DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Vuruş hissindeki o tokluk çok iyi olmuş betasına baktım sabah ne ara 2 saat geçmiş anlamadım. Modern warfare 2'den bu yana sanırım ilk kez call of duty alacağım. Diğer modlar reviewler fln çıksın büyük ihtimal alırım bu kez. Betayı denemenizi tavsiye ederim bugün ve haftasonu açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 21 eylül diyor pc open beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 ps4 te var şimdi open betası 2v2 modunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 100 kişi ground var diyor ama onu düzgün yapacaklarını sanmıyorum. o battlefieldV fiyaskosundan sonra küsmüş BF fanlarını da kaydırır. ama activision mutlaka oyunda bi fiyasko patlatacaktır. hiçbir şey olmasa bile oyunu 10 milyon copy sattıktan sonra hilecileri asla doğru düzgün ayıklamakla uğraşmamaları bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 ground var yazmışım war yerine. kayıtlara geçsin. hey gidi 1998'de "sende tamagotchi war mi" yazardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 ne hismiş arkadaş 16 oyun oldu, ilk oyundan beri vuruş hissi. betaya gelsin pc'ye o zaman belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 pcde beta sadece parasını verene galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 yok en son bir tane var herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 söz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 21 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 ads iken fişek sürmeye tav oldu ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 60 euro biraz fazla, bilmiyorum ne yapacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 oyun arapça bende ya suriye mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 launcherda optionsta english sec oyun kapaliyken. 1.4 gb civari bi dl daha cikaracak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 bu arada sabah 8 de baslayacak sanirim open beta tr saatiyle. onceden aldiysan np tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 bi de nvidia ekran karti alinca beles geliyor su an rtx 2060 ve uzeri kartlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 7 saat önce, Aluriel dedi ki: bu arada sabah 8 de baslayacak sanirim open beta tr saatiyle. onceden aldiysan np tabi akşam 8 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 açılmış beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 11 saat önce, goldbären dedi ki: akşam 8 galiba. sabah 8 groundwar modu bok gibiymis bu arada. gun play de reklamini yaptiklarinin yarisi bile degil gibi duruyor ozellikle semi auto silahlarda. aksam denerim buyuk ihtimalle ama su an biraz kotu cikacakmis gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 ground war baya battlefield conquest. Spawnlar kötü hala. Devamlı arkadan vuruldum. Deli gibi camping var. Gece haritaları hoş olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 oyun dandik ya, yani dandik değil ama klasik cod. bf'den almaya çalıştıkları öğeler hiç güzel olmamış içime sinmedi benim. APCler falan çok dandik uygulanmış gibi. karşı takım bütün pointlerimizi alıyor yine de biz kazanıyoruz güzel campladığımız için falan, saçma sdf. bir de bütün ayarları denedim genel bir blur var kapatılamayan, o çok göz yoruyor. battlefield'ın tahtına göz dikecek gibi durmuyor hiç, yine mtn dew + doritos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 (düzenlendi) 3 saat önce, goldbären dedi ki: bir de bütün ayarları denedim genel bir blur var kapatılamayan, o çok göz yoruyor. dediğin şey render res olabilir mi? Eylül 21, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 yok abi iki yöne de kökledim onu. dm gibi küçük haritalarda batmıyor ama ground war'da bildiğin uzakları vuramasınlar diye yapmışlar bence level design kasmayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar