urWru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Beğenip Paylaşıp Videomu Desteklerseniz Çok Sevinirim https://www.youtube.com/watch?v=hPCysQq800Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Ya sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 İşte hep yeni gelen arkadaşlara böyle kötü davrandığınız için forum ölüyor diskort canlanıyor Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 HotS mu bu hangi oyun? Yeni herolar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 lol kesin bu. hots değil hots yine elit ya bu lole falan nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 destek olarak down-voteladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Türkçe koymuşlar bide ahahah Neyse burda dalga geçmeyelim gidip youtubeuna yorum spamleyelim aptalsın gerizekalısın falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 volftimde yazıyordu İLK KAN DÖKÜLDÜ o herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 o kadar kötü ki bi süre çıkamadım videodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 daha kötüsü de varmış. İşte bu yüzden çocuk yapmıcam. Sonra böyle bi şey yapıp gelcek "baba bak nasıl olmuş" dicek. Hadi buyur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Olm bunlar bildiğin akpye falan oy veren ailelerin eğitimsiz kıro çocukları, senin çocuğun böyle olmaz ki daha düzgün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Bide çocuğun istisnasız her yorumu beğenmesi asdasda benim yorumumu bile beğenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 1 saat önce, urWru dedi ki: Beğenip Paylaşıp Videomu Desteklerseniz Çok Sevinirim https://www.youtube.com/watch?v=hPCysQq800Q sol kalça kemiğine sağlık kardeş, dislikeladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 1 saat önce, axedice dedi ki: İşte hep yeni gelen arkadaşlara böyle kötü davrandığınız için forum ölüyor diskort canlanıyor Q_Q yüzde biri olsa gene yeterdi bugüne, argumentum ad nitpickum fail. yeterince eğlenilmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar