Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2020 Slay the Spire'ı sevenlere tavsiye ederim, onun kadar iyi bir deck builder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Dün 3 saat kadar oynadım, müthiş olmuş. StS'den daha çok zevk aldım diyebilirim, uzun vadede ne kadar oynatır bilmiyorum da alın oynayın bu tarz seviyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Oyun baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Çok güzel oyun, hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 ben de 7-8 saat oynadim, boss'u kesemedim daha son clan acilmak uzere... oyun guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 En kolayı yeşil ırk. Ver thornsu herkes kendini kesiyor. Biraz op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Windows mu sadece? Tam Switch için bu tarz oyunlar aslında. Slay the Spire'ı sürekli oynuyorum Switch'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 switch portu gelicek dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Hellhorned un herosu cok iyi ya. rage decay trinketini bulunca ez mod oldu sdf SS: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar