sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 +10-40 bölüm +scifi, aksiyon/komedi, fantastik, mmo/vr +standalone seri -liseli, hentai, çok sulu, korku -manasız twistlerle dolu ya da havada kalmış son -100+ bölüm böyle bir algoritmam var zamanım bol. birden fazla izleyebilirim. tepe noktam fma brotherhood, diğer popüler kısa serileri de izlemişimdir my hero hariç. romantik filan da olabilir ama espri referansım lovely complex.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Bakmadıysan Log Horizon'a bak, yeni sezonu geliyor. Bitmiyor ama devamı geldi gelecek yani. Netflix üzerinden şunlar çok iyi: March Comes in Like a Lion (masterpiece direk bu genre olarak tutmasa da), Ergo Proxy (yönetmenlik olarak okullarda okutulası), Erased, Black Lagoon, Unlimited Blade Works (Unlimited budget da var içinde).
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Sci Fi için Mobile Suit Gundam: Iron Blooded Orphans'a göz atılabilir, Türkçe olarak Netflix'de mevcut.
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Admin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Sadece animemi ariyorsun yoksa manga/manhwa da olurmu?
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 17 saat önce, Goering dedi ki: Dorohedero Tower of God Yabilmediğimden soruyorum Tower of God neden bu kadar çok tavsiye ediliyor? Aa yeni çıkmış başlıyım bari diye izlemeye başladım o kadar çok yazılıp çizilince, şu ana kadar pek etkileyici bir şey yok, aksine çok fazla boşluk var. Herhalde mangası çok iyi ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Öyle aynen.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Cromartie High School , Juuni Kokoki , Overlord.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 level e izliyorum bu aralar bi tikaniklik var cok basindayim duzeliyorsa ilerde fena degil.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 level e çok komik de pek düzeliyorluk bir durum yok hani, genelde öyle devam ediyor.
Öne çıkan mesajlar