progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Oasis 3k-4k ya çıkmış Libra da 2k küsür de. Onlar yerine Paperwhite 4 buldum trendyolda 1k ya. Onu alıcam sanırım direk. Paperwhitela mutluydum şimdiye kadar. Pahalı geldi öbürleri, sayfa değiştirmek için ekrana dokanmaya devam ederim sdf https://www.trendyol.com/amazon/kindle-paperwhite-4-6-8gb-waterproof-e-kitap-black-p-41705622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 yapıştır iyi fiyat ama korsan kitap okuyacağını farz ediyorum. Gerçi her halükarda https://www.kobo.com/ dan satın alıp calibre programi ile içine atabiliyorsun galiba. Gerge daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Calibre filan biliyorum onları. Usenet'de bookz'dan indiriyorum kitapları da. Şimdi baktım da bende ki Paperwhite 2 imiş. 2013ten beri baya da kullandım iyi dayanmış alet. Düşürmesem daha da giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Gece ışığı istiyorsan Kobo Nia'da olmalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Kindle'in gece isigi cok iyi degil malesef, paperwhite var bende de, isigi beyaz kaliyor yeni nesil okuyuculara gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Bende niyetlendim şu an ama hangisini almalıyım Kobo Nia mı yoksa Amazon Papper White 4 mü ? Işık konusu ve hangisinden daha rahat kitap edinebiliyoruz o konular önemli birde bu aletlerde yazmışsınız korsan kitap olayı da oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Nia almayın kesinlikle, şimdi baktım, ekranı 212 ppi. İyi değil, 300 lazım en aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 54 dakika önce, khalad dedi ki: Bende niyetlendim şu an ama hangisini almalıyım Kobo Nia mı yoksa Amazon Papper White 4 mü ? Işık konusu ve hangisinden daha rahat kitap edinebiliyoruz o konular önemli birde bu aletlerde yazmışsınız korsan kitap olayı da oluyor mu ? paperwhite daha iyi Nia'dan. Paperwhite'da da ışık var da sarı ışık yok gece ışığı olarak. Kitap edinebilme de sıkıntı olmaz ikisinde de. Calibre diye programla çevirebiliyorsun kitap formatlarını. Kindle'lar .mobi destekliyor. Kobolar .epub. Korsan kitaplarda oluyor her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 bu durumda papperwhite 4 e yöneliyorum o halde başka bir şey önerilmeyecekse çünkü fiyat/performans olarak anladığım kadarı ile en uygun olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Abi, Paperwhite 10 çıktı en son, 6 yıllık model o dediğin. Libra pahalıysa Clara alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Öyle değilmiş, yılları takip etmiyorlarmış. Paperwhite 4 ve Clara beraber çıkmış. Önerim Clara olur yine. Mavi ışık filtresi var, epub okuyor, içinde Türkçe kitap satan dükkan var. Daha hacklenebilir, herşeyini değştirebiliyorsun. Alternatif OS bile oluyor. Paperwhite 4 su geçirmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 bence de imkan varsa mavi isik olmayan bi model al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 (düzenlendi) arada ciddi bir fiyat farkı var clara veya libra için biraz daha beklemem gerekir o kadar değer mi gerçekten ? öyleyse beklerim yani zaten yeni kitap alışverişi yapmıştım o sırada onları bitiririm. papperwhite ın fiyatı uygun diye yükselmiştim zaten. Nisan 24, 2021 khalad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Ya aslinda 100-150 birim paraya alinacak aletler, malesef bizde 1k+ iste. Yurtdisindan almak en iyisi eger mumkunse (orda da kur biraz acitiyor tabi). Ben simdi alacak olsam sari isik olanini alirim kesinlikle, cunku gece yatmadan okuyorum neredeyse hep. Senin okuma aliskanligin daha farkliysa kindle'a da yonelebilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 (düzenlendi) Ben de gece yatarken okuyorum 4 var cok rahatsiz etmiyor. Eskiden kobo vardi low light i hayvan gibiydi gozumu yoruyordu. Paperwhite 4 un oyle degil %1 e dayiyorum isigi sadece karanlikta gorebilecegin kadar bir isik veriyor, rahatsiz etmiyor. Yani ben de isterim gece isigi olsun ama fiyat farkina deymez bence suan. Nisan 24, 2021 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 geceleri ışığa hassassan ona göre bi model al kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 bunlarin kitabi sesli okuma ozelligi de oluyo mu? mesela yatmadan once, kitabi oku dicem ama 15 dakika oku dicem, o sirada kesin uyurum ben, sabaha kadar bitirmesin tum kitabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 (düzenlendi) audible var audio booklar için. Direk telefonundan dinleyebilirsin app i var. Kindle Oasis te audiobookta var ama galba illa e reader istiyorsan. https://www.audible.com/?ref=a_hp_t1_nav_header_logo&pf_rd_p=b5c3fc57-c047-48d7-96aa-3b510d07cdef&pf_rd_r=75RZHKQSKVJE9CPD94A9 Nisan 26, 2021 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Audible'in ticari mekanizmasi cok sacma. Ben warhammer 40k'leri oradan dinliyim dedim de 2 3 seri okusam kurekli dolar atmam gerekecek diye vazgectim. Sabit aylik ucretle arsivdekileri sinirsiz okuma gelse sahane olur. Ya da en azindan Turjiye'ye yerel para birimiyle hizmet verseler sdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Kindle Oasis aldım. 1 kitap bitirdim aletle. Güzelmiş alet. Ekranın biraz daha büyük olması hoş ama fontu 1 artırmam gerekti paperwhite'a göre. Tutması rahat. Sayfa değiştirmek için tuşlarda hoşmuş. Gece ışığını da kullanıyorum akşamları, gerçi daha devamlı oynuyorum parlaklıkla da. Paperwhite'ın ışığı rahatsız etmiyor diyordum da bi kere sarı ışığa alışınca öbürü parlak geliyor geceleri sdf. 8gb modelinin hafıza da yeterli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 (düzenlendi) On 24.04.2021 at 17:11, GERGE dedi ki: Öyle değilmiş, yılları takip etmiyorlarmış. Paperwhite 4 ve Clara beraber çıkmış. Önerim Clara olur yine. Mavi ışık filtresi var, epub okuyor, içinde Türkçe kitap satan dükkan var. Daha hacklenebilir, herşeyini değştirebiliyorsun. Alternatif OS bile oluyor. Paperwhite 4 su geçirmiyor ama. gerge, an itibari ile hangi ebook readera yönelmek lazım? tech savvy olmayan kız arkadaşım için alacam, o yüzden kendi için de tr ebook store olması önemli. sanırsam bu açıdan kobo önde. kobo bir cihaz alsam, kendi store'u var, peki acaba arada calibre filan kullanmadan babil.com, store.calibro.com vs kitapları da kolayca yükleyebilir miyiz? Ekim 31, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 O dükkanlar hala var mı yahu? Adobe Digital Editions kullanan her dükkândan aldığın kitabı DRM kırmadan yükleyebilirsin. Amazon dışında hepsi genelde Adobe Digital Editions kullanır ama bu Türk işi dükkanlar farklı bir şey yaptıysa bilmem tabii. Libra kullanıyorum ben, özellikle fiziksel tuşları olduğu ve su/toz geçirmediği için tercih ettim. Büyük ekrana da alıştım ama. Memnunum, rahatlıkla tavsiye ederim. Libra 2 çıktı daha 2-3 hafta önce, onun D&R'a gelmesini bekleyebilirsin. Eski modeli de ucuzlatır. Sana en uygun olanlar işte Kobo'lardan biri. Kız arkadaşa Libra iyi gider sayfa çevirme tuşuyla, daha büyük ekranıyla, su geçirmemezliyle filan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Biraz arastirinca ben de sage, libra ya da libra 2 diye dusunmustum. Bakayim bakalim hangisini bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Overdrive'dan sesli kitap epey çekiyorum, Carta 1200 de en iyi ekran şu anda piyasadaki, o nedenle Saga'ya geçmeyi kısaca bir düşündüm ama vazgeçtim. Sesli kitapları telefondan dinliyorum, farklı cihazlar arasında kulaklıkları geçirmek hala rahat değil, bir de bu cihazların en sevdiğim yanları hala bir kere şarj edip 2000-3000 sayfa okuyabilmek. O özelliği kaybedersem ne anlamı kalır? Ekran %15-20 filan daha iyi, sonraki nesilde geçerim ben, söyle bir %50 contras atlaması olsun da değsin. Bir de D&R'ın internet sitesine girince hiç bulamıyorsun, bazen ilan bile olmuyor. Ama D&R'lara gidince buluyorsun. İnternet sitesinde listeli bile değilken Akmerkez D&R'dan almıştım ben Libra'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 (düzenlendi) amazon.com'dan libra 2 siparişi verdim (https://www.amazon.com/gp/product/B09HSRLQVX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1). trde zaten daha satan görmedim libra 2'yi. 2018 çıkışlı libra h2o 2350 liradan filan satılıyor, amazon.com'un vergiler dahil fiyatı baya iyi. 2 tane siparis verdim ve tanesi 2250'ye geldi. libra 2'nin h2o'ya göre filan specleri de hayli iyi. h2o 8gb iken libra 2 32 gb ve bluetooth destekli. priority shipping ile standarda göre daha düşük ücret çıktı. yakın zamanda almayı düşünen varsa değerlendirsin. Kasım 3, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar