Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cities Skylines 2

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

1 yıl sonra da gamepass'ten kalkar ya. 😕 6 aya çözerler umarım herşeyi.

yeni yamayla denedim, performansta net gelişme oldu bende. 20fps'ten 25-30 aralığına geldi ortalama. bir de dlss gelirse herşeyi very low yapmadan daha güzel bir seviyeye getirilebilir sanırım.

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

ahan sağdakinde daha çok zone varmış lan heh, hem de daha az yol ve masraf.

3bBZtB8.jpeg

bi de yine en ideali ilk oyundaki gibi small yollar. sıkışırsa da tek yön patternleri.

J3pJ8VS.png

çünkü çoklu şerit yollar gerçek hayatta da problem

steam'e yeni update gelmiş. trade yok ama bazı uyuz bugları çözüyor.

Spoiler

Increased leisure probability to balance the "No customers" situation with commercial companies

Improved balance of companies' profit

Tuned down companies ordering input resources when their storage don't have enough space

Fixed trade resource bug preventing some resources from being consumed

Fixed miscalculation in college/university eligible count

Improved conditions for companies to move away when bankrupt

Fixed a dependency error with land value causing potential instability

Fixed an issue where loading a new map would cause water state to get out of sync with the save data

Slightly increased Windows emission intensity

Optimizations for area lights

Prefer rendering small objects after large ones when possible to improve GPU performances in some cases

Improved shadow LOD calculations to cull irrelevant shadow casters earlier

Reduced situations where trees and alpha clipped objects would lead to virtual texturing space running out

Fixed citizens hanging around at park areas on regular building lots never getting inside the building

Decreased resolution of unnecessary large character textures

Removed Spasm radio ad (due to offensive content)

Added missing localization ID for Paradox account linking

razzRaziel tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Sam, 01.11.2023 18:09 tarihinde dedi ki:

1 yıl sonra da gamepass'ten kalkar ya. 😕 6 aya çözerler umarım herşeyi.

yeni yamayla denedim, performansta net gelişme oldu bende. 20fps'ten 25-30 aralığına geldi ortalama. bir de dlss gelirse herşeyi very low yapmadan daha güzel bir seviyeye getirilebilir sanırım.

Redditte falan dlss confirmed demişler, high priority olarak çalışıyorlarmış bu konu için. Dlss 3 - 3.5 gelse tadından yenmez 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

trafikte bi piçlikler yapmışlar ama ne dönüyor belli değil. yine agent limit ve despawn var bariz. ama onun dışında bi yolda birden yoğunluk oluyor, ha diyorsun burayı çözmek lazım demek bu güzergah yoğun, çözüp geçiyorsun sonra başka şeylere bakarken bir bakmışsın o yoldan araç falan geçmiyor hiç bir daha. oraya spesifik desem değil kaç defa geldi başıma. sanki sırayla random güzergahlara yoğunluk atıyor belli bir düzeni yok.

birden şehre giren araçlar çoşuyor, sonra o sıfıra yaklaşırken birden industrial-commercial çoşuyor, hop o bitiyor birden industrial-outside çoşuyor falan. bi düzen, süreklilik yok. rush hour veya şehirde olan değişikliklerden bağımsız bu. sanki belli bir araç limiti var onu mümkün olduğunca yaymaya çalışıyor gibi. ama yani 3-5 kat daha çok araç/trafik olduğu da oldu, demek o da değil. anlamadım ne döndüğünü.

Sosyal ağlarda paylaş

şu noktada o kadar istekli olmama rağmen ben bile soğudum. canım çekiyor açıyorum 1 saat içinde bayıyorum sorunlar yüzünden.

anca city painter oynayanlar keyif alıyor şu an. sanırım bi 6 ay falan beklemek gerekicek veya modlar çıkıncaya kadar.

publisher'a ruhunu sattığında böyle oluyor işte.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

bu haliyle, oynanis odagiyla uzun soluklu ilerletmek hos bir deneyim degil. sculptorlarin ise tek imkani developer prop placement menusu. icerik ureticisi degilsen vaktinin karsiligini almasi zor.

mod destegiyle bir nebze asilabilir. paradox mods verilen tarihi asacaga benziyor. ustune bir de testci muamelesi gorecegimiz ortaya cikti. 

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Norak, 30.11.2023 10:19 tarihinde dedi ki:

ceo baci konusmus 😂, "sen begenmiyor mevcut simulasyonu, belki o zaman yanlis oyundasin"

https://forum.paradoxplaza.com/forum/developer-diary/co-word-of-the-week-5.1613651/page-4#post-29292760

Boyle kendinden emin ustten ustten konusmasi direkt negatif yansimis insanlara, posttaki dislike oranindan belli. 
Insanlarin simulasyondan beklentisi belli iste, simulasyonun ne oldugu da belli. Cocuk kandirmaca bunlarin yaptigi, ustune bi de pazarlama icin beklentiyi yukseltince ortaya cikan tepki cok normal. Ceo’nun postu da direkt insanlarin akliyla dalga gecmek olmus. Iyi ki bekleyip almamisim.

Sosyal ağlarda paylaş

DoruK, 04.12.2023 09:42 tarihinde dedi ki:

bu oyunun fps’si ortalama nvidia kartlar icin adam oldu mu? Yoksa beklemeye devam mi?

gamepass'de yeni yama gelmedi o bir ay önceki yamadan sonra. daha iyi ama olması gerektiği seviyede değil hala. upscaling eklenene dek ben umudu kestim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...