akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 (düzenlendi) Annem ile babam 85 üstüler. Çok aşırı baskıcı davranıyorum sanırım onlara. ilerde sokağa çıkma yasağı kalkınca dahi mümkün olduğunca az dışarı çıkmalarını. Benim onları araba ile gezdireceğimi. Asla bir markete gitmemelerini fazla söylüyorum. Kapalı alanlara gitmeyin diye ısrar ediyorum. Bu durumun geçici değil ebedi olacağını arkadaşları ile eskisi gibi buluşmamaları onlarla toplanmamalarını söylüyorum. Hata mı yapıyorum? Yazlığa gitmelerini de engelledim. Ters bir durum olursa yollar yine kapanırsa onları geri gelemeyeceğini. Orada esir kalabileceklerini söyledim. Yardım pls. Haziran 3, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 yazlığa yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 bırak takılsınlar 85 olmuşlar neyine darlıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 kira sorunsalı degil miydi bu başlık. niye tema degisti dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Bi 20 gün daha idare edin diye zorlamak lazım bence de. Ama 20 gün sonunda hala sağda solda binlerce hasta olmazsa zaten bu olay bitmiş demektir diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Yazlığa götürecen asıl, o bölgeler temiz nerdeyse hiç vaka bile yok olan yerler tek tük., götür yazlığa yap eve stok en mantıklısı o yaşlılar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 yazlığa bencede yolla kaldı ki yasak çıksa basar araba ile alır gelirsin hemen her türlü şehre de geri gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 sen de yazlığa git onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 daha sokağa çıkma yasağı olmaz, olsa da max hsonu işte. Yazlıklarında takılsınlar püfür püfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar