Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 1 ay önce pek çoğunuzun bildiği üzere kaza geçirdim ve doktor sol humerus kemiğim kırık dedi. 1 ayda iyileşmek bir kenara çok daha kötü oldum. yataktan kalkamıyorum. boyun, sırt ve omzum inanılmaz ağrıyor. kemiğin kaynaması tamamlandıysa artık acilen fizik tedaviye başlamak istiyorum. (işeyemez, sıçamaz oldum. öksüremiyorum. iki gündür uyuyamıyorum...) en azından e-nabız üzerinden röntgenlere baksa, kemik kaynamış/ fizik tedaviye başlayabilirsin/başlayamazsın dese yeterli. 2 gündür doktora gitmek için mhrs üzerinden randevu almaya çalışıyorum ama sadece açık olan tek doktor son gittiğimde hiç ilgilenmeyen tuhaf bi adamdı. bir giden bir daha gitmiyo herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 (düzenlendi) istanbul'da misin? cerrahpasa veya etfal hastanesi ortopedi iyidir. ozel sigorta varsa, amerikan veya istanbul sisli florence da iyi. tanidik yok maalesef. gecmis olsun. Ağustos 26, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Benim de bir bilgim yok, Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Çok geçmiş olsun bakıcam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Doktor tanıdığın önerisiyle gittiğim çok memnun kaldığım biri var istanbuldaysan ve özele gidebileceksen tabii, ben şuraya bırakayım. http://maltepehastanesi.com.tr/doktor/ender-ugutmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 gecmis olsun oncelikle. trafik kazasi falan mi? ya bu eski turk filmlerinde, doktorlar eve gelip hastaya bakarlardi. yok mu artik oyle bir sey? armut.com'un saglikcilar icin versiyonu fln olsa aslinda fena olmaz. yasal mi degil nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 (düzenlendi) bisikletle arabaya uçtum. çünkü yerden 20 santim alçakta kalmış bir rögar kapağına takıldım. teşekkürler belediye... armutvari doktor şeysi yassahtır kesin... mhrs kanser resmen. randevu aldım ama 9 gün sonraya... 5 saat önce, Aceace dedi ki: e-nabız üzerinden röntgenlere baksa, kemik kaynamış/kaynamamış fizik tedaviye başlayabilirsin/başlayamazsın dese yeterli. bu yani.. 5-10 dakika falan alır en fazla. Ağustos 26, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 @reyou Doktor eve gelsede bişey yapamaz şu durumda, röntgen çekilmesi lazım, sinirlerde bası varsa-zedelenme olduysa onada Mr lazım. Fizik tedavi için eve gelenler var, ama deli pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 geçmiş olsun. kemiğin kaynayıp kaynamadığını herhangi bi doktor da söyleyebilir sanıyorum, aile hekimin bile yardımcı olabiliyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar