eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Bizim peder sordu da, aklıma gelmedi bir şey, belki bir çözümü olan vardır. Yazlıkta superonline abonesiydi yılda 2 kere 3 ay kapatma hakkı veriyordu. Yazlığa zaten yılda 5-6 kere gidiyor en fazla 1 hafta kalıyor(sadece yazın değil). Buna ayda 30 lira x 6 ay = 180 lira veriyordu. Şimdi işte 30 lirayı 80'e çıkarıyorlarmış sözleşme bitince. O da ne yapayım diye sordu bana. Akıllı telefon da kullanmıyor hotspot falan da olmaz. Dizüstü kullanıyor. TTNET'in 2 ve 3 aylık paketleri de var ama onlar da aylık 120 liraya falan geliyor, üstelik baharda falan da gittiği için pratik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Türknet varsa Türknet bağlatın, zaten taahhüt olmadığı için kaparsınız çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 (düzenlendi) yerel sağlayıcılar oluyor sanırım uydudan alıyorlar emin değilim, bizim bodrum-kadıkalesi mevkiinde buldu babam bir tane hepsinden uyguna geliyor ama çok iyi değilmiş bağlantı Ağustos 1, 2019 Revangelis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 sim kartının yedeğini çıkartsın buna taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 TTNET Çok iyi bir modelle yazlık interneti satıyor. Geçen ay yazlığa bağlattım, kaç ay yazlıktaysan ona göre sadece ilgili dönemi faturalıyor, gelecke sene iptal etmezsen yine aynı aylarda internetini açıyor sadece ilgili ayları faturalıyor. reklam gibi oldu sdfhsdfgd bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Baktım da 6 mbit 100 lira diyor ona aylık. Kaldı ki dediğim gibi bu ideal değil çünkü bu yazlığa sadece yazın gitmiyor babam. Yılın değişik zamanlarında kısa süreli gidiyor. Bir üstteki şey için herhalde akıllı telefon sim kartı gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Bizimkiler eskiye oranla daha uzun kaldığı için nakil yapıyorlar. Superonline’ın DSL’inde nakil ücreti yok diye hatırlıyorum. Sorunsuz kullanıyorsa bide fiyatlar hemen hemen aynı olacaksa Türk Telekom riskine girmeye hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 bizimkiler de Turkcell'i mantıklı buldular. dsmart bağlattık bin pişmanız. sanırım en iyisi taşınabilir internetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Superbox var aslında direkt o bile düşünülebilir. Geçen eşeyi cazip kampanyası vardı. Fiyat olarak ADSL/VDSL’in biraz üzerinde ama konumdan bağımsız taahhüt edilen hızı sunuyor. Yaklaşık 150 bin kullanıcıya ulaşmışlar, insanlar Türk Telekom’dan bezip daha pahalı olmasına rağmen tercih ediyor denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 superbox iyidir, satıyorum oradan biliyorum evde superonline dsl varsa cayma bedelsiz geçiş yapabiliyorsunuz şimdi 10mbit paket 129 20mbit paket 159, komple evdeki interneti de buna çevirirse yazlığa giderken yanında götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 kota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 10 ve 20 mbps olanlar kotasız. 4.5G ile daha yüksek hızlar istenirse onların kotalı versiyonları var. 50GB'lık olan 159 TL'den başlıyor. Kotalı alıp 25 TL'ye sonradan sınırsıza da geçilebiliyor. Superbox 4.5G Ev İnterneti Kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar