tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 reklamsız, minimalist, lagalugasız haber sitesi günlük güncelleniyor. kaynalar şu an biraz az ama zamanla artacak ve kullanıcılar kaynak seçebilir hale gelecek. nolmus.com
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 başka bir site ile karıştırıyorsun. nolm.us olmasın?
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 2 dakika önce, tcg dedi ki: nolm.us paylaşım için teşekkürler
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 1 dakika önce, razzRaziel dedi ki: paylaşım için teşekkürler
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 ha evet doğru değişmiş diye üzülmüştüm o site. seninki de iyi fikirmiş. gelişmeleri kısa özet şekilde verecek galiba.
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 4 dakika önce, Mal dedi ki: ha evet doğru değişmiş diye üzülmüştüm o site. seninki de iyi fikirmiş. gelişmeleri kısa özet şekilde verecek galiba. Şu anda sistem anlık haber analizi yapıyor ve onları listeliyor. Haberlerin max 24 saat vakti var sonra siteden siliniyor. Resim, video, clickbait yok. Kendim için yapmıştım.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Bana şunu anımsattı: http://fuckinghomepage.com Baya bi süre homepage'im olmuştu, taa ki bi gün sunumda Safari'yi açmak zorunda kalana kadar.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 ihtiyacımı veriyorum; lokasyon bazlı yerel internet sitelerinin haberlerini bana feedleyecek bir app. nasıl ayıklanır lokasyondan mı, keywordden mi bilmiyorum ama mesela benim lokasyonum eyüpse, bana eyüple ilgili lokal haberleri push yollayan bir şey olsa kullanırım. bundle'da böyle bir özellik aradım bulamadım.
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 51 dakika önce, ginaly dedi ki: turşudan çok daha güzel turrsunun daha vakti var hocam ya. ben şu anki gidişinden memnunum. içerik arttıkça site de güzelleşecektir. haber bilgilerinde lokasyon analizi baya sunucuya yük oluyor. nolmuş'a ilerde braid protocol entegrasyonu yapmak istiyorum. o zaman belki lokasyon analizi yapabilirim ama ilk önce app yapmak istiyorum. herşey para hem de dolar olunca sıkıntı. amerika avrupada filan olaydım parayı verir servislerle neler neler yapardım. şimdi herşeyi kendim kodlamak zorunda kalıyorum. becerebilirsem haber ederim
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 1 saat önce, roket adam dedi ki: Bana şunu anımsattı: http://fuckinghomepage.com Baya bi süre homepage'im olmuştu, taa ki bi gün sunumda Safari'yi açmak zorunda kalana kadar. special.fish var bende de. kimse birşey anlamıyor nasılsa
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 kültür & sanat kategorisi altında "Ünlü yıldız Matt Damon, eşi Luciana'nın ilk evliliğinden olan kızı Alexia'nın New York'ta oda arkadaşıyla birlikte koronavirüse yakalandığını ancak iyileştiğini açıkladı " haberinin olması... bakalım yarın nasıl bir projeyle geleceksin. sabırsızlıkla bekliyorum bunlar güzel şeyler. ihtiyacımı veriyorum: çekirdeksiz kiraz.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 bak bu lezzetli çipetpet. bakarım ben buraya arada. pikseladam.com a bakılırsa proje bol
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 12 saat önce, tcg dedi ki: Şu anda sistem anlık haber analizi yapıyor ve onları listeliyor. Haberlerin max 24 saat vakti var sonra siteden siliniyor. Resim, video, clickbait yok. Kendim için yapmıştım. nereden çekiyorsun haberleri, bakındım static güncelliyorsun içeriği sanırım. hiç back-ende bulaşmadan yine bi api falan araştırıp dynamic çekebilirsin haberleri. var mı bilmiyorum tabi öyle bi api araştırmadım.
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 4 saat önce, neokrasi dedi ki: kültür & sanat kategorisi altında "Ünlü yıldız Matt Damon, eşi Luciana'nın ilk evliliğinden olan kızı Alexia'nın New York'ta oda arkadaşıyla birlikte koronavirüse yakalandığını ancak iyileştiğini açıkladı " haberinin olması... bakalım yarın nasıl bir projeyle geleceksin. sabırsızlıkla bekliyorum bunlar güzel şeyler. ihtiyacımı veriyorum: çekirdeksiz kiraz. Haber kaynakları kültür sanat kategorilerine böyle haberler giriyorlar. Yazılım da bu içerikleri otomatik indexliyor. Türk medyasının mükemmel kültür anlayışıyla bu kadar
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 1 saat önce, Laraken dedi ki: nereden çekiyorsun haberleri, bakındım static güncelliyorsun içeriği sanırım. hiç back-ende bulaşmadan yine bi api falan araştırıp dynamic çekebilirsin haberleri. var mı bilmiyorum tabi öyle bi api araştırmadım. static değil fetch ediyorum back-end'de. apiler bazı yurt dışı kaynaklar için var. bir de paralı apiler var ama onlar da türk sitelerini pek önemsemiyorlar. haliyle baya kötü sonuçlar dönebiliyor. back-endi kendim yazdım.
Öne çıkan mesajlar