sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Merhabalar. Arabamı satıyorum, ilanı burada da paylaşayım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-servis-bakimli-ve-hasarsiz-golf-7-832494880/detay/ Her şey ilanda yazıyor zaten, başka sorusu olan varsa da yanıtlarım tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Kimse sormadan ben sorayım. Paticik indirimi ne kadar? Kapıyı kapatınca gelen sesin tokluğu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Vay be 2014 model manuel hasarlı vosvos bile 135 k olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Satip ne alacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Vay anasını. 6 yasinda 1.2 benzinli manuel golf 135k. Oyle boyle yukselmemis piyasa. Hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Havada satar bu fiyata, 2014 pololar neredeyse 100k oldu. Aralıkta arabayı değiştirmek son dönemde verdiğim en güzel karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Valla baktım emsal ilanlar hep bu civarlarda hatta uygun bile yazdım ben eşşeğim, piyasa uçmuş. Ben bunun yerine 2017 - 110.000 km'de otomatik highline golf aldım - 175.000 TL o da mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 39 dakika önce, roket adam dedi ki: Vay be 2014 model manuel hasarlı vosvos bile 135 k olmuş. O hasar mı lan abartma, tamponun plastik kısmında bir kırıp var. Hasar kaydı falan yok arabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Ama farlari da led degil onu ne yapacagiz!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 e iyiymis fiyat. olm ben de skindirik bi golf aldim macarda 2006 model, 5-6 ay kullanip okutmalik. arabanin tr fiyatina baktim 85bin den basliyo 200k daki sdfsd. saka mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Hayirli olsun yeni golf de, neden highline abi, km de yuksek. Hanimin araci falan mi? Kim highline vw aliyor cok merak ediyordum bir kisi bulunca sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 110k yüksek degil de highline ın nesi var? tok kapı sesinden vazgeçmemiş işte adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Golf sevdası diye açıklayabilirim ikk aracım 2005 model golf idi, 2. de 2014 olan işte. Yine golf aldım, alıştığım sevdiğim araç. Highline da ekran, apple car play, yağmur sensörü, cruise, led farlar, elektrikli katlanan ayna vs. için. Comfortline da hiçbiri yok, baya boş bir araba. Yine de 175.000 tl ye ne alabilirim diye baktım bu sınıfta, leon vs var, golfe alıştığım ve sevdiğim için böyle karar verdim. Sen neden saçma buluyorsun ben de onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 golf 8 ne zaman gelcek acaba, bu arada uyguna koymuşsun gibi geldi. bizim 2012 1.2 tsi midline golf7 110k da 115 e alıcı çıktı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 (düzenlendi) @sipeyskeyk Vw benim gozumde hep f/p arabasi (bu lafimla dalga gecenler olabilir de 5 sene kullandigim polo bir kez sorun cikartmadi, 4.5 5lt ortalama yakti, satarken de cat diye sattim). Highline'lara koyulan ozellikler bana gimmick geliyor. Belki de aracta aradigim tek seyin keyifli surus olmasindan kaynakli bilmiyorum. Ayrica sunduklari opsiyonlar icin fiyat farki az degil ve satarken de sifir aldiginda verdigin paranin karsiligini ne kadar aldigin tartisilir. Hani sen ikinci el almissin da sifir fiyatindan highline alir miydin mesela? Gerci fiyat konusu tum dolu araclar icin gecerli de bu saydiklarim f/p gordugum bir aracta dengeyi bozuyor gibi geliyor. Edit: bu arada yanlis anlasilmasin led far, cruise control, yagmur sensoru falan benim de aradigim ozellikler, bu tarz elzem seyler opsiyonla comfortline'a eklense veririm parasini (bilmiyorum opsiyon paketleri var mi vw'de bunlar icin ama olsa da Turkiye'de opsiyon paketli arac siparis edilmiyor tabii, gidip buldugun beyaz golfu aliyorsun sfg) Haziran 17, 2020 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 @deadwoll Dediğin gibi arabadan beklentisi herkesin farklı. Ben arabayla hız yapmam mesela, araba kullanmayı da sevmem biriyle bir yere giderken kullanmak isteyen varsa asla direksiyona oturmam, yan koltuk her zaman tercihimdir. Arabadan da anlamam zaten. Ama mesela BT telefon bağlantısı, cruise control, ekran vs. seviyorum, comfortline da olmamasının eksiğini hissediyordum özeniyordum açıkçası, o yüzden highline baktım. O sonradan taktırılan orjinal olmayan ekranlar falan da sakil duruyor. Comfortline'da en azından multimedya özellikleri ve led far olmasa bile, yağmur sensörü cruise falan olması lazım. Orta paket bir arabanın bu kadar boş olması gerçekten saçmalık. Sıfır highline almazdım, bu aldığım arabanın sıfırı 280 mi ne galiba bakmıştım. (Oha). Sıfır arabaya genel olarak karşıyım zaten. Arabaya (bence) gereğinden fazla anlam yükleyen biri değilim, o yüzden sıfır-ikinci el değer kaybını kendim yaşamak istemem. Bu aldığım golfün tamponu vuruk, kapısında taş kaynaklı 2-3 tane göçük var mesela ama umrumda değil. Arabasını "seven" meraklı, özenli birisi bu arabayı muhtemelen almazdı. Bu arada 2017 ve sonrası model makyajlı golfler golf 7.5 diye geçiyor - golf 8 de muhtemelen bu sene veya seneye satışa çıkacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 hemen gaza gelip golf R baktim 2012 falan. ne kadar pahali lan, 100 kaada falan geliyo burada bile, o paraya range-porsche falan alinabiliyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Yok artık ahahhaha, ne saçma işmiş o. Bak burada HEPSİ pahalı çok mutluyuz. Avrupa sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 8 saat önce, deadwoll dedi ki: @sipeyskeyk Vw benim gozumde hep f/p arabasi (bu lafimla dalga gecenler olabilir de 5 sene kullandigim polo bir kez sorun cikartmadi, 4.5 5lt ortalama yakti, satarken de cat diye sattim). Highline'lara koyulan ozellikler bana gimmick geliyor. Belki de aracta aradigim tek seyin keyifli surus olmasindan kaynakli bilmiyorum. polodan nasıl bi sürüş keyfi alabildin acaba? hatta poloya bok atmak gibi olmasın, alt yapısı tel maşa olan budgetın da budgetı bi segmentteki arabanın ne sürüş keyfi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 16 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: O hasar mı lan abartma, tamponun plastik kısmında bir kırıp var. Hasar kaydı falan yok arabanın. altı kaya görmemiş temiz bir araçtır. sadece ciddi alıcılar trollesin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Benim comfortta cruise, bluetooth, Yağmur ve far sensörü var, comfort alırken tamamı 2k civarına eklenebilir bu paketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 1 saat önce, Esh dedi ki: hemen gaza gelip golf R baktim 2012 falan. ne kadar pahali lan, 100 kaada falan geliyo burada bile, o paraya range-porsche falan alinabiliyo sdfg öyle olunca da bi süre sonra insan arabalardan soğur, her istediğini şak diye alabiliyon, resmen easy difficulty. ama biz burda hard difficulty olarak daha mutluyuz, demem tabi şaka. keşke bende eu vatandaşı olabilsem. hele bizim burdaki bi dünya yunanistan bulgaristan macırlarını anlamak mümkün değil, ellerinin altında altın pasaport var, ama totolarından korkuyolar gitmeye, taş çatlasın 1 sene kursa git ingilizce öğren, avrupanın çoğu yerinde burda yaşadığının 10 katı rahatlıkta yaşarsın, ama yok adamlar edirneden öteye geçmiyo. enteresan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 gülsene pis burjuva. BURADA SENİN ARABAN GEÇMEZ LİBOŞ KARDEŞ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 47 dakika önce, aktiftablet dedi ki: polodan nasıl bi sürüş keyfi alabildin acaba? hatta poloya bok atmak gibi olmasın, alt yapısı tel maşa olan budgetın da budgetı bi segmentteki arabanın ne sürüş keyfi olur? Poloda surus keyfi var demedim, f/p arac dedim. Highline'a cikacagima aradaki farki luksu az ama surusu guzel araca gecmek icin kullanirim dedim. Zaten tercihimi de oyle yaptim arabayi degistirirken, o yuzden sormustum aslinda. Is arkadasim da benimle ayni donem gitti Hyundai Kona aldi mesela, ona da sordum mesela niye Hyundai aldin diye. Oturduk konustuk, o da mesela hic aklimiza gelmeyecek nedenler siraladi. 2 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Ben arabayla hız yapmam mesela, araba kullanmayı da sevmem biriyle bir yere giderken kullanmak isteyen varsa asla direksiyona oturmam, yan koltuk her zaman tercihimdir. Arabadan da anlamam zaten Ben de boyleydim de, orta yas krizine erken girdim herhalde. Poloyu satmadan uzanabilsem kirmizi mx5 alacaktim neredeyse fkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar