sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Valla 32 yaşındayım... Ciddi ciddi kendimi 40'a kadar pasif gelirle yaşayacabilecek gibi ayarlama planı yapmaya başladım bu aralar. İşin matematiğine başlayacağım bu günlerde, önce kafada toparlıyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 mart 17-mayıs27 gibi bende evdeydim hiç sıkılmadım. Şimdi daha kötü . Üzerine ne zaman virüsleneceğiz diye bakıyoruz illa ki biri işe getirir.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Göbek alıp başını gidince bugün sabah işe yürüyerek geleyim dedim, 1 saat yürüdüm, kimseye saldırmadan işe vardığıma dua ediyorum. Kimse maske vs takmıyor, maske ile yürümek iki kat zor ve terlemek kaçınılmaz. Birkaç ay daha bu şekilde giderse ayvayı yediğimin resmidir.Iki haftadır tekne ilanlarına bakıyorum sıkıntıdan, ondan öncede karavana merak salıp iki ay araştırdım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Tekne fiyatları hayvan gibi arttı, arkadaşım 2-3 sene önce 80.000 TL'ye aldığı tekneyi şuan 175.000 TL'ye satarım istesem diyor, ne kadar doğru bilmiyorum.
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Daha fazla bile olabilir, normal yani. Araba ev her şey artarken o niye dursun..
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Geçen köpeğe çarpıp bisikletten düştüm, o zamandan beri bisiklet de sürmüyorum. Hava da bi iyi bi kötü, çok canım sıkılıyor. Üretkenlik dipte olduğu için vicdan azabım da var.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Valla benim için artık eve girerken aldıklarımı kullanırken dikkatli olmak birde maske takmak dışında bi farkı kalmadı normal hayattan.
Öne çıkan mesajlar