omersem Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Selam Türkçe ya da ingilizce insanların toplandığı ne oynasak ya hep beraber diye konuştukları bir mmo discord kanalı gibi birşey var mı bildiğiniz. Daha doğrusu böyle bir oluşum var mı ? Hani mmo oynamak isteyenler bir cafeye gelmişte ortak karar alıp bir oyuna başlamak için konuşuyorlar gibi.
Creus Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Abi o işi genelde guild'ler yapıyor. Yani sen bi' guild arıyorsun gibi geldi bana
omersem Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 yok ya guild değil oynayacak oyun bulamıyorum fakat eski mmo ları survival filan oynarım. Ama biliyorsun o işler yalnız olmuyor. Böyle bir kanal yada forum olsa da orada hyplansa millet girsek oynasak gibi bir platform var mı diye merak ettim. Bugüne kadar hiç ihtiyacım olmamıştı.
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 alla alla boyle bi forum olabilir mi ya.
omersem Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 olabilir mi bilmiyorum ondan sordum olsa güzel olmaz mı ?
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 (düzenlendi) paticik diskort var ama forum zaten aktif değil adam kaçırmayalım absd. lotro oynuyorum ve gw2 de duruma göre dönebilirim. Mart 22, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi
omersem Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 ya surdan doplaşıp bi oyuna başlasak nasıl olur bu evde hapis durumunda kafa dağılsın en azından new world gelene kadar.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 arkadaş grubu deniliyor bu tür discord kanallarına genelde ama... her mmo oyununun kendi discord kanalı var çünkü
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Mmorpg.com gibi sitelerin discord kanallarına bakabilirsin tabii kanalları var ise.
omersem Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 vay be olmayan bir şeye mi el attık yani şimdi. biz kuralım bari belliki talibi çok olacak. Arkadaş gruplarını oradan edinsin millet .Gelsinler birbirleri ile tanışsınlar yeniden tree of life a başlasınlar. survival ne varsa onu oynasınlar. Gruplar kursunlar. Ice wind dale çevirsinler filan . Bunun üstüne düşerdim ben ama hiç anlamam o işlerden
omersem Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 10 saat önce, Scalanova dedi ki: Mmorpg.com gibi sitelerin discord kanallarına bakabilirsin tabii kanalları var ise. o siteyi bayaa uzun zamandır bayaa yakından takip ederim fakat böyle bir discord kanalı yok maalesef. mmochamp ta da editor lük yapmışlığım vardır curse için fakat o zaman böyle bir fikir gelmedi aklıma.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 facebookta dediğin e benzer grup var çokta büyük değil ama başlangıç için ideal. https://www.facebook.com/groups/MMORPGVEMOBA/ birde şuradan aratabilirsin discord için kanal https://discord.me/servers?search=mmorpg&language=1
Gizli Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Oyun oynamayın arkadaşlar hayatımızı çalıyorlar
darkageman12 Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/4018gb/rmmorpg_discord_server/
Öne çıkan mesajlar