masa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 (düzenlendi) www.antalyaterapistim.com web sitesinden anlayan sevgili patilerin, eleştiri ve öneride bulunmaları mümkün mü? Ekim 30, 2019 masa tarafından düzenlendi
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 (düzenlendi) bence gayet basarili. ilk onerim, kendi ozgecmisini koydugun yerde bir de youtube videosu ile kendini tanitman. insanlar psikologa gitmeden once, onun ses tonundan, diksiyonundan, kendine guvenininden etkilenebilir. blog yazilarini biraz daha resimlendirip on plana cikarabilirsin, bu da kendi alaninda surekli arastirma yaptigini, ve bedavaya bilgi paylastigini gosterir buyuk plus. tabi guncel tutmak kaydi ile. son olarak iletisim kismina randevu fonksyonu da koydun mu bence site gayet ho$. Ekim 30, 2019 reyou tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 site güzel randevu takvimi eklenebilir bir de biraz kilo al yeni mezun gibi gösteriyorsun
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 belki teknik olarak eleştiri istemişsindir de ben şunu söylemeden geçemeyeceğim: Siteye girdiğinde amaç direkt olarak anlaşılmıyor Verilen bir hizmet ve sunulan çözümler var. Ama bunlar yerine ders kitabı vari başlıklar görüyoruz. İyi olun şöyle duzelin bunu da atlatın misali yazılar görmemiz lazım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 fotoğrafı kesinlikle değiştir whatsapp logosu bana psikologtan daha çok su siparişi vereceğimiz sayfayı anımsattı. adrese 'maviş marketin arkasında site' komik durmuş. en altta iletişim kısmında temadan dolayı sanırım kareler icon'ların üstüne çıkmış
masa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkat ederek tekrar revize edeceğim. fotoğrafimi beğenmemişsiniz, bunun için ne yapabilirim? Sonuçta tipim bu? Öneriniz var mı?
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 takım elbise filan giy. sakalı değiştir. bu şekilde çocuk gibisin.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2019 "sizden gelenler" bölümündeki kartlar otomatik geçiyor ne yaparsan yap, duration da çok kısa. okunması mümkün değil bu haliyle, geri çekmek gerekiyor okuyabilmek için, ux düşürür baya. ya durationı arttır ya da mouse hover ise değiştirmesin. ha mobilde falan denemedim tabi, mouse hover yemez orada.
Öne çıkan mesajlar