Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 aynı tr gibi cenaze yemeği + tatlı yakın arkadaşların kafayı çekmesi vs :d
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Of araba arkasındaki barbekuyu okuyunca lanet olsun dedim, niye turkiyede yasiyoz.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 On 13.02.2020 at 02:29, NeroWarden dedi ki: Kardeşim de yazın Amerika'ya yerleşmeyi planlıyor. Kendisi de aşçı. Yolunuz açık olsun Yazmaya devam et. İlgi ile takip ediyoruz. abi yolu acik olsun,kafasina takilan birsey olursa,yonlendir bana,cevap verebilcegim her konuda yardimci olmaya calisirim ingilizce CV hazirlasin, Bicak(gerci bazi markalar avrupada daha ucuz ama turkiye pahali),mutfak terligi(crocs,birki,skechers hepsi burda daha ucuz) termometre vb seyler fln alacaksa,almasin,abd de alir,ama kaliteli sef ceketi turkiyede daha ucuz olabilir,%100 pamuklu bisi burda 100 dolardan basliyor burda mekanlar safeserv diye bi sertifika istiyor. online testi var. food manager ve allergens isterler,ama zaten egitimliyse bildigi seyler olacak,degilse de 15 dakkada ogrenir basit seyler,internette beles studyguidelari vardir onlara bi goz atsin onun disinda tum asilarini fln olup disciye gidip tam muayne olup buraya gelmeden tum tibbi giderleri resetlemesini oneriyorum,ABD de disciye giden borclu cikiyor kesinlikle kucaga aliyorlar,oyle diyim. daha cok yazarimda , kesinlessin mevzular yine konusalim
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Bu bagiran asci olayi, Fransiz ekoludur, Fransiz ascilar bagirir cagirirmis eskiden,cok disiplin isterlermis,gunumuzde oyle degil mutfaklar,ama bi iki nesil once Fransada egitim alan her chef,bu bagirma olayini onayliyor. Gordon Ramseynin Ustasi,en genc yasta michelin yildizi alan chef,Marco Pierre White,cok bagirip cagirmasiyla meshur,Gordon Ramsey bi kere aglamis bu herifin bagirmasina dayanamayip,genc asci olarak mutfaginda calisirken. Gastronominin Mekkesi hep Fransa,illa bi fransiz tezgahindan gecmistir meshur buyuk isimli chefler,sonucta o gelenegi yasatan manyaklar illa olabilir,ama bana cok sacma geliyor,bana bagrildi,ben bagirdim,vs hersey oldu ama sayilidir,boyle surekli olarak bagirip cagiran teror estiren biriyle hic calismadim Bi ara yabanci menseili bi grubun restoraninda calisiyordum,ayda 1 hafta gelen ingiliz bi chef vardi,mekanin kendi turk chefi vardi ama bu eleman daha rutbeli tabi,abi nasi bagiriyordu millete,ben kucuk balik bile degildim benle muhattab olmuyodu ama millete hayvanlar,shoemakers fln diyordu,cok komigime gidiyordu,yeteneksiz asci demekmis shoemaker cok sonradan ogrendim
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 bana babam bile bağırmıyo lan ne eziklikmiş o
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 biyerden duymuştum böyle bişey diyordum, bu tv de yayınlanan şef programların birinde vardı heralde yada belgesel gibi bişeydi. aynen böyle terör estiren türk şefini yayınlamışlardı. hatta yanında çalışan elemanın gözünden mi neydi.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Bağırış çağırış tr de çok var, eskilerden biriyle çalışmıyorsanız avrupalılarda da kalmadı artık, amerika no screamers üzerine işliyor gbi, iki otel bir de asıl çalıştığım restoranda önceden uyardılar screamers değiliz haberin olsun diye. Bizimkilerin bağırışı da boş egolarından, normal sohbet bile edilmiyor bu tip heriflerle.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 ozel gunler cok zor. cok yandim ve yaralandim bugun,fiziksel ve zihinsel olarak,hic ZEN olamadim hic ritmimi bulamadim bugun,hep geriden geldim,cok zordu,cok kotu tabaklar yolladim midem bulaniyor yorgunluktan baya bi uyuyacam simdi
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 14 subat diye disari cikan hakediyor kotu tabagi bosver
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Zor bir gündü,yandım kesildim kanadim vs sıcak yağa su döktüm yanlıslikla,o yuzden kolum yandi,acimiyor ama cirkin yaniklar,o yüzden yanik kiti kulandim. Parmagi konserve acarken açtm,baya aciyor. bide tam mutfaktan cikcam günün sonunda,davlumbazin tahliye tavası dolmuş,o taştı,her yer atık yağ,eve gitcem derken o pisligi temizlemek zorunda kaldim of yani of
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 (düzenlendi) Teskurler arkadaşlar ,iyiyim ya sorun yok bide bugün,cuma izinliyim, süper bı dürüm Çiko geçen yemek dizaynı etmiş,menüye eklemek için,nohutlu patlıcanlı bişi ,adını Turkish poached eggs koymuş , dedim bak Türkleri sevmeyenler,Ermenisi yunani belki hoşlanmaz dedim . Well,they can eat my tiny baby dick those fuckn hairy-ass slimy Greeks and the fuckin Armenians,who cares man fuck em Heard Şubat 21, 2020 DoGMeaT tarafından düzenlendi
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Ciko helal ama gercekten amerika da Turklere özgüne bisi satmak istiyorsan Yunan yada Ermeni demen lazım
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Turkish poached eggs bayagi meshur oldu sanirim son bir kac yildir. Youtube'da bi kadin yaptiydi milyor kez izlenmis video, altta cesit cesit yorumlar 77 milletten. Annem yapsa yemem yani, ne ozelligi varsa.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 cilbir mi lan yoksa turkish poached egg dediginiz?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Bunun olayı çok sarımsaklı olması değil mi? Nasi yedircez amerikana bunu,başı bişi yapcak acaba
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 (düzenlendi) https://www.chefknivestogo.com/tastclgyme.html https://www.chefknivestogo.com/takedagyuto.html param yetmez ama bakinca ah be diyorum. saygilar Takeda-san. https://www.chefknivestogo.com/tagy211.html benim param buna yetiyor Şubat 21, 2020 DoGMeaT tarafından düzenlendi
reyou Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 soganlari bole catacata kesebilme noktasina eristin mi? hergun neredeyse domates sogan dogruyom, bi su fast slicing olayini beceremedim. 10 sene daha mi practice yapicaz aga?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Yetrneğe göre değişir, sürekli kesiyorsan ve iyiysen 1 haftanı almaz, diğer türlü aylar olabilir ama süreklilik lazım
Öne çıkan mesajlar