Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 On 10.04.2020 at 17:15, Valvyn dedi ki: Su çocuğu biriniz evlatlık alıp bagrina bassın. Gerek yok abi sağol çok şükür ananem dedem bana sahip çıkıyor gerek yok bana mani lazım maniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 9 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: alinacağını biliyosan niye soruyosun burada? Emin değilim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 tekstil atolyesi varsa batmistir simdi zaten, borclu cikma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 On 10.04.2020 at 00:08, Fistan dedi ki: 16 yaşında para peşine düşmüşsün annenle sevisti diye adamı cezalandırmak zorunda mı sistem bilmiyorum ama sen muhtac degilsen bu mevzuyu ileriye bırak eğitimine yoğunlaş, zamanı gelince eğer varsa hukuki bir durum o zaman karar verirsin, önce bir karakterin otursun büyü, napıcan parayı şimdi Lazım abi lazım bana para lazım şimdiden ailemin durumu süper değil çok şükür tüm ihtiyaçlarımızı rahatlıkla karşılıyoruz ama ben yük olmak istemiyorum bunca yıl ananem dedem baktı bana artık yeter babamdan para almam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 2 dakika önce, aquila dedi ki: tekstil atolyesi varsa batmistir simdi zaten, borclu cikma. Yok be ben işyerine gittim iş de yapıyor orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 su konu trollse komik degilse daha da komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 5 dakika önce, Valvyn dedi ki: su konu trollse komik degilse daha da komik Trol değil abi gerçekten soruyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Gerçekten cevap verdim bende. Her avukat her işi bilmez; sözleşmeciyim ben mesela, aile hukukunu fakültenin 1. sınıfından beri görmedim. Annenin dava açması için gereken süre de 15 yıl önce dolmuş, bu nedenle karışık işler senin sorun. Bilen biri lazım yani. Şimdi oturduğun şehirdeki adliyeye gidiyorsun, danışmaya adli yardım bürosunu soruyorsun. Orada sana yardım ederler. Kimse burada avukatlık yapmaz senin için. Verebileceğimiz başka bir yardım yok, yolunu gösterdik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 (düzenlendi) 3 saat önce, Bosscihan dedi ki: Yok be ben işyerine gittim iş de yapıyor orası babanin tekstil makineleri alirsan bir sonraki ay nasil para verebilir ki sana. ve belki annen dedi, "ben bu cocugu tek basima yetistirmek istiyorum, ismi de BOSSCIHAN olsun" Nisan 12, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 11 saat önce, Bosscihan dedi ki: Ahahahahahahah vallaha güldürdün abi ya arabası yok ama tekstil atölyesi var sen ordaki makineleri sat en az 6000 tl çıkar 1000 tl senin olsun En az 6000 ? Olm boşver sen bu adama dava falan açma astarı yüzünden pahalıya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Tekstil atölyesindeki makineler; - iğne - iplik - parmak koruyucu yüzük - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 yaşın 16dan kucuk bi atolyenin 6000lira tuttugunu dusunuyorsan pek troll gibi gelmedi bana sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 (düzenlendi) yani bizim atolye vardi, makinesine gore degisir. 6-9k arasi atolye olabilir 10-15 kisi. (sadece kot pantalon/etek, belki gomlek) Spoiler Fiyatları şu şekilde belirledik: 1) PFAFF Mekanik Zigzag Dikiş Makinası 1000TL 2) Brother Düğme Makinası 700TL 3) Ponteres Makinası 1500TL 4) Kent Special Kemer Makinası 800TL cok da bir sey alamazsin, atolye diyorsan muhtemelen +15 senelik makinalar vardir. (su ankiler baya lazerli hizalamali fln, tanesi +3k) Nisan 13, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Atölye kurma maliyeti düşündüğümden düşükmüş, o işe mi girsek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Getirisi de dusuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Üretecegine pazardan al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 seri üretime yenik düşmeyen sektör kaldı mı organik furyası da bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 On 13.04.2020 at 02:22, Goering dedi ki: babanin tekstil makineleri alirsan bir sonraki ay nasil para verebilir ki sana. ve belki annen dedi, "ben bu cocugu tek basima yetistirmek istiyorum, ismi de BOSSCIHAN olsun" Yok abi ya babam bakmadı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bosscihan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 On 13.04.2020 at 15:31, neutrino dedi ki: Tekstil atölyesindeki makineler; - iğne - iplik - parmak koruyucu yüzük - ? Abi makineler var orda dikiş için onlar baya eder büyük yer çünkü fazla makine var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Bayağı eder büyük yer ile 6000 tl pek uyuşmuyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Baban harıl harıl maske yapıyordur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar