazıcam adresi - sen de IBAN atıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 abi nemlendiriciyi bende sey edbiliridm kac saat gidiyor bi sisesi ? en azından bilgi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Şişesine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 ıslak havluda iş görüyor ama daha iyi olurdu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Ben de havlu bağlıyorum bazen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 ben havlu bağlayamıyorum petek uzakta ve bitkiler için alıyorum: Spoiler Kharon ile el sıkıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Ben yazmayi unuttum bugun, paket yarin goering e dogru yola cikiyor. Nemlendirici buyuk hit oldu hakkaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 iphone SE de satildi foruma. Projektor ve ip7 hala satilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 21 saat önce, Goering dedi ki: ben havlu bağlayamıyorum petek uzakta ve bitkiler için alıyorum: İçeriği gizle Kharon ile el sıkıştık kaç tane kılıcın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Sansevieria baya var, sende de var çarpıştırak mı? Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Yeni konu acacak kadar sey yok yine bu sefer; Dell Ultrasharp U2414H 23.8" 1080p IPS Led Monitor 50 metre yakinindan sigara dumani dahi gecmemis, guneste kalmamis, kedi/kopek tuyu v.b. olmayan, olu pikselsiz v.s. factory calibrated baya iyi durumda bir monitor. Kutusu, faturasi, Cd si (), faturasi, kutu icindeki poseti bile duruyor. Display port kablosunu sinirlenip atmis olabilirim onu bulamadim. Bayadir kullanilmamisti. Depodan yeni cikarttim yanina bi tane daha aynisindan alayim istedim fakat ayni kondisyonda bisey bulamayinca bunu satip baska benzer biseyden 2 tane alma gibi bi hevesim var su an. Abuk subuk fiyatlar isteyen ilanlar var, ben hepsinin altina makul bi rakama veririm. alicisini uzmeyecek monitor. Kutusunda oldugundan foto cekmeye kasmadim, isteyen, israr eden olursa biseyler ayarlarim. Benim elimde ayni bunun gibi asiri temiz olan bir ikizi daha var, senin gibi uyguna veririm diyen varsa onu da degerlendiririm. EVGA 600 W2 600w 80+, Aktif PFC, 12cm fanli PSU Hazir sistemle demonte olarak kutusunda geldi, kuralim bari diyip niyetlenildi sonra baska bi upgrade parcayla yer degisti. 29 Aralik 2021 faturali, garantili kutulu vs. duruyor. Acilip sistemi calistirdi sonra kullanilir diye kenara ayrilmisti, psu fazlasi tahminimi astigi icin kullanicak olana gitsin hazir garantisi v.b. dururken. Foto yok zira 0 urun neyse o, tek farkli sanirim icindeki orjinal poseti (varmiydi ondan da emin degilim) ve kablo toplayicilar yok. Bu sira 1-2 indirim yedi sanirim, 800-850 lira civarinda geziyordu. 680 liraya rastladim. Ben 550 dersem haksizlik olmaz sanirim. IKEA Ranarp 38cm Siyah Sarkit Lamba Bunlardan hizimizi alamayip 1-2 tane fazla almisiz takim olsun diye. Hic takamadigimiz, sonra da iade suresini gecirdigimiz bi lambamiz var. Hayli yer de kapliyor. Kutusu iviri ziviri duruyor, 0 fiyati belli, 40% altina veririm. Ikea firsat kosesi tadinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 monitorü kaça salıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 @Suark 2400-2600 arasi fiyat vermisler bu monitor icin. Kalibre olmayan kotu panelli dell lere de 1900-2000 civari. Bu baglamda 1800 e ultrasharp guzel bir rakam olur heralde. Letgoya 2000 yazmistim ama "bilen bilir" kategorisinde monitor oldugu icin cok umidim yok oralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Avize ve PSU satildi. Dell ultrasharp monitor hala duruyor. Hatta depodan 1 tane daha bilgisayar ve monitor cikti. Bilgisayarin speclerini bilmiyorum buyuk ihtimalle lga775 platform bisey, belki bi NAS projesi vb gibi kullanmalik biseyler cikar ordan. Bugun cikan monitor Philips 227E4LHAB Yukarida dell icin yazdigim neredeyse hersey gecerli. Ayni ortamda kullanilmis bi monitor. Bunun faturasi yok, bir de digeri gibi pro kalibrasyonu yok haliyle. Ek olarak icinde 2x2w RMS hoparlor var kim kullanir bilmem. Tech specleri icin soyle bir sheet var ozetliyor monitoru; https://www.p4c.philips.com/files/2/227e4lhab_00/227e4lhab_00_pss_enggb.pdf patiye kargosu benden 650 ye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 9 saat önce, KHaRoN dedi ki: Ek olarak icinde 2x2w RMS hoparlor var kim kullanir bilmem. Öyle deme ya forumun yarısı köylü, yeterince trollersek çıkarlar köşelerden "ya yataktan yutub dizi izlerken kullanıyorum" diye. Sonra da sağda solda HiFi topiklerinde konuşuyorlar sdfs. @aktiftablet Ufak ve ucuz dikey kod monitörün hayırlı olsun, 650 liralık 22" olanı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 10 saat önce, KHaRoN dedi ki: Avize ve PSU satildi. Dell ultrasharp monitor hala duruyor. Hatta depodan 1 tane daha bilgisayar ve monitor cikti. Bilgisayarin speclerini bilmiyorum buyuk ihtimalle lga775 platform bisey, belki bi NAS projesi vb gibi kullanmalik biseyler cikar ordan. Bugun cikan monitor Philips 227E4LHAB Yukarida dell icin yazdigim neredeyse hersey gecerli. Ayni ortamda kullanilmis bi monitor. Bunun faturasi yok, bir de digeri gibi pro kalibrasyonu yok haliyle. Ek olarak icinde 2x2w RMS hoparlor var kim kullanir bilmem. Tech specleri icin soyle bir sheet var ozetliyor monitoru; https://www.p4c.philips.com/files/2/227e4lhab_00/227e4lhab_00_pss_enggb.pdf patiye kargosu benden 650 ye gider. Aktiftablet almiyorsa ben bu monitörü alırım , lazım oluyor iş yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Dik kullanmak icin philips olan olmaz maalesef. Kendi ayagi ile sadece tilt oluyor, arkada da vesa mount yok. Dik olup muthis otesi kullanilan monitor dell u2414h olan. Sarayim mi ikisini de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Bendeki geyming monitörü satabilsem dell'i alırdım da Antalya'da zor heralde, kim alacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 3 saat önce, Masticore dedi ki: Aktiftablet almiyorsa ben bu monitörü alırım , lazım oluyor iş yerinde. Hayırlı olsun karşim güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 6 saat önce, Masticore dedi ki: Aktiftablet almiyorsa ben bu monitörü alırım , lazım oluyor iş yerinde. philips masticore a gitti. Dell u2414h hala duruyor, yok mu alan? ikisini birlikte paketleyip yollayivereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar