Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-accessories/8bitdo-sn30-pro-plus-gamepad-sn-edition-for-nintendo-switch Switch ile, RetroPi ile, iPadOS ile ve Windows ile Kullanıyorum. Tasarım olsun, elde duruş olsun, fiyat olsun her açıdan kullandığım en iyi gamepadlerden biri. Öneririm. Aleti bilmeyen var mı bilmiyorum ama yine de konusunu açayım dedim. Kendi 20 saat giden sarj edilebilir pil paketi var, 2 tane AA ile de çalışıyor. İçinden çıkan pil paketi Xbox One gamepad ile de çalışıyor, şimdi denedim. Nintendo dizilimi. Dpad inanılmaz. Her açıdan ideal Dpad. X/Y tuşlarını iç bükey yapmışlar, parmağa güzel oturuyor. Gamepad bakıyorsanız öneririm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Tesekkurler, guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Yazmamışım yukarda, İstediğin tuşa atanabilen istediğin gibi ayarlanan macrolar var. Switch için özel tuşlar var, onlara mesela. Açılışta 4 farklı modda açabiliyorsun, profilde ona göre açılıyor. Her tuş remap edilebiliyor. Turbo var, her tuş için yine. Gyro ve rumble gibi şeyler de tam. PS. Macro hiledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 1 saat önce, GERGE dedi ki: X/Y tuşlarını iç bükey yapmışlar, parmağa güzel oturuyor. bu aldığın modele göre değişiyor. siyah olanda ve classic g edition (gameboy renkli olan, main edition =P) yok. ama şu güzelliğe bakar mısınız best gamepad ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 NES versiyonu yapmışlar da SNES versiyonu yapmamışlar mı? olmamış bu. 8bitdo SNES tasarımı gamepadler yapıyormuş oysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 (düzenlendi) snes'in amerikan versiyonu o morlu olan tipteydi yanlış bilmiyorsam. amerikan pazarına oynamışlar direkt. şimdi wiki'den baktım da japonya'da süper famicom ismiyle (renkli tuş), amerika'da snes ismiyle (morlu tuş) çıkmış. dolayısıyla teknik olarak snes edition yapmış oluyor 8bitdo ;)))))) Mayıs 31, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 ben anlamam, SNES'imi isterim. Japonya'da da Super Famicom diye yayınlanan ürün böyleyse, hakiki SNES budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Ipad'de ve PC'de kullanmak için Xbox One Controller mı bu mu ya? Bluetooth bağlantısı dandik diyen olmuş Aliexpress yorumlarında:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Öncelikle Aliexpress’i geçin. Shop4tr Türkiye’ye satış yapan en uygun oyun dükkanı. İkisi de var bende. SN30 Pro+ daha iyi bence. Özellikle Dpad kullanılan oyunlarda çok daha iyi. Tuşlar ve layout da daha iyi geliyor bana. Hafif olması da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 3 saat önce, grinny dedi ki: Bluetooth bağlantısı dandik diyen olmuş üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Hiç sorun yaşamadım ben Bluetooth ile. Kablolu da kullanılabiliyor bu arada, USB-C. v4.1 şu an firmware, aldığımda v3.1’di. Belki güncelleme ile düzelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 36 dakika önce, GERGE dedi ki: Öncelikle Aliexpress’i geçin. Shop4tr Türkiye’ye satış yapan en uygun oyun dükkanı. İkisi de var bende. SN30 Pro+ daha iyi bence. Özellikle Dpad kullanılan oyunlarda çok daha iyi. Tuşlar ve layout da daha iyi geliyor bana. Hafif olması da iyi. Bu siteyi ilk defa duydum teşekkür ederim. Bir deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 @GERGE gumruk olayi nasil oluyor sitede? shipping kisminda bir sey yazmamislar, biz mi ugrasiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Gümrük normal, kapıda postacıya ödeyip ürünü alıyorsun. En azından para almaları gerektiğinden postayı kenara atıp gidemezler diye avunuyorsun. Kargo ücretsiz ama, aldığım ürünler de hep çabuk geldi. Genelde 4 ya da 5 gün için İstanbul’da gümrüğe giriyor, sonrakiler bizimkilere kalmış. Gümrükle birlikte dahi Türkiye’dekinden daha ucuza, bazen neredeyse yarı fiyatına geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 %30 oduyoruz di mi devlete, 92 lira durduk yere tayyibe bagis.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 ₺55 olması gerek ₺300 için. Bunlarda gümrük %18. Yeni gümrük zamlarının çoğu Avrupa dışına çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Ben bunu aldim gumruge takildi galiba asagidaki gibi gorunuyor. ptt'yi aradim gumruge yonlendirdi onlar da mesai saatlerinde bakiyorlarmis telefona, henuz ulasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Gumruge takilmamasi gibi bir ihtimal yok artik faturali urun bu ustelik. Pim normal bir olay, ukim yazarsa sikinti . Yasakli urun olup olmadigina bakiyorlar. Yasakli ise geri iade degilse sana yolluyorlar ama paketini kesmis parcalamis olabiliyorlar ve 2 ay surebiliyor sana ulasmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Aa, tesekkurler abi bilgi icin, o zaman bana ulasmasi icin hala umut var sdf saglam gelsin de paket falan onemli degil artik. Gerge 6 gunde elime gecti deyince heveslenmistim, galiba GER - GE - LEN - DIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 (düzenlendi) öyle her yabancı alışveriş sitesine atlamayacaksın hemen asdgd amazon harici gümrüğü rahat geçiren şu anda yok malesef Haziran 10, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Benimki böyle geldi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Sans demek ki biraz da abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) gergenin hype'ına kapılıp almıştım 4'ünde bugun teslim aldım akşam deneyeceğim. yalnız 80 tl vergi girdi bilginiz olsun. 80 değil 64 TL vergi ödemişim. 16 tl başka bir ürünün vergisi imiş. Haziran 12, 2020 Aiko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Hayirli olsun, bir gun once alsaydim xeske, dövlet paketi yollamiyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 sadece ipadde 1 oyunda deneyebildim. 1 saniyeye yakın input lag var. bluetooth ile bağladım. normal mi bu? oynadığım oyun da terreria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar