GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 beyler kaç zamandır aklıma takılıyor herkes farklı birşey diyor, marine edip buzdolabında mı bekletmek yoksa oda sıcaklığındamı bekletmek en mantıklısı? yada biraz buzdolabında bekletip çıkarıp karıştırıp birazda oda sıcaklığında veya tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 (düzenlendi) oda sıcaklığında beklemez tavuk, yumurta vs aman, hep soğuk olacak kırmızı et sorun değil istersen asfalta at Temmuz 26, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Pişirmeden önce oda sıcaklığına getirmek lazım. Onun dışında marine edip buzdolabında saklamak güzel diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Buzdolabinda 3 4 saat bekletip sonra disarida 10 15dk bekletmek kafi bence. Tavuk ozellikle yaz aylarinda zirt diye bozuluyor, tadi bi tik daha iyi olacak diye perisan olmayin. Ben hatta gecen gun cok actim. Basit bir terbiye yapip 10dk falan bekletip izgara yaptim, gayet islemisti ete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 atalarimiz gibi cig yiyin. erkek adam oyle yer. magara adami diyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ben navy tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Tavuk yemeyin hindi yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 doğru hindiciler taş mı yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 buzdolabı abi tavuk bu, tehlikeli. ben tavuk göğsünü kuşbaşı yapıp soya sosu döküyorum üstüne 1 - 1,5 gün sonra pişiriyom çok leziz oluyor (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar