Engg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Merhaba arkadaşlar. Oyun içinden ve arkadaş çevresinden çok soran ve alan oluyor, hatta patiden de arkadaşlar ve abiler var yardımcı olduğum. Bilmeyenler için biraz daha duyurmak istedim. Raid boost ile kazandığımız goldlar ile token alıp blizzard balance'a çeviriyorum ve gift şeklinde blizzard shop hizmetlerini satıyorum. Battle.net balance ile Oyunları ve game timelarınızı gift ile %15-20 kadar daha hesaplı alabilirsiniz. Game time token 30 günlük - 65TL Game time token 90 günlük - 175TL Shadowlands Base edition - 195TL Shadowlands Heroic edition - 280TL Farklı battle.net oyunlarında da yardımcı olabilirim tabi ki (cod key, hs pack, overwatch ve diablo) üsttelikler en çok alınan fiyatı belli olanlar. Ekstra info için pm atmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Birkaç kez kendisinden sıkıntısız alışveriş yaptım. Hatta yakın zamanda yine yapacağım. Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 ben de aldım bugün anında gönderdi, tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Bende aldım sıkıntısız oldu her şey, yakın zamanda kardeşime de alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 +1, hızlı da gönderiyor. İki kez token aldım. Muhtemelen bundan sonra da düzenli olarak devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 ben de aldım shadowlands ek paket tak diye yolladı arkadaş. buradan devam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Ben de DH'den filan alıyordum. İhtiyaç olduğunda buradan alayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 bi uplamak lazım buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestersdance Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Shadowlands heroic edition aldım, havaleden sonra 10 dakika içinde hesabıma gift olarak geldi, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Alpha izleyip gaza gelen arkadaşlar olabilir, ön siparişleri hemen hallederiz, bir pm kadar yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Mesaj attım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 selam yurt disından odeme nasıl halledebiliriz bisi alicagam zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 cevaplar verildi, keyler dagıtıldı Güncel fiyatlar: Battle for azeroth key: 240tl Shadowlands standart edition: 220tl Shadowlands heroic: 300tl Shadowlands epic 420tl Goldun fiyatı 1m 450tl Ayrıca çogu eu realminde horde tarafında gold mevcut. Alliance için guild bank transfer ile 10m getirebilirim eger silvermoonda falan toplu alım söz konusu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Hocam Selam, Game Time güncel fiyatlarınız nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Game time token şuan 70tldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 1 aylık game time 70TL 3 aylık game time 195TL BFA key 260TL Heroic Complete Edition 440TL Epic Complete Edition 550TL Shadowlands Standart edition 240TL Shadowlands Heroic 330TL Shadowlands Mythic 430TL Güncel fiyatlar. Malesef döviz ve talep karşısında goldun fiyatı epey yükseldi ve token tl degerini de etkiledi. Yine de blizzardın ile aynı oranda arttıgı için sitesindeki fiyat ile ara git gide açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Bfa + shadowlands + 3 aylik bi arada alsak hepsi bi arada bi indirim olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Abi rus hesabı aç o zaman baya bir indirimli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 acelen yoksa (atiyorum yaz sonu) pre-exp patch'te bfa'yi shadowlandse eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Karantina bitti, fiyatlar biraz duruldu, güncelleyelim 1 aylık game time 65TL 3 aylık game time 180TL BFA key 240TL Heroic Complete Edition 420TL Epic Complete Edition 520TL Shadowlands Standart edition 220TL Shadowlands Heroic 310TL Shadowlands Mythic 400TL Ayrıca ilgilenen varsa retail goldumuz var hemen hemen tüm main realmlerde. (TN Kazzak Draenor Tarrenmill Stormscale) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Elimizdeki token kıtlıgından dolayı yeni fiyatları güncelleyelim 1 aylık game time 70TL 3 aylık game time 200TL 6 aylık game time 360TL BFA key 240TL Heroic Complete Edition 440TL Epic Complete Edition 540TL Shadowlands Standart edition 230TL Shadowlands Heroic 320TL Shadowlands Mythic 420TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 bende 30gün aldım arkadaştan sorunsuz kullandım. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 360a aldım diye seviniyordum shadowlands hc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Bende Shadowlands almıştım Engg'den sıkıntı olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar