sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Efenim twitch tr bayaa shitstorm dramastorm modunda bu aralar, iyi izlenen bir tr yayıncısının neden banlandığı ve sonuca bağlanması aylar sürdü. İnsanlarda bayaa rahatsızlar bu durumdan facebookda kanka ben sana iyi para veriyorum diyip mevcut twitch yayıncılarını kendi bünyesine davet ediyor. Bi kaç gün önce tr de en çok izlenen yayıncılara facebook aynı daveti atmış. Sonuç twitch: hacım paramı derdin diyip sus payı verip twitchde kalmalarına ve devam etmelerini sağlamış. Patinin önde gelen yayıncılarından deno gibiler umarım bu paydan nasiplenmişlerdir
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Deno her izleyici icin 1$ alsaydi totalde 1$ olurdu.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 twitch tr = cringe tr. izleyenlere üzülüyorum. (söz meclisten dışarı arada 3-5 tane cevher elbet vardır)
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 banlanan levo sanırım jahrein gidici twden
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Hmm ordan sevdiğim tek adam jahrein di digerlerinin cogu sonradan görme lol den gelip para kasmaya calisan bebeler. Memlekette yaptigimize her şey low quality ak
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 niye YT da gecmiyolar. FB de gun teyzelerinin altin gunu streamleriyle mi compete edecekler?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 jahreinin bu kadar izlenmesini aklım almıyor hala. zopaynan çıkardık bz onu zopaynan
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 sevdigin tek adam jahreindiyse, memlekette yapilan diger seylerden nasil memnun degilsin?
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 42 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki: twitch tr = cringe tr. aynen şu.
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Benim izlediğim zamanlarda jahrein dota 2 esi turnuvalarını sunuyordu
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 jahreini öven de çıktı ya la ahaha
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 facebookun yayıncılık platformu tamamen çöp bu arada. görüntü kalitesi boktan. UI dandik. chat desen amcamız dayımız bile yazdığımızı görüyor full isim ile...
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 fazlasına gerek yok işte tr dekiler için sdf
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 yerli ve milli streaming platformunun tam zamani o zaman.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 twitchten en sevdiği adam jahrein nerdeyiz lan biz
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 tr streamer kitlesi 6 ayda bir yeni platforma geçip onu shillemiyor mu zaten ? ondan sonra hiç bir şey yokmuş gibi twithch e dönuyorlar lul
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 noobun biri de acmis skyrim oynuyo simdi, sene 2019.
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 türkiyedeki twitchten bihaberim açıkçası "çok coolum" amacıyla yazmıyorum ama twitch'i twitch yapan şey chatteki anonimlik, emotelar ve memeleridir. forsen'in normalde 7-8k izlenip geçen günkü plugdjli yayınında 23k izlenmesi bunun en basit örneği. facebookta ise anonimlik = yok. memur dairesinde gibi adın soyadınla chate katılıyorsun emote = yok. emoji atıyorsun anca kim nereye gider umurumda değil açıkçası twitch'i sadece sodapoppin, forsen, reckful, pokelawls, nymn gibilerinin muhabbeti için izliyorum. türkiye twitchinin çekilebilirliğinin olduğunu/olabileceğini sanmıyorum
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 1 saat önce, Khiran dedi ki: twitch'i twitch yapan şey chatteki anonimlik, emotelar ve memeleridir. şu baya doğru ya. tıpkı almanyaya gurbetçi giden davarın hiçbir şekilde bütünleşmeye çalışmayıp hala anadolu çomarı şeklinde sağa sola çöp atıp, kadına sarkıp, dönerci açıp buradaki gibi yaşamaya devam etmesiyle aynı mantık tr twitchi. ulan emotesuz twitch kanalı mı olur ya? en fazla izlenen türk kanallarında bile emote kullanılmıyor, millet PogU'lara geçti bunlar daha poggers'ı bırak kappa bilmiyor ya. allahın kültürsüz davarları. 2019'da internetin en köşe başında adamlar evrensellikten hala bir haber.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 (düzenlendi) betterttv frankerfacez varlığından bihaber türk kanalları, geçen sene arada bir türkçeye çevirip girip bakıyodum nabıyo bu kekolar diye, facepalm basıp çıkıyodum. çok rezil abi, chati beyaz kullanıyolar birde fdsfs Ekim 23, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 bu adamlarda paraya doymadı, milyonlarca dolar paraları var hala mixere gidiyo aç herif
Öne çıkan mesajlar