cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Fireemblem videolari guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 kampanya sale bişi gelsin ya amazon.de arada yapardi ne güzel buy two get third diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Daha yeni bitti Summer Sale. Ne buldum bu arada, fiziksel. https://www.amazon.com/Baldurs-Gate-Nintendo-Switch-Enhanced/dp/B07SWPKVCC Kesin alırım ben birkaç eleştiri okuyup. Bug dolu filan çıkmasın. Tekrar da oynanır yani en baştan. Günümüzün tüm CRPG'lerini cebinden çıkartır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 o summer salei kaçırdım ya temmuz sonu diye kalmis aklimda 25temmuzda bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konsolu doldurdum ben. Dragon Quest ve Atelier çıkana kadar ancak bitiririm oyunları. Atelier şu anda en hype yaptığım oyun, süper seri. Oynamayanlar oynasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 14 saat önce, Xenus dedi ki: en iyi kadro house martell gibi dsdf bi de bütün tırt charları edelgard'a vermişler handikap olarak as their professor you must lead your students in their academic lives and İN TURN BASED TACTİCAL COMBAT!! teşekkürler japan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 dragon quest builders 2 sardım ben bu ara. tam relax oyun. tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 http://www.nintendolife.com/news/2019/08/edelgard_and_the_black_eagles_are_the_most_popular_in_fire_emblem_three_houses herkes black eagles'a yüklenmiş dsdf ama PVlerde paso edelgard pushlanıyordu belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 On 1.08.2019 at 11:49, GERGE dedi ki: Dün Türkiye'ye girdi. Şimdi gümrük ve PTT bekleniyor. 6 gün sürdü memlekete girmesi, fiyatları da iyi. Uygun geldi bana, buradan alırım artık hep. Gümrük vergileri nasıl olacak yazarım sırası geldiğinde. Bazılarına Türkiye'yi bildiklerinden hediye olarak yollamışlar, öyle bir durum varsa doğrudan kapıya da gelebilir. 47 tl vergi yazdılar =( Toplam 340’a gelecek. eShop 300. Pişman değilim ama, kutulu almaya devam. Clannad’ı bırakamıyorum bu arada, yıllarca oynamayarak hata etmişim. PS. Outer Worlds geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 worth the price ne demek, fiyat farki mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 DRAGON BALL Fighterz Evo Sale! bide eshop deal sales sitesinde gözükmüyor 2 haftadir tetris promote ediyor saçma sapan street fighter ve snk40 yil paketleri de güzel baya amazonda civ6 29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Shop4tr'den Fire Emblem geldi sonunda. 6 günde İngiltere'den Türkiye'de, 6 günde de gümrükten bana. Vergi de yasaya göre alındı, kapıda ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Güle güle oyna fe: three house’unu. Ben voucherımla luigis mansion 3 ve pokemon alacağım derken fire emblem yorumlarını görünce kuponlardan birini buraya mı kaydırsam diyorum. Gerçi halen botw oynuyorum. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 bence BAS FİRE EMLEM AL HEMEN AL fkgks çok güzel lan, karakterlerle içmeye gidesin geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Awakening son oyun olabilir haberleri geldiğinde üzülmüştüm epey, nerelere geldik şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 ilk fe oyunum ve ÇOK GÜZEL. hiç düşünmeyin, basın. pişman olursanız gelin yüzüme tükürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 aynen eve gitsem de ingrid'i recruit'lesem, ordan edelgard'a yazsam, dorothea'yı çaya çağırsam, petra'yla yemek yapsam diye bekliyorum. arada bi kombat görevi yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 BOTW'ı hala bitiremedim bu arada. İki-üç günde bir bir-iki saat oynayarak ilerliyorum. Böyle giderse bir yılı geçecek bitirmem. Çok eğleniyorum ama oyunla, konsantre oynamaktansa arada girip dünyayı yaşamak hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 ben de uzun bir aradan sonra pazartesi günü dönüş yaptım oyuna. daha hiç bir divine beasti indirmedim. etrafta gezip trialları yapıyorum. bu arada patiden switchi aktif olarak kullanan pek kimse yok herhalde. başlık altında daha yoğun bir yazışma beklerdim. konuştuğunuz ayrı bir platform var mıdır? discord gibi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Bir ayda yedi sayfa oldu işte, yeni konu bu. PS4 kadar yoktur tabii. Lite gelince ucuz alanlar artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Ben de Zelda'yı çözemedim itiraf etmem gerekirse, oyun pek iyi yönlendirmiyor sanki oyuncuyu. Hani zorlasam gidecek ama özellikle item kıtlığı yaşıyorum, silahlar çatır çatır kırılıyor, bir trial fight'ta inventory'de silah kalmadığı oldu, o kadar sdfnsgk. Oyun hayvan gibi eğlenceli olmasa hiç oynamazdım sanırım. Puzzle'lar, open world, saçma sapan denk gelen event'lar falan çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Open World oyunları çok sevmediğim konusunda daha önce konuşmuştuk. BotW ama çok iyi yedirmiş bunu. Bir amaç var, dünyada dolaşarak, etrafı tanıyarak, geçmişi hatırlamaya çalışarak yavaş yavaş sonuca doğru ilerliyorum. DÜnya yaşıyor, karakterler gerçekçi, ana görev her yerde etkisini hissettiriyor. Aç, yaşa, kapat modundayım tam. Bayramda odaklanırım diyordum ama Three Houses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar