Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO Discord Kanalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam

Türkçe ya da ingilizce insanların toplandığı ne oynasak ya hep beraber diye konuştukları bir mmo discord kanalı gibi birşey var mı bildiğiniz. Daha doğrusu böyle bir oluşum var mı ? ?

Hani mmo oynamak isteyenler bir cafeye gelmişte ortak karar alıp bir oyuna başlamak için konuşuyorlar gibi.

Mesaj tarihi:

yok ya guild değil oynayacak oyun bulamıyorum fakat eski mmo ları survival filan oynarım. Ama biliyorsun o işler yalnız olmuyor. Böyle bir kanal yada forum olsa da orada hyplansa millet girsek oynasak gibi bir platform var mı  diye merak ettim. Bugüne kadar hiç ihtiyacım olmamıştı.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

paticik diskort var ama forum zaten aktif değil adam kaçırmayalım absd.

lotro oynuyorum ve gw2 de duruma göre dönebilirim.

sylvanas tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

vay be olmayan bir şeye mi el attık yani şimdi. ? biz kuralım bari belliki talibi çok olacak. Arkadaş gruplarını oradan edinsin millet .Gelsinler birbirleri ile tanışsınlar yeniden tree of life a başlasınlar. survival ne varsa onu oynasınlar. Gruplar kursunlar. Ice wind dale çevirsinler filan . Bunun üstüne düşerdim ben ama hiç anlamam o işlerden ? 

Mesaj tarihi:
10 saat önce, Scalanova dedi ki:

Mmorpg.com gibi sitelerin discord kanallarına bakabilirsin tabii kanalları var ise.

o siteyi bayaa uzun zamandır bayaa yakından takip ederim fakat böyle bir discord kanalı yok maalesef. mmochamp ta da editor lük yapmışlığım vardır curse için fakat o zaman böyle bir fikir gelmedi aklıma.

• Yeni Oluştur...