k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 ben işin teknik kısmından bahsetmiyorum zaten abi, ilaçlar yalan gibi geliyor bana. yani içlerinde bonibon varmış gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 teknik kismindan ben de bahsetmiyorum. rahatsizliga gore farkli etken maddeler var HCL gibi. bonibon degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, dasaaa dedi ki: abi elbette prozac falan ise yariyordur da. xanax antidepresan olmayabilir. daha cok sakinlestirici gibi bisi ya da uyutucu vs vs sanirim. abi ben normal gerginligime devam ettim, uyumadim da, ne bileyim sersemlemedim de. ama , gercekten cok alakasiz, alerji icin atarax diye bir ilac vermisti doktor. alinca dayak yemise donuyordum. bi daha da kullanmam umarim. antidepresanlar bir cok farkli sey icin kullaniliyor. (receteli veya recetesiz) dedigin gibi alerji icin de antidepresan veriliyor. (sedatif) benim bahsettigim mevzu, antidepresanlarin merkezi sinir sistemini etkilemesi 1-2 hafta minimum. o zamana kadar bonibon gelmesi normal olabilir. SSRi'yi etkiledikten sonra vucuttan atilmasi 6 ayi bulabilir. bir de xanax ve atarax bambaska klasmanlarda "antidepresanlar". xanax yesil recete ilac, atarax recetesiz sedatif antidepresan. xanax yarim aticaksin uykudan 2-3 saat once, etki etmediyse diger yarimini da iceceksin. ben de dis vs. gibi operasyonlardan sonra agri varsa uyumak icin kullaniyorum... Ağustos 15, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 ben soguk su ile yuzumu yikiyorum o konularda. buralari eskiden daha kalabalikti. daha cok yazan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) kiz arkadastan kalma prozac vardi bende bi kutu, iki maks üç bira içeceksem yuvarliyodum onden enfes oluyodu Ağustos 15, 2019 FromTheHell tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 tibbi kenevirin onu acilsa keske , cbd yagi kafa fln yapmiyor yahut xanax dan az yapiyor, ve anksiyete icin xanax dan cok daha faydali. butun bu haplar ilaclar beyin kimyanizi bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 her seyin ilaci pompa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) cbd gelse iyi olurda bu hükümetle zor. daha kanser hastaları kenevir yağı getiremiyolar. Ağustos 15, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 2 saat önce, DoGMeaT dedi ki: tibbi kenevirin onu acilsa keske , cbd yagi kafa fln yapmiyor yahut xanax dan az yapiyor, ve anksiyete icin xanax dan cok daha faydali. butun bu haplar ilaclar beyin kimyanizi bozuyor millet alkole tetikleniyor tıbbi kenevire var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 tıbbi kenevirin yolu açıldı. 2 senedir 22 şehirde kenevir ekimine izin verildi. Köy de vs bir kök ekene jandarma falan da bir şey demiyor. Şehirde sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 kenevir alkolden daha kolay kabullenilecek bir şey anadoluda, ottur günahı yoktur diye gizli gizli içiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 valla eroinman muamelesi yapıyolar anadoluda, trakyada oluyo o senin dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 kenevir değil de ben anadolu insanının gat çiğnememesini garip bulurum hep. nasıl olmamış da yemen'den getirip alışmamışlar, ilginç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, goldbären dedi ki: kenevir alkolden daha kolay kabullenilecek bir şey anadoluda, ottur günahı yoktur diye gizli gizli içiyorlar. gizli gizliyi katarsak deli gibi alkol de içiliyor, craftlanıyor. kamuoyunda kabullenilmesi daha sıkıntı olur direk u...u'yla bağdaştırıldığı için. Ağustos 16, 2019 Promenader tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 2 saat önce, goldbären dedi ki: kenevir alkolden daha kolay kabullenilecek bir şey anadoluda, ottur günahı yoktur diye gizli gizli içiyorlar. fethiyede tutune alternatif diye herkes yetistirip sariyo zaten uyusturucu tabusuyla bagdastirmadigi surece insanlarin ses edecegini hic sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 tütüne alternatif diye sararlar tabi, esrar esrar değil çünki artık yurdum topraklarında. çalı çırpı içiyor millet esrar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Yarım zanax candır.bende biraz kafa yapıyor ama negatif düşünce 0 kafada.devamlı gülümsüyorsun falan.araba kullanırken falan içmeyin deli sersemletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 tek bir hap almayla nasıl kafayı buluyorsunuz bu ilaçların etkisini göstermesi için 6 ay düzenli kullanmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Dene ve gör bro:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar