Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazlık için internet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bizim peder sordu da, aklıma gelmedi bir şey, belki bir çözümü olan vardır.

Yazlıkta superonline abonesiydi yılda 2 kere 3 ay kapatma hakkı veriyordu. Yazlığa zaten yılda 5-6 kere gidiyor en fazla 1 hafta kalıyor(sadece yazın değil). Buna ayda 30 lira x 6 ay = 180 lira veriyordu. Şimdi işte 30 lirayı 80'e çıkarıyorlarmış sözleşme bitince. O da ne yapayım diye sordu bana.

Akıllı telefon da kullanmıyor hotspot falan da olmaz. Dizüstü kullanıyor. TTNET'in 2 ve 3 aylık paketleri de var ama onlar da aylık 120 liraya falan geliyor, üstelik baharda falan da gittiği için pratik değil.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

yerel sağlayıcılar oluyor sanırım uydudan alıyorlar emin değilim, bizim bodrum-kadıkalesi mevkiinde buldu babam bir tane hepsinden uyguna geliyor ama çok iyi değilmiş bağlantı

Revangelis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

TTNET Çok iyi bir modelle yazlık interneti satıyor. Geçen ay yazlığa bağlattım, kaç ay yazlıktaysan ona göre sadece ilgili dönemi faturalıyor, gelecke sene iptal etmezsen yine aynı aylarda internetini açıyor sadece ilgili ayları faturalıyor. reklam gibi oldu sdfhsdfgd bakın derim.

Mesaj tarihi:

Baktım da 6 mbit 100 lira diyor ona aylık. Kaldı ki dediğim gibi bu ideal değil çünkü bu yazlığa sadece yazın gitmiyor babam. Yılın değişik zamanlarında kısa süreli gidiyor. 

Bir üstteki şey için herhalde akıllı telefon sim kartı gerekir?

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Bizimkiler eskiye oranla daha uzun kaldığı için nakil yapıyorlar. Superonline’ın DSL’inde nakil ücreti yok diye hatırlıyorum. Sorunsuz kullanıyorsa bide fiyatlar hemen hemen aynı olacaksa Türk Telekom riskine girmeye hiç gerek yok.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Superbox var aslında direkt o bile düşünülebilir. Geçen eşeyi cazip kampanyası vardı. Fiyat olarak ADSL/VDSL’in biraz üzerinde ama konumdan bağımsız taahhüt edilen hızı sunuyor. Yaklaşık 150 bin kullanıcıya ulaşmışlar, insanlar Türk Telekom’dan bezip daha pahalı olmasına rağmen tercih ediyor denilebilir.

Mesaj tarihi:

superbox iyidir, satıyorum oradan biliyorum ?

evde superonline dsl varsa cayma bedelsiz geçiş yapabiliyorsunuz şimdi 10mbit paket 129 20mbit paket 159, komple evdeki interneti de buna çevirirse yazlığa giderken yanında götürür.

• Yeni Oluştur...