aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 bilimadamlarinin laflari teoriyse, demek ki dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 en son2 metre mesafeden bulaştığı konusunda bilim dünyası uzlaşmış durumda, şurada okumuştum 3 saate kadar da havada asılı kalabiliyormuş https://t24.com.tr/haber/alman-uzman-yazdi-23-sayfada-koronavirus-hakkinda-her-sey-neden-hemen-harekete-gecmeniz-gerekiyor,866050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Yuh ya, eczaneye gitmeye de korkar insan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 eczanelerde full yasli dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 bugün immün sistem sıkıntısı olan bir arkadaşıma ilaç alıp göndermek için eczaneye gittim. içeriye abartısız 15 20 kişi doluşmuşlar haldır huldur bir şeyler almaya çalışıyor herkes. kapıda bekleyeyim dedim, yanımdan ittirip içeri dalıyor insanlar, DOHTUR BONO BUNU YOZMOŞ diye bağıra çağıra. ben niye literally kapıyı tıkıyorum hiç düşünmüyor da sdfsdg. eczacıyı delirttiler sonunda herkesi kovdu sıra yapın öyle bekleyin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 On 16.03.2020 at 17:19, Fistan dedi ki: en son2 metre mesafeden bulaştığı konusunda bilim dünyası uzlaşmış durumda, şurada okumuştum 3 saate kadar da havada asılı kalabiliyormuş benim merak ettiğim virüslü havayı ne kadar süre solumak virüsü kapmaya yeterli oluyor. bir nefes çektin kaptın demek mi, yoksa belli bir miktar soluman mı gerekli, öyleyse neye göre belirleniyor bu süre (yaş, bağışıklık sistemi durumu vs.). güvenilir bi kaynak bulamadım bununla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 bu yaşına nasıl geldin yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 bakteri devamlı alıyoruz. ama bağışıklık sistemimiz bunu tolere ediyor. tolere edemeyeceği miktarda alırsak ta hasta oluyoruz. sorduğum soru mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 net bilgilerimiz olmasa da şu anda corona'nın airborne olmadığını yani havada asılı kalmadığını söylüyor bilim insanları. belli bir miktara kadar viruse maruz kalman hemen hastalanman anlamına da gelmiyor. tabi miktar konusunda veri vermek zor. zaten şu 2 şey böyle olmasa, öyle %3leri fln değil, end of life'ı konuşuyor olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 15 dakika önce, Mal dedi ki: benim merak ettiğim virüslü havayı ne kadar süre solumak virüsü kapmaya yeterli oluyor. bir nefes çektin kaptın demek mi, yoksa belli bir miktar soluman mı gerekli, öyleyse neye göre belirleniyor bu süre (yaş, bağışıklık sistemi durumu vs.). güvenilir bi kaynak bulamadım bununla ilgili. süre ile alakalı değil. kaynakta bulunan virüs sayısı ile alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 35 dakika önce, Mal dedi ki: bakteri devamlı alıyoruz. ama bağışıklık sistemimiz bunu tolere ediyor. tolere edemeyeceği miktarda alırsak ta hasta oluyoruz. sorduğum soru mantıklı. virus kardes, bakteri degil corona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 32 dakika önce, Borlach dedi ki: süre ile alakalı değil. kaynakta bulunan virüs sayısı ile alakalı bir sürü değişken var tabi, mekanın büyüklüğü kaynakta bulunan virüs sayısını etkiler, ona paralel olarak senin o havaya maruz kalma süren de aldığın virüs sayısını etkiler. sadece corona için değil genel bir araştırma vardır bu yönde kesin. bilsek içimiz rahatlar iki dakka girdim çıktım kaptım mı felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinarcanbaz Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Evde kolonya yapmak zor değil ama eczaneden etil alkol almak lazım. Elma sirkesi veya üzüm sirkesi kullanılarak da yapılıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar