Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Oculus Quest VR + Xiaomi Mi Sphere 360 Kamera


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, zar zor bulup Dubai'den aldığım Oculus Quest VR gözlüğümü, bi sebepten paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Vakitsizlikten ötürü çok kullanma şansım olmadı. Cihaz şu anda VR teknolojisindeki son nokta, herhangi bir şekilde PC veya telefon falan istemiyor, tamamen standalone olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca, USB 3.0 destekli bi USB-C kablosu ile PC'deki VR oyunları oynamak için PC VR cihazı olarak kullanabilirsiniz (mesela Half Life Alyx'i öyle oynayabilirsiniz çıkınca)

Oculus Quest 64 GB + Taşıma çantası + Lens koruma bandı olarak vereceğim. Ayrıca içinde Beatsaber gibi popüler oyunlar da dahil 20 küsür tane oyun kurulu. Fiyat 4500 TL. Hiç bir arızası, takılması ya da ölü pikseli yoktur (ölü piksel baya ciddi bi sorun bunlarda). Dubai garantilidir (TR'de FB/Oculus olmadığı için)

Ek olarak, 360 derece video çekmek ve VR içerik üretmek için aldığım Xiaomi Mi Sphere 360 kameram var. Hatıra kalsın diye bazı videoları 360 derece çektim, VR gözlükte izliyorum, çok ilginç oluyor. Gerçekten o ortamdaki 3. bi kişi gibi oluyorsunuz, inanılmaz bir teknoloji. Onu da 1000 TL'ye bırakıyorum. TR garantilidir (https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/xiaomi-mi-sphere-kamera-4k-panorama-hareket-kamerasi_pdp_514056500?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=406567136081&utm_term=89814040234&ga_prodid=514056500&ga_merchantid=114873947&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAiAsIDxBRAsEiwAV76N8zFmksTPzEn4AnuiS342Xg4tlogG0C-BpSfxVyt9fgOj7d1ruoQHRBoCejcQAvD_BwE

Pazarlık yapmak istemiyorum, oldukça unique bir alet, ben zor buldum zamanında. Şurada burada daha ucuz diyorsanız şuradan buradan almanızı öneririm. Yan aksesuarları ve ıvır zıvırları ile beraber, ölü piksel olmayacak şekilde tam settir. İstanbul - Ankara - İzmir'de hemen elden teslim edilebilir. Bu ilan ay sonuna kadar geçerlidir.

roket adam tarafından düzenlendi
X
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, xaty dedi ki:

@roket adam

Kameranın ek aksesuarları neler var?

Stabilizasyonu nasıl?

Örnek video var mı senin çektiğin?

Pili ne kadar gidiyor?

Hafıza kartını veriyor musun? Hangi kart var?

İnceleme: https://www.youtube.com/watch?v=QZ5HXjOkrbM

Başkasının çektiği örnek video: https://www.youtube.com/watch?v=rGlmsT9Awew

Pili sonuna kadar denemedim hiç maalesef. Hafıza kartı olarak da Lexar 633x 16 GB kart var bende, verebilirim onu.

Cihazı bi iki kez denemek dışında hiç video çekemediğim için bir şey paylaşamıyorum maalesef ? Ama şu yutup'taki örnek video o kaliteye yakın diyebilirim video olarak. Fotoda çözünürlük daha iyi oluyor tabii.

Ek aksesuar olarak kutu içeriğinde gelen ufak tripodu var. Stabilizasyonunu bilmiyorum ?

roket adam tarafından düzenlendi
xz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aksesuar olayını araştırayım bir, ona göre geri dönüş yaparım.

Belirttiğin hafıza kartı 4k kayıt sırasında sıkıntı çıkartıyor mu? Isınma oluyor mu?

 

Bu arada fiyat düş diye demiyorum, dediğin gibi oradan alırım alcaksam ama Amazon.com'da 100$, bilgin olsun.

xaty tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Isınmayla alakalı bir sıkıntı olmadı. Bu kartta bi problem yaşamadım, ancak standart bir sd kart kullandığımda kaydı belirli aralıklarla kesip hafıza kartına yazmak zorunda kalıyor. Desteklenen bi SD kart listesi var içinde, yüksek hızlı kartlar kullanman lazım. 

Eğer uzun kayıtlar için ya da profesyonel işler için kullanacaksan zaten daha büyük kapasiteli bir kart alman gerekir, 16 GB çok hızlı doluyor.

Ha bir de bu Gopro'nun 360'ı gibi özel yazılım falan gerektirmiyor. Baya normal Mac'de açılabilen editlenebilen, herhangi bi edit gerektirmeden youtube'a atılabilen videolar çıkarıyor, o baya pratik.

Edit: doğrudur hocam, ben Akasya AVM'deki Mi Store mağazasından aldım direkt, şu anda 1200 liradan fazla olması lazım. Yurtdışından almak da bi seçenek tabii, garanti maranti mevzuları var işte.

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quest dandik bir VR gozlugu zaten normal. Vr teknolojisindeki son nokta demissin, index, pimax dururken bu alete sira gelmez daha. Standalone kismi ovulecek bir ozellik olmasina karsin VRin yakin geleceginde yeri yok gibi. Zira high end PC donanimlari bile VR icin yeterli degil henuz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
On 7.03.2020 at 15:43, goldbären dedi ki:

tamamen pr0n için alınmış VR belli oluyor fsdsdf. alana hayırlı olsun kullanmadan bi silsin...

Hahahah satarken çocuğa özellikle dedim porno izlenmemiştir diye. Ben bağımlılık yapar diye girmedim o konuya hocam, paralel evrende yaşamak istemiyorum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...