tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 2-3 çekim değil lan ama öyle gibi göstermeyi başarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 2-3 ÇEKİM DEĞİL ÇÜNKÜ TEK ÇEKİM HJEHEHEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 (düzenlendi) 8 saat önce, Sam dedi ki: ben gene dunkirk gibi fos çıkacak diye beklerken bayağı iyi çıktı film, günahını almışım. saçmalanan 1-2 yer oldu hip firing gibi ama tüm filmi 2-3 çekimde bitirebilmek bayağı büyük başarı olmuş, sırf onun için bile helal olsun. hani biraz derinlik eksikliği var ama tek perspektife yapışmanın yan etkisi. 15-20 cut var en az, çok güzel gizlenmiş. bazen kesilmesi gerekmeyen yer gibi gözüken siper içinde falan bile yapmışlar aslında-muhtemelen sahneyi bölüp retake riskini düşürmek içindir. (genelde kamera kişi etrafında 360 dönünce oluyor, büyük kraterden çıkarkenki yakın toprak tepeciği, ağaçlar arasında giderken kalın ağacın kesmesi gibi veya) seyirci için ortadaki tek cut var sadece. saçmalık diye hip fire değil ama Spoiler (almanlar hem beceriksiz hem de vicdansız tabi mutlaka yüzde yüz şüphesiz, hani nazizm bile değil ama öyleymiş gibi aksetmeleri yine 2d evil göstermeleri sana batmadı mı?) Mayıs 18, 2020 goldbären tarafından düzenlendi bitmeden kedi entera bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 al bonus, belki de 40-50 bile vardır. oskarını da verdiler bunu parazite vermediler bari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 almanlara o konuda ben de kırgınım baya saçmaydılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 baştan sana tek shot olan film sayısı 3-4'ü geçmez sinema tarihinde. the rope bile 10-11 shotta çekilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 (düzenlendi) olmasına da gerek yok ki. saçma bir feat bence. göze hitap edip tek plan durduktan sonra sadece çekeni yorar. victoria gibi 20 dk plotun önüne 70dk muhabbet goygoy koyarak yaparsın anca Mayıs 18, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 long shot fetişimi sorgulamama neden olan yorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: olmasına da gerek yok ki. saçma bir feat bence. göze hitap edip tek plan durduktan sonra sadece çekeni yorar. Bi de iste cahili egler "hele hele tek seferde cekhmisler yigenim" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 3 saat önce, goldbären dedi ki: 15-20 cut var en az, çok güzel gizlenmiş. bazen kesilmesi gerekmeyen yer gibi gözüken siper içinde falan bile yapmışlar aslında-muhtemelen sahneyi bölüp retake riskini düşürmek içindir. (genelde kamera kişi etrafında 360 dönünce oluyor, büyük kraterden çıkarkenki yakın toprak tepeciği, ağaçlar arasında giderken kalın ağacın kesmesi gibi veya) seyirci için ortadaki tek cut var sadece. saçmalık diye hip fire değil ama Gizli içeriği göster (almanlar hem beceriksiz hem de vicdansız tabi mutlaka yüzde yüz şüphesiz, hani nazizm bile değil ama öyleymiş gibi aksetmeleri yine 2d evil göstermeleri sana batmadı mı?) evet mesajı attıktan sonra okudum ama çok iyi geçişler ayarlanmış, başarılı ilüzyon. öyle sırıtan geçiş olmadı hani. Spoiler evet ben de takıldım gene deutschland unter alles kafasına, hep kötü hep kötü, ingiliz hep iyi hep iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 (düzenlendi) imax te izlemistim bunu. o eski zamanlarda insanlar sinema salonunda yan yana oturabilir birbirinin ustune hapsirabilirdi twitch de naughty dog oyunu izler gibi hissetmistim. 10 dk gameplay, 5 dk npc/cutscene, 10 dk gameplay, 5 dk npc/cutscene Mayıs 18, 2020 Oski tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 3 saat önce, tiLi dedi ki: long shot fetişimi sorgulamama neden olan yorumdur 3 saat önce, neutrino dedi ki: Bi de iste cahili egler "hele hele tek seferde cekhmisler yigenim" diye. cümleyi eksik kurmuşum ya. teknik olarak tek plan çekilmesine gerek yok, final hali seamless ise yeterli vfx ile birleştirilmesi bana batmıyor, sadece hakikaten tek plan çekildi diye çekenin kasıntılığı olur seyirci için bir şey değişmez demek istedim. yoksa ben de severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 başlık niye canlandı ne konuştunuz bakmadım da 1917'yi izlemek bilgisayar oyunlarında cutscene izlemek gibi zevkliydi. daha çok lazım böyle işler. oscarı alamaması üzdü. parasitin alması da sevindirdi... böyle de garip işler döndü bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 almanlar nedense easy mode, rifle kullanabileni yok. (3 senedir de cephedeler goya) iyi bicak cekiyorlar ama bunu ogrenmis oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 güzel viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 On 21.05.2020 at 04:27, Goering dedi ki: almanlar nedense easy mode, rifle kullanabileni yok. (3 senedir de cephedeler goya) iyi bicak cekiyorlar ama bunu ogrenmis oldum... abi o adamlar sarhoştu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar