Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 The Deluxe Edition: Included in the Deluxe Edition are 5 In-game historical monuments from around the world, the games original soundtrack as well as a digital art book. Five in-game items include: Statue of Liberty Eiffel Tower Brandenburg Gate Arc de Triomphe Grand central terminal Original Soundtrack: This Original Soundtrack includes 14 unique tracks mixed from the ambient music of the game, allowing you to enjoy the wonderful music whenever you want. Digital Art book: See the concepts behind the buildings! The book features almost a 32 hand drawn concepts of the game various buildings and the story behind each. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Hellblade: Senua's Sacrifice Life Is Strange 2 Complete Season Disco Elysium Pillars of Eternity II: Deadfire - Standard Edition Sepet listem ama toplamı 132 yaptı 100 lirayı geçesim yok. Birini çıkartacam ama karar veremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 hellblade gamepass'ta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 kapatıyoruz yarın son ne süpürecekseniz süpürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 sadece new world aldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 ileride çıkacaklara bekleteceğim cüzdanı sanırım bu sefer, wishlist'tekilerden şimdi oynayasım gelmedi birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 bu sefer steam kartları neden böyle tek tek düştü bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Disco Elysium, Stygian, Griftlands, C&C Remastered dışında hitap eden bir oyuna denk gelemedim onları aldım kapattım bu indirim dönemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Son günlerde gömdüğüm. Metro Exodus + 2 dlc %60 indirimli Stellaris ek paketleri %50 indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 xcom2 ve stellaris ek paketlerini aldim. Baska gozume kestirdigim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar