Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 kitap (epub) okumak, kitap (pdf) okumak, çizgi roman (cbr) okumak ve dergileri takip etmek için bir tablet almak istiyorum. kalem özelliği de güzel olur, ama önplanda değil. iPad Pro: 12.9 inch, 264 ppi, 4 GB memory, 256 GB storage, 600 cd/m2, 631 g - £1120 Surface Pro X: 13 inch, 267 ppi, 8 GB memory, 256 GB storage, 450 nits, 774 g - £1270 Galaxy Book: 12 inch, 8 GB memory, 256 GB storage, 753 g - £1100 (indirimli £738.50) bu cihazları kullanmış/denemiş olanlar varsa önerilerini ve tecrübelerini almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Windows applerine ihtiyacın varsa, tam bir desktop deneyimi istiyorsan Surface Pro X direkt. Windows applerine ihtiyacım yok, desktop deneyimi de aramıyorum, en iyi tablet deneyimi istiyorum diyorsan iPad Pro. Galaxy Book'u diretk geç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Olm sadece bisiler okuyacaksan ucuzundan bisi al gec. Ne gerek var ipad e galaxy book a fln. Geri kalan parayi da kari kizla yersin ingilterede. Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 ipadler öyle cok güzel ebook okutmuyo. ağırlık olarak kitap okumak istiyodan kobo tarzı bişi alabilirsin. cbr için marvel+marvel unlimited var baya iyi tabi. kalem falan da çok gerekli değil mandala boyuyosun bi süre sonra pro çizim yapmıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Okumak için hiç birini tavsiye etmem. Yeni iPad Air’ı al, Pro fazla büyük. Bununla çizgiroman ve dergi güzelce gider. Üzerine de Kobo Libra al, kitap okumak için ideal cihaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 8 saat önce, GERGE dedi ki: Üzerine de Kobo Libra al, kitap okumak için ideal cihaz bence. Kindle Oasis'ten ne gibi farkı var bunun? bir de kitap firmalarının tabletler için uygulamaları varken, tüm kitapları tek bir cihazda toplamak daha mantıklı değil mi? 9 saat önce, senko dedi ki: Geri kalan parayi da kari kizla yersin ingilterede. Temiz. onu yapıyoruz zaten sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 eInk farklı çünkü. Kitap okunacaksa uzun süre eink iyi. Kobo’ların yazılımı daha iyi, epub destekliyor, türkçe kitap satılıyor dükkanında ve fiyatı daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 On 29.10.2019 at 19:10, Bone dedi ki: Kindle Oasis'ten ne gibi farkı var bunun? bir de kitap firmalarının tabletler için uygulamaları varken, tüm kitapları tek bir cihazda toplamak daha mantıklı değil mi? onu yapıyoruz zaten sıkıntı yok. Ya... Tanımasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Belki değişmiştir çocuk. Ingiltere geceleri adami degistirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 saydiklarin icin surface ya da ipad pro gerekli degil. Ben benzer bir secimde kaldim bir ara, ama amacim bambaskaydi. Ben profesyonel fotograf edit icin kalem de kullanabilecegim tasinabilir cihaz olarak ipad pro ve surface arasinda kalmistim. Yillardir ipad kullandigim icin Ipad Pro yu sectim ve bin pisman oldum. Apple in aptal dosya kisitlamalari ve tek ekosistemde seni tutabilmek icin yaptigi maymunluklar isimi cok zorlastiriyor ve ipad pro ile ciddi is yapmayi imkansiz kiliyor. Harici diske erisemiyorum. LR nin de ios icin olan mobil versiyonunu acmak zorundayim. Bu nedenle herseyi adobe cloud uzerinden halletmek zorunda kaliyorum, o da ek maliyet demek. Halbuki surface alsaydim LR nin hem mobil hem windows versiyonunu kurabilecek ve tasinabilir surucumdeki katalogumu direk cloud ihtiyaci olmadan editleyebilecektim. Su anda Lr nin ipad versiyonuna cakili kalmis durumdayim, harici diske kataloglama yapamiyorum ve Ipad Pro da editlemek istedigim fotolara adobe nin fahis fiyatli cloud servislerini kullanmadan ulasamiyorum. Ipad pro pismanliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 On 31.10.2019 at 09:10, sipeyskeyk dedi ki: Ya... Tanımasak.. bu kadar tanıyorsan niye cs'ye gelmiyorsun. tanıyormuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 surface al tabii ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 CS yi bıraktım abi çok geriyor artık sinirlerim kaldırmıyor. Europa universalis oynuyorum. Bütün skinlerimi de sattım, 600 tl falan oyun alma kaynağı yarattım, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar