Goering Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 turn-based tactical patlamasi var. broken lines da guzel 1.03 patchi duzeltmis baya seyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 gears ın puanları güzel ama yinede temkinliyim.alıyım oynayım dedim steam de 92tl.indirimi ve oynayan yorumları beklemek en iyisi.yada ilaçlı versiyon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 more like buzzfeed squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 (düzenlendi) Firaxis’in gayet bilinçli olarak rakibine karşı bir ticari hamle yapmış olduğundan şüpheleniyorum. Çıkacağı çok önceden belli Gears Tactics’in dört gün öncesinde Chimera Squad’ı çıkardı, bunu sadece on gün önce duyurdu ve oyunu direk %50 indirimle çıkardı. Chimera Squad’ın indirimli Türkiye fiyatı 49.50 lira, ABD fiyatı ise 10 dolar, herhalde Avrupa fiyatı da 10 eurodur. Gears Tactics ise Türkiye için 92 lira, ABD için 60 dolar. İki oyundan sadece birini alabilecek olsam, sırf fiyatı nedeniyle Chimera Squad’ı alırdım. Nisan 28, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 niye ben özellikle bize kazık fiyat çekeni almam asıl. Yemişim göstermelik %50 indirimini. 300 kusurlara oyun çakıp duruyorlar desteklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 ben hala phoenix pointin dlcler le düzeleceğine inanıyorum.belki fazla iyimserim bilemeyeceğim. edit:bunu yazarken oyuna patch gelmiş galiba asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 bunu sirf insan agentler ile oynamak mumkun mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 random generated ajan yoktu sanıyorum, bir grubu tamamen insanla doldurmak mümkün olmayabilir ama sonradan birşey değiştirdilerse bilmiyorum. sadece ilk çıktığında denemiştim. belki modlayan da olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 iste 11 ajandan 6 tanesi insan, max 8 tanesini secebiliyoruz zaten toplamda, tutoriali skipleyince ilk 4 ajani sectiriyor default grubu vermek yerine, ama gerisi random mu cikiyor campaign ilerledikce sirayla mi cikiyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 (düzenlendi) Kendin seçiyorsun ama her defasında havuzdan 3 ajan seçeneği veriliyor diye hatırlıyorum. Mayıs 22, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 ok buldum soyle birsey cikiyor, ilk basta sectigin 4 kisiyi kısıtlama olmadan 11 ajan icinden secebiliyorsun zaten, gerisini insan denk getirmek zor olmaz gibi o zaman mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Türcü olmayın arkadaşlar, elyın da oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 eski oyunlar gerçek elyınsa bundaki setup tam sarıkaya eşofmanlı elyın yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar