Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 switch satmak zor ya turkiye'de alet ve oyunlar pahali hedef kitle velet 45 yasinda olsa bile velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 hangisi daha iyi karar veremedim https://www.aliexpress.com/item/33044023158.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45d77ea3zphadQ&algo_pvid=8f66b7b3-325e-4054-ab2e-75f0757cd925&algo_expid=8f66b7b3-325e-4054-ab2e-75f0757cd925-51&btsid=a6e7e42b-b176-40ee-8498-26b8550904a3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3,searchweb201603_52 Bunun holder'i olması cok iyi https://www.aliexpress.com/item/4000067253349.html?spm=a2g0o.cart.0.0.42073c00LIaMFl&mp=1 Bunun ise gripleri degisebilir belki dock'a bile case ile oturması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 1 saat önce, Cokomantis dedi ki: dedvall adam 4. sviçini aldı (which means ilk üçünü satmış) sen hala bi taneyi satamadın. gel vazgeç bu sevdadan, maryo maeker oynayalım :3 En sonunda onu yapıcam zaten ya sdf, sırf satıcam diye Mario Maker falan almıyorum. Aslında çok pis dürtüyor oyunlar. Ama işte evde oyun oynayacağım zaman WoW, PoE vs. yüzünden sıra gelmiyor ona. İlk alırken ofiste falan oynarım diyordum ama nasıl bir iş disiplini geliştirmişsem işte oyun oynamıyorum iş yapmasam bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 On 07.09.2019 at 22:44, GERGE dedi ki: gerçi puan da biriktiğinden genelde Avustralya’dan alıyorum ben avustralya puan olayı nedir ? Her store vermiyor mu puan ? Veriyor gibi sanki oyun satın aldıkça veya achv. kazandıkça galiba. Tetris'de gördüm az önce 100 silver diye. Bir de bu Nintendo Switch Online Family Membership nasıl bir şey ? 8 kişiye kadar destekler diyor. Ortak danaya girilebiliyor mu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 silver'ların bi önemi yok. mario run diye bi mobil oyunda ingame bişeyler almaya yarıyor. hatta silver'lar store'dan bağımsızdı sanırım. gold'lar hangi store'dan oyun aldığında geldiyse orda geçerli sadece. o yüzden almak istediğin oyun o store'da aşırı pahalı değilse tek store kullanmak daha mantıklı uzun vadede. family olayını bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 su megamen indirime girmiş bundelar hangisinden almak lazim ? sword art online çok güzelmiş bu arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 (düzenlendi) Siz hangi store u kullaniyosunuz peki? Overcooked almayi dusundum mesela local coop oyunlar ariyorum Eylül 22, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 South africa kullaniyorum ben. RAD /3 TRY yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 (düzenlendi) https://nintendosoup.com/argentina-nintendo-switch-eshop-selling-celeste-stardew-valley-and-more-for-usd4-each/ bazen cok ciddi indirimler oluyor galiba 3 dolara stardew , katana , celeste cok iyi Eylül 22, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 ben hiçbi güney amerika store'undan bişey alamadım. vpn falan gerekiyor heralde? @Masticore https://savecoins.app/ & https://esho.pw/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Aldım ben arjantin store'dan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Region değiştirip internetten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 yeni hesap açtım arjantin üstünden; mail'a kod olarak gönderdi oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Yine bitmiş kampanyalar, Celeste ve Hallow Knight oynamak istiyordum halbusi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Ben de alamiyorum şöyle yazıyor Hubo un problema al procesar la transacción. Contacta al emisor de tu tarjeta de crédito o selecciona otro método de pago. Para obtener ayuda, visita support.nintendo.com. o kodu güncel nintendo hesabına mı girdin peki öbür türlü çift hesap oynamak kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Şu işi bir detaylı anlatabilir mi alanlar? Masticore, gerçi anlamışsındır ama ödeme yöntemini beğenmemiş nintendo.ar, başka kartla falan dene istersen. Bankalar bazen ödemeye engel koyabiliyor belli bölgeler için, ben de Güney Afrika'dan almaya çalıştığımda benzer hata alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) sanal kartla ödemeye çalıştım tırsıyorum normal kart ile ödemeye sacma sapan dolar fln. yazıyor çünkü oyun başı $ 179,99 fln. yazdı dedim heralde pesos demek istiyor . Şu an arjantin'den yeni hesap açtım ama bir fark olacagını zannetmiyorum. Aynı seklde sallamasyon adres id girdim. Alanlardan bilgi bekliyorum ona göre checkout yapıcam Eylül 23, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 1 saat önce, deadwoll dedi ki: Şu işi bir detaylı anlatabilir mi alanlar? Masticore, gerçi anlamışsındır ama ödeme yöntemini beğenmemiş nintendo.ar, başka kartla falan dene istersen. Bankalar bazen ödemeye engel koyabiliyor belli bölgeler için, ben de Güney Afrika'dan almaya çalıştığımda benzer hata alıyordum. Bankayı aradım bizden kaynaklı red etme yok dediler. Biz de herhangi bir aktivite görünmüyor dediler. Aldıgınız site kaynaklı olabilirmişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 10 dolar verdim toplam 3 oyuna. Ama ben ABD'deyim. ABD kartımı ve adresimi kullandım. UK'den millet alamamış mesela. Yeni hesapla aldım, mail'a oyunun kodlarını yolladılar, main hesabımda aktive ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 hepsi duruyor mu alayim ben aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) Yok abi alamadım ben yapıkredi ile. Belki başka banka ile alınır deniyin siz. Akşam alma tr de isen . Banka fazla para çeker Eylül 23, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Yok mu almayı başarabilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Abi onu geçtim, Target burda hata yaptı. Bazı kişilere mail yollamış Link's Awakening alana bedava oyun hediye (buy 1 get 1 free). Sonra hatayı farkettiler oyunu stock'tan kaldırdılar falan. Chat'te gelen mail'ın SS'yi kullanarak honor ettirdim deal'ı. Link's Awakening'i aldım üstüne Pokemon Sword pre-order'ladım. Toplam 60$ HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 https://gbatemp.net/threads/has-anyone-been-able-to-buy-from-argentina-eshop.542503/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar