Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 (düzenlendi) https://themakoreactor.com/reviews/dragon-quest-xi-s-nintendo-switch-demo-review-vs-ps4-pro/4207/ Ağustos 22, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 (düzenlendi) Ağustos 26, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Hadi bakalım. Overwatch da geliyor. Switch de tutacak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 gerek yok, senenin en iyi oyunlarindan 3 tanesi switch exclusive gene. ovirvoc amator eglendirir switchde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Ben ps4e alıp da oynamamıştım. Bu arada hangileri imiş ilk 3 sayar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 fire emblem marvel astral chain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Sabahtan beri zelda playtru izliyorum çok sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Zelda oynadikca aciliyormus ya, ben surunduruyordum bayagidir. Oyunu idrak edene kadar cok sıkıcı, sonra akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 breath of the wild hiç sarmadıydı beni. Normalde severim öyle open world oyunları ama içimi baydıydı boş dünyası. Birde silahların devamlı kırılması çok gerizekalıca bi mechanic. Eylül de Link's Awakening çıkacak. Onu alasım var ama. Grafikleri çok tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) 5 saat önce, sacrolash dedi ki: fire emblem marvel astral chain fire emlem smm2 astral çeyn marval 4. olur. (daha asto oynamadım) Ağustos 27, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Mario Maker 2 ve Fire Emblem 2019'da çıkmış oynadığım en iyi oyunlar. O değil de, benden başka Atelier Ryza bekleyen var mı? En çok bekleyemediğin Switch oyunu Animal Crossing ve bu. GEL ARTIK ATELIER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 atelier oyununa para vermem final fantasy 8 direk alirim ve seneyi kaparim, sukur pokemon baya boktan olucak gibi duruyor gene onumuzdeki haftalarda direct ile yeni oyunlar aciklicaklar overvoc vs, oradan belki yilbasi icin supriz birsey cikabilir yoksa cok iyi 4 oyun ile seneyi kapamis olucam. gecen senede total 5 oyun satin almisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 atelier THIZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 mm2 yi nsmb u deluxe ile takaslayacağım. fe:3h almadım. elimde kutulu zelda ve smash var. bir de lm3 ve s&s a sakladığım voucherım var. S&s uzun süreli oynanır diye düşünerek almak sitemiştim hata mı ederim sizce voucherları bu 2 oyuna ayırarak? bir de patinin discordunu bilen var mı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 ben aliyim diyorum da ilaclisi yok galiba henuz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 seri numarasi uygunsa oluyor xa serisi cfwleniyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Eski tipler var, onlardan bulursan ilaçlı. Ama hiç online oynamayacaksan. Yoksa yıllarca çıkmaz ilaçlı. https://gbatemp.net/threads/firmware-status.495078/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 hmm sagolasiniz, ebay.de den fln bir bakinayim buna. Online ile isim olmuyor el konsollarinda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 atelierdeki kizcagizin kosusunda bacaklarin ve ayak basisinin hali nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 On 28.08.2019 at 14:27, KingV dedi ki: lm3 ve s&s lunar mattress 3 ve swords and sandals mı bunlar? smm2, fe3h falan aratınca çıkıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Luigi's Mansion 3 ve Pokemon Sword & Shield. Luigi's Mansion serisinden hiç oynamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 attim preorderi ne zaman geliyo ya 4k tvde pixel pixel oynamanin vakti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 (düzenlendi) yarın çıkıyor. edit: 30'unda çıkacaktı daha doğrusu. şu an gelmiş bile olabilir. Ağustos 29, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar