DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Amerikada kaplan ve diğer egzotik hayvan yetiştiriciliği yapan birkaç grup dejenere yahut manyak tipin rekabetleri ve ilişkileri,birbirlerine attıkları kazıkları,ve özellikle aralarında en manyakları olan 'Joe egzotik' in tutku,cinayet,milyon dolarlar,fbi,uyuşturucu ve sonunda ağır bedeller içeren acayip hikayesi. amerika yanıp tutuşuyor tiger king diye,ana babayla izlenecek bişi değil baya nsfw ve homoerotik bölümler var başroldeki adam mega gay. Realite Tv tadında ama bi hikaye var,bi yandan tiplere bakıp `bu ne,nası ya,oha` diyip duruyorsunuz. benim aklımi aldı,keyifle izleyip bitirdim,7 bölüm,ultra absürt ve komik bi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 gerçekten çok iyi hikaye. ilk 2 3 bölüm hayvanlarla ilgili ve yeterince ilgi çekici düzenlerini anlatışları, organizasyonların büyüklüğü falan ama sonrasında acayip yerlere geliyor insanların hikayeleri. ilk bölümde biri "vahşi hayvan sahipleri/bakıcıları manyaktır ama büyük kedi sahipleri/bakıcıları birbirini sırtından vuran katil manyaklar sürüsüdür" falan gibi bişi diyordu. ne kadar haklı olduğunu görüyorsunuz ilerleyen bölümlerde. 2 günde 6. bölüme kadar geldim. şimdi 7yi izleyip bitiricem. bu boşlukta öneririm. amerika harbiden bunu konuşuyor bir kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 King tiger diye gelenler fav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Bır Fransız filmi vardı; Las Vegas'a birlikte çapkınlık yapmaya giden iki erkek filmin sonunda birbirlerine aşık olup orada kalıyor ve kaplanlı şov yapmaya başlıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 2. bolumun sonlarindayim, su an icin Joe'yu tutuyorum bakalim ileride ne olacak. Da bu rural Amerika ne igrenc ne les biyermis ya, Anadolu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 abi olay çok başka yerlere geliyor izlemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 carol cok tatli villainess ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Ben ilk bölümde joe ya sempati beslemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 carol tam korku filmi karakteri ya o bakışlar, o sinsi davranışlar falan. asıl favorim doc antle. herif düzenini kurmuş, tarz ve kalite olarak da ayrılmış diğerlerinden. hayatın keyfini çıkarıyo asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Oha nerelere gitti olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 manyak misiniz olm niye adam tutuyosunuz. hepsi birbirinden pislik, ama doc antel tam bir adnan oktar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 2 saat önce, dreagloth dedi ki: Oha nerelere gitti olay dedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 dizide en normal adam, uyuşturucu baronu 'hayvan bağımlılığıma para yetiştircem diye uyuşturucu sattım` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 (düzenlendi) Spoiler Spoiler Nisan 2, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 2 bölüm izledim. carole tam vegan-feminist-animal right activist stereotip i degil mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Daha neler var onda da, kurtarmış bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Spoiler carol ın kocasını öldürdüğünden şüphesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Olmayan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Joe Exotic'in şarkılarına hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 3 bolum izledim, dizi mukemmel gidiyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Az once bitirdim, mukemmel bir yapim diyebilirim. Bu insanlar ve olaylar arasinda ne kadar cok malzeme elde etmisler inanilir gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 biraktim ben baydi. bir üst tier esra erol tv sovu resmen. Ne kadar pislik manyak tip varsa birbirini bulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 (düzenlendi) ben 1 bolum izledim dun, milletin inanilmaz cok bos zamani var demek ya. henuz hic bisey olmadi yani sonradan ilginclesecek diye izliyoruz bos zaman deme sebebin bunu 0 feedback varken kim oturup izlemis x. bolume kadar ilginclestigi yere kadar yani bu aksam 2. bolumu izleyecegiz kismetse Nisan 3, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Sonraki bölüm ilginçleşiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar