Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Yok ya, 1,367,70 TL diyor şu anda D&R sitesinde. Bunu öneririm, bu kılıf var bende: https://tr.aliexpress.com/item/4000456434029.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) Selam, Bunda o leş koku yok değil mi :\ Bir de ekrana koruyucu gerekiyor mu; cep telefonu ekranı gibi değildir sonuçta bunların ekranı?? Saygılar. Haziran 12, 2020 paramecium tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Bunların ekranı daha hassas. Ama ekran koruyucu pek işe yaramaz. Daha çok bükülme gibi şeylere karşı hassas, kılıf daha önemli. Benimki kokmuyordu ama Çin yani, bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 kokmuyor. bi kokusu var ama arkasını burnuna dayarsan. ekrana film gerek yok ama çok narin alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Selam, Bu OverDrive nasıl aktif edilip kullanılıyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Kobo'nun sitesinde adres olarak ABD gir, Kobo'nun içinde de locale olarak (dosyalar arasında .kobo klasöründe olması gerek, internette bir arasan bulursun zaten) us yap. Fiyatlar da USD olacak ama önemli değil, zaten birebir anlık kur çevirisi yapıyor. Sonra Brooklyn Public Library iyi olmak için. Chrome'un location spoofing eklentilerinden birini ve VPN kullanmak gerek beleş üyelik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Ben dün bazı kitaplara baktım 20 dolarlık kitap seti tl olarak 80₺. Eğer ayni şeyden bahsediyorsak birebir çevir yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Selam, 2 saat önce, GERGE dedi ki: ...Chrome'un location spoofing eklentilerinden birini ve VPN kullanmak gerek beleş üyelik için Bu kısmı beceremedim şimdilik Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Kindle 3'um 10 yasina girdi paylasmak istedim. Izlanda'da Eyjafjallajökull yanardagi patladigi yil almistim kargosunda sorun olmustu falan. Hala cayir cayir Warhammer 40k okuyorum. Pili eskisi kadar uzun gitmiyor ama 1 2 haftada bir sarj etsem yetiyor. Bozulana kadar degistirmeyi dusunmedigim nadir aletlerden. Bazen keske dx olanini alsaymisim daha buyuk ekran icin diyorum ama bu her yere sigiyor da. Niyeyse klavyesiz reader kullanamazmisim gibi geliyor, yine isik falan pek aklim yatmiyor. Muhtemelen kullansam yeni modelleri de severim ama bilmedigimden aramiyorum hic bir yeni ozelligi. /nazarboncugu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 (düzenlendi) Nazarrrr, bi foto at da gorelim hehe Ekim 27, 2020 cicibeybe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Millet 270₺ ye clara HD almış bugün. Kobo forma da 1900₺ şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 270₺ ye clara HD almış bugün, neey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Amazon Paperwhite 4'ü gözüme kestirdim. Sanırım internetten bulduğumuz epubları da çevirip okuyabiliyoruz. Ama Kindle işinden çok anlamadığım için size de sorayım istedim. Var mı bir yamuğu? Alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 14 saat önce, Luriel dedi ki: Millet 270₺ ye clara HD almış bugün. Kobo forma da 1900₺ şu anda. wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 nereden almışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 1270 dir o libra h2o iki katı fiyatına çıkmış 1 senede oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Hayır 270 bi sürü kişi yazmış ekşide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 bi hata yanlışlık olmuştur 8-10 kişi siparişi geçmiştir ellerine ulaştığı meçhul. ideefix, n11 de o fiyatlada satışa koymuş, belki kılıfını koydu o fiyata yanlış yazdı falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Orayı bilmem belki ürün gelmeyebilir. Alan olacak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 senelerdin kullandığım kindle'ı yere düşürdüm çatladı ekranı Şimdi e readerlara bakınca Amazon Kindle Oasis ve Kobo Libra H2O sanırım iki en iyi seçenek. Kobo'yu kullananlar memnunlar mı? Hazır yeni alıcakken epub okuyan bi tane mi alsam diye bakıyordum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Geçmiş olsun. Libra kullanıyorum ben, çok memnunum. Ekran boyu, dükkanında yerli kitaplar satılması, epub desteği filan iyi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Selam, GERGE'nin tavsiyesi ile Libra almıştım, gayet güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 2 katına çıkmış fiyatı, ben de memnunum libra’dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Oha! Libra D&R'da bitmiş, pazar yerleri satıcılarına düşmüş, ortalama ₺2500 istiyorlar. ₺1400 mü ne vermiştim ben çıktığında, 1,5 sene filan önce. Eğer uygun fiyata buluyorsan Kindle tercih et yani diyecektim de Oasis daha pahalıymış. D&R'a bir telefon et istersen bu arada, internette bulunmuyor ama mağazalarda bulanabiliyor. Stok varsa söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 amazon'a hala cok sinirliyim asdaf. paperwhite (4 galiba) oasis'ten sonra cıktı ama sırf arasında fark olsun diye gece ışığı led'i koymadılar alete. Tuş demek konfor demek. O Libra ve Oasis'te olan basit tuş da çok işe yariyor.Yatarken okuyorsan. Elim çarpıyor 3,5 sayfa atlamış oluyorum bazen. Bunlar önemli degil diyorsan paperwhite veya kobo nia alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar