Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Streets of Rage 4


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Perşembe çıkıyor, şu an Sega Mega Drive Classics kartuşunu takmış ve eski oyunları oynamaktayım.

https://www.streets4rage.com/

Steam: https://store.steampowered.com/app/985890/Streets_of_Rage_4/?l=turkish

eShop: https://www.nintendo.com/games/detail/streets-of-rage-4-switch/

PS. PC'de bir hafta geç çıkıyormuş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici

10 AM CET çıkış. Sabah 11'de gelecek yani. Sadece PS Store'da yerel saat, bir orada çıktı. Pre-load, pre-order da yok, mesai var gerçi öğlen zaten. En azından sabahlamaya gerek kalmadı, bu gece Blaze'le bir run bitirmeyi planlıyordum =(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Windows Store versiyonu bazılarında çalışmıyormuş, grafik ayarı gibi şeyler de yokmuş. XBox için inferion bir port yaptılar, çoğu ayarın olmadığı, Windows Store versiyonu o işte. Windows Store versiyonunu 16 bit grafik versiyonunu bile eklememişler.

Steam'den almak gerek PC için: https://store.steampowered.com/app/985890/Streets_of_Rage_4/?l=turkish

PS4, Steam ve Switch versiyonları aynı, fiyatlar dışında tabii. Türkiye için özel fiyatlandırma yapmayan eShop'da 150TL (anın AUD kuruyla), PS Store'da 114TL, Steam'de 36TL. PC oyunculuğu yine kazanıyor tabii fiyatlarda. GOG'da da var $22'ye.

Epey oynadım bugün, 10/10 oyun direk. 36 TL gibi bir fiyata kesinlikle kaçmaz yani. Fakat klavye ile ne kadar olur bilmiyorum. D-pad olmadan oynayamadım ben, Switch'in kendi D-pad olmayan d-pad'iyle ile bile rahatsız oldum, iyi ki bu var ama: https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-accessories/official-nintendo-licensed-d-pad-joy-con-left-mario-version-for-nintendo-switch

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Oyun aynı kalite. Ama diğerlerinde retro effectleri var, 16-bit modunda oynayabiliyorsun. Onu koymamışlar Xbox'a. Steam versiyonunda da bir sürü grafik ayarı var, en üst ayarlarda çalışıyor bu, eski bilgisayarlar için grafik düşemiyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arka sokaklar komiseri estele kadar geldim, 2 kere denedim alamadım aşağı ? güzel beğendim baya logitech f710'u dolaptan çıkardım kaç yıldır çalışmıyordu kimbilir :d bu arada benim oyun da başta çalışmadı ama win10 regional formatı US yaptım düzeldi, aynı problemi yaşayan varsa fyi (win eng değilse ilave olarak sistem dilini de değiştirmek gerekebilir belki) 

hiçbir online oyuna da giremedim bu arada, connection lost diyor. büyük ihtimal benim dandik cgnatlı netspeed internetimden

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Brawler sonuçta, ama oynamaya devam tabii bittikten sonra. Diğer karakterler, diğer zorluklar. Gider daha, yıllarca geri dönülüp oynanacak, evde arkadaşlar varken co-op yapılacak oyun zaten.

Bunu seven buna da baksın derim ama: https://store.steampowered.com/app/1049320/River_City_Girls/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...