Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How to chop wood ve diğer mutfak maceraları


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

On 13.02.2020 at 02:29, NeroWarden dedi ki:

Kardeşim de yazın Amerika'ya yerleşmeyi planlıyor. Kendisi de aşçı. Yolunuz açık olsun ?

Yazmaya devam et. İlgi ile takip ediyoruz.

abi yolu acik olsun,kafasina takilan birsey olursa,yonlendir bana,cevap verebilcegim her konuda yardimci olmaya calisirim

ingilizce CV hazirlasin,

Bicak(gerci bazi markalar avrupada daha ucuz ama turkiye pahali),mutfak terligi(crocs,birki,skechers hepsi burda daha ucuz) termometre vb seyler fln alacaksa,almasin,abd de alir,ama kaliteli sef ceketi turkiyede daha ucuz olabilir,%100 pamuklu bisi burda 100 dolardan basliyor

burda mekanlar safeserv diye bi sertifika istiyor. online testi var.

food manager ve allergens isterler,ama zaten egitimliyse bildigi seyler olacak,degilse de 15 dakkada ogrenir basit seyler,internette beles studyguidelari vardir onlara bi goz atsin

onun disinda tum asilarini fln olup disciye gidip tam muayne olup buraya gelmeden tum tibbi giderleri resetlemesini oneriyorum,ABD de disciye giden borclu cikiyor kesinlikle kucaga aliyorlar,oyle diyim.

daha cok yazarimda , kesinlessin mevzular yine konusalim

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bagiran asci olayi, Fransiz ekoludur, Fransiz ascilar bagirir cagirirmis eskiden,cok disiplin isterlermis,gunumuzde oyle degil mutfaklar,ama bi iki nesil once Fransada egitim alan her chef,bu bagirma olayini onayliyor. Gordon Ramseynin Ustasi,en genc yasta michelin yildizi alan chef,Marco Pierre White,cok bagirip cagirmasiyla meshur,Gordon Ramsey bi kere aglamis bu herifin bagirmasina dayanamayip,genc asci olarak mutfaginda calisirken.

Gastronominin Mekkesi hep Fransa,illa bi fransiz tezgahindan gecmistir meshur buyuk isimli chefler,sonucta o gelenegi yasatan manyaklar illa olabilir,ama bana cok sacma geliyor,bana bagrildi,ben bagirdim,vs hersey oldu ama sayilidir,boyle surekli olarak bagirip cagiran teror estiren biriyle hic calismadim

Bi ara yabanci menseili bi grubun restoraninda calisiyordum,ayda 1 hafta gelen ingiliz bi chef vardi,mekanin kendi turk chefi vardi ama bu eleman daha rutbeli tabi,abi nasi bagiriyordu millete,ben kucuk balik bile degildim benle muhattab olmuyodu ama millete hayvanlar,shoemakers fln diyordu,cok komigime gidiyordu,yeteneksiz asci demekmis shoemaker cok sonradan ogrendim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bağırış çağırış tr de çok var, eskilerden biriyle çalışmıyorsanız avrupalılarda da kalmadı artık, amerika no screamers üzerine işliyor gbi, iki otel bir de asıl çalıştığım restoranda önceden uyardılar screamers değiliz haberin olsun diye. Bizimkilerin bağırışı da boş egolarından, normal sohbet bile edilmiyor bu tip heriflerle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zor bir gündü,yandım kesildim kanadim vs

sıcak yağa su döktüm yanlıslikla,o yuzden kolum yandi,acimiyor ama cirkin yaniklar,o yüzden yanik kiti kulandim.

Parmagi konserve acarken açtm,baya aciyor.

bide tam mutfaktan cikcam günün sonunda,davlumbazin tahliye tavası dolmuş,o taştı,her yer atık yağ,eve gitcem derken o pisligi temizlemek zorunda kaldim of yani of

bEG4QqL.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teskurler arkadaşlar ,iyiyim ya sorun yok bide bugün,cuma izinliyim, süper bı dürüm ❤️

 

Çiko geçen yemek dizaynı etmiş,menüye eklemek için,nohutlu patlıcanlı bişi ,adını Turkish poached eggs koymuş , dedim bak Türkleri sevmeyenler,Ermenisi yunani belki hoşlanmaz dedim .

Well,they can eat my tiny baby dick those fuckn hairy-ass slimy Greeks and the fuckin Armenians,who cares man fuck em

 

Heard 

 

DoGMeaT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...