Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Selam Bugün ilk defa SSD edindim, ancak nasıl becerdiysem, diğer her şey kutusunun içinde dururken SSD yi m.2 slotuna takmak için gereken vidalarımı kaybetmişim/bulamıyorum. Anakartım Asus Z170-E. Hani amazon.com a m.2 screw yazınca sonuçlar çıkıyor (tomshardwareden falan da baktım anakartıma uyumlu imiş bir çoğu), ama gidip 2 vida + kargoya da 100+ TL de vermek istemiyorum. Bu vidalardan Türkiye'de bulunur mu? Ne vidası diey sormak laızm (direk m.2 vidası mı diyoruz?), fiyat olarak ne alemdedirler? Bilgisi olanlar aydınlatabilirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Anakartin m2 slotuna bak. Orada seni bekliyor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 uzunluk ve çap boyutunu bulursan vida civata satan hırdavatlarda 2-3 liraya alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 açıp baktım, orada değiller malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 M2 sticklerin kutusundan cikmiyo genelde. Cogunlukla anakartin m2 slotunda vidali olarak duruyo o vidalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 zaten kutusunda yok dedigim, anakartın kutusunda eksik, bir yere koyup unutmuşum muhtemelen. anakartın üzerinde de vidalı değil, hani amazon.com dan getirebiliyorumda, TÜrkiye'de daha makul bulma şansım var mı onun peşindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 m.2 nin uzerinde vidali bir sey yok mu peki? Bir de elinde fazla varsa anakart ayagi da tam olmasi gerek o delige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 (düzenlendi) Anakart ayağım var, onu da denedim, ancak kalın geliyorlar m.2 slotuna Haziran 18, 2020 Soimyr tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 O halde anakart modeli ve anakartin icinin fotosunu isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Anakartım Asus Z170-E Şuda anakartın resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Bazi anakartlarda mount biraz degisik vida yerine anchor tip de gelebiliyor, veya anakartta bi yere vidalayip birakiyorlar ssd boyuna gore ordan sokup baska yere takiliyor o yuzden sordum. Bu durumda bence en makul yontem eksen, inventus v.b. gibi vendorlara bi sormak, bi de hazir el degmisken asus t urkiyeye de mail atmak ise yarayabilir. Ellerinde muhakkak vardir. Bir de aklima yazarken geldi, m2 soket olmayan anakartlar icin veya olup da pcie adaptorler icin ceviri veya riser kitler var. Bu kitlerin bazilarinda 1-2 vida cikiyor olmali. 20-25 liralar civarinda bulunur. Herturlu amazondan soylemekten ucuza gelir. n11 den arattigimda ilk foto temsili Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 ASUS'a mail attım şimdi, yarın bir çağrı merkezlerine de sorarım, olmadı amazon'a el mahkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 abi 3 lira diyorum m.2 screw sizes civatacı hırdavata göster bitti gitti öyle hint kumaşı değil civata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 teknik liselere elektronik parca satan dukkanlarda olur. yazicioglunda hala duruylardir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 herhangi bir elektrikçide de bulursun o tarz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 1 dakika önce, Fistan dedi ki: abi 3 lira diyorum m.2 screw sizes civatacı hırdavata göster bitti gitti öyle hint kumaşı değil civata aynen 3 lira bile tutmaz da, yivini tuttursan kafasindaki washer tutmayabilir. yoksa vida su, atla deve degil. https://www.moddiy.com/products/M2.0-x-3mm-Black-Screws-CM2x3x3.3.html ben olsam n11 den buldugum en ucuz riser i soylerdim vidayla tornavidayi alir geri kalani "lazim olabilir cekmecesi" ne atardim. orn. https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/m2-to-usb-30-pci-e-m2-ngff-4444p-1x-16a-adaptor-cevirici-ekspre-P278395837 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 neden herşeyin plastik konnektörlerle pratik halledilebildiği dönemde böyle vida gerektiren bir installation tasarlanmış ben anlam veremedim. öbür taraftan şak diye inip kitlenecek bir plastik parça olsaymış ya, ağır değil nasılsa m2 ssd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 go go bilgisayar tamiri yapan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Ben de bir saattir m2 ssd takmaya çalışıyorum, hiçbir vida uymadı, daracık ne el giriyor ne birşey. Nasıl en son teknoloji diye bunu yapabilmişler inanılmaz, 1970 kafası tam. Sonunda çıldırıp bantlayacağım sanırım da erir mi diye düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 iyiki prebuilt almisim yasasin koyluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Asus kaliteli dedik, içinden bir liralık vida çıkmadı. Elektrik Bantlayıp vida gelene kadar öyle kullanacağım. Kim tasarladıysa da Allah kahretsin onu, yap plastik kelepçe bellek slotu gibi bitir işi. Vida nedir bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 şu kharon'un yukarıda yazdığını alıp bitirdim. resmen 10 kuruşluk vida için 3 saat uğraştım eski anakart vidalarıyla tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 vidasiz dursun, bende 3 senedir oyle duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 onu da okudum da ısınma ve titremeden zamanla yerinden çıkabilirmiş. elektrik bandıyla dursun vidası gelene kadar, ucundan bantladım zaten çiplere filan değmiyor ısınan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Update: Ankarada'ki çeşitli bilgisayarcılar (Ulus'ta Nehir sokak) mmh bulamam edemem çekti, bir tanesi abi anakartın modeline göre 75-150 lira olur gibi muazzam fiyatlar çektiler 2 dolarlık şeye. Sonuç: 40 lira kargo karşılığında ASUS Müşteri Hizmetlerinden ediniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar