Destan58 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Herkese selamlar aoc ve wow konusu epey ilgimi çekti Motosiklet (enduro) ve çiftlik yaşamı hobilerim işte selamlar tekrardan Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 hoşgeldin, burada iki tip kullanıcıyla karşılaşıcaksın birisi sürekli dalga geçerek espri yaptığını sananlar diğeri de en ufak eksikliğinde sana sinkafsız hakaret etmeye yer arayanlar. bu ikisini es geçersen çok güzel forum deneyimin olur. Alıntıla
Destan58 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 On 03.05.2020 at 11:40, Llama dedi ki: çiftçilik nerede Sivas da yapıyorum. Tamamen sıfırdan hiç anlamadığım bir konu hakkında, tecrübesiz şekilde giriş yaptık, 40 tane Büyükbaş hayvanım 70 dönüm arazi ferguson 3635 traktörü hilux aracım ve yamaha teneerem vardı ama tencereyi sattım ankilozan spondilit hastalığım yüzünden, şu anda 150 cc bir motorum abs li ve enjeksiyonlu Alıntıla
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Kaç kişi çalışıyor çiftlikte? Ne üretiyorsunuz? Alıntıla
Destan58 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 27 dakika önce, eldar dedi ki: Kaç kişi çalışıyor çiftlikte? Ne üretiyorsunuz? Bu konuya alayım dostum seni Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.