Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 (düzenlendi) Selam, evde çoğu atıl durumda olan birkaç ürünü ekleyeyim belki işine yarayan vardır. VIEWSONIC 28" VG2860MHL-4K LED MONİTÖR Link Fiyat: 1500TL Monitör sıfırdan farksızdır. Kutu ve fatura yoktur. Ölü pixel vb en ufak sıkıntısı yoktur. LG E2360V-PN 23" (Analog+DVI+HDMI) Full HD LED Monitör Link Fiyat: 500TL Sadece çerçevesinde çok ince bir çizik vardır ekranda en ufak bir hata yoktur. kutu fatura yok. Apple Numerik Alanlı Kablolu Klavye Link Fiyat: 350TL Bu da tertemiz kutu fatura filan yok Tronsmart 7.1 RGB Headset Link Fiyat: 170TL Sanal 7.1 ses çıkışına sahip, 50mm sürücü ile güçlü bassları olan, RGB aydınlatması bulunan kaliteli bir kulaklık. Sıfır kutulu. Kingston HyperX Fury Blue 8GB 1600MHz DDR3 Ram Link Fiyat: 250TL Kutu fatura yok sorunsuz ASUS 23" VC239H Full HD HDMI IPS Monitör Link Fiyat: 550TL Kutu ve fatura mevcut değildir. Sıfır ayarındadır. Ekranda çizik, ölü pixel vb yoktur. Nokia 8 Snapdragon 835, 4gb ram, 64gb hafıza. Link Fiyat: 1400TL Vodafone'dan 18.10.2017 de alındı garantisi devam etmekte. Kutu, kutu içeriği ve faturası mevcut. Kulaklığı yok. Cebimde anahtar ekranı çizmiş, ekranın ortasında iki santimlik bir çizik rahatsız edici değil ben yine de fiyatı bu yüzden düşük yazıyorum. Ekran filmi takılı iken hiç belli olmamakta. Ayrıca Tekirdağ Saray'da 252M² arsa üzerinde iki katlı imarlı, iftazlı, müstakil tapulu yazlığımı da satıyorum ilgilenen olabilir belki diye ekleyeyim. Fiyat 250 bin Birçok şey daha var vakit olursa onları da eklerim. İyi forumlar. Haziran 17, 2019 Draculiablo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 14 dakika önce, Draculiablo dedi ki: LG E2360V-PN 23" (Analog+DVI+HDMI) Full HD LED Monitör Link Fiyat: 500TL Sadece çerçevesinde çok ince bir çizik vardır ekranda en ufak bir hata yoktur. kutu fatura yok. kutu, fatura yok diye mi pahaliya satiyorsun? ayni monitorun sifirini 300TL'ye almistim 2-3 sene once. (sahibinden ve letgo'da ayni monitor 400TL, pati ozel fiyati herhalde?) benim ihtiyacim yok, ofisten birine hediye edicem. istanbul'da mi bu urunler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 (düzenlendi) Döviz bürosundan dolar alırken de 3 sene önce 2.90 liraydı neden pahalıya satıyorsun diye soruyor musun merak ettim. Aynı monitörü ne Letgo da ne de Sahibinden de bulamadım ben 450 olsun ^^ Edit: İstanbul'da evet Haziran 17, 2019 Draculiablo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 (düzenlendi) $ konusunda sana hak veriyorum ama ben o sekilde dusunmuyorum: gtx 1060 satmistim gecen sene (1750tl min. fiyati varken 1200tl'ye falan biraktim) 400tl uygun fiyat olur, 375tl olucu fiyati istanbul mu? Haziran 17, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 400 + malbuş demedin ama incindim adet yerini bulmadı bende kaç yıllık paticiğim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 adam şahane pazarlık yaptı, satıcı da olumlu bir arkadaşımız, haydi hayırlı olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Teşekkür ederim Meow çok incesin, arkadaş vazgeçti sanırım malbuşa baya zam gelmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Yazlığa yükseldim, bi baktım saray denize en uzak ilçe falan herhalde. Neden orda yazlık? Doğa falan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Sarayda 250k yazlik biraz fazla gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Cthulhu dedi ki: Yazlığa yükseldim, bi baktım saray denize en uzak ilçe falan herhalde. Neden orda yazlık? Doğa falan mı güzel? Çok sakin biryer, doğa ile iç içe, dere filan akıyor iki mahalle arasından, köprüsü var onun altında kızlar toplanıyor filan ^^ deniz olayına gelirsek, hem kumbağ hem karaburun 50km mesafede yani karadeniz ve marmaranın tam ortasında hangisi tercih edilirse aynı mesafe^^ Haziran 20, 2019 Draculiablo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 kumbağ mı bütün şoparlar orda. tekirdağda başka girilecek yer de kalmadı artık denize lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Oraya hiç gitmedim ben ya bilmiyorum nasıldır insanları ama Tekirdağ İstanbul'a göre baya baya medeni yani, en basiti yol vermeyen birinin öküz olduğu direkt plakadan anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 On 17.06.2019 at 18:27, Draculiablo dedi ki: ASUS 23" VC239H Full HD HDMI IPS Monitör Link Fiyat: 550TL Kutu ve fatura mevcut değildir. Sıfır ayarındadır. Ekranda çizik, ölü pixel vb yoktur. Bu monitörü almak isterim. Kozmetik olarak ne durumda? Tüm aparatları mevcut mu ve son fiyatı da eklersen hemen konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 17 dakika önce, Solozzo dedi ki: Bu monitörü almak isterim. Kozmetik olarak ne durumda? Tüm aparatları mevcut mu ve son fiyatı da eklersen hemen konuşalım. Kozmetik olarak baya kusursuz durumda, yeni gibi diyebilirim. şık bir monitör. fiyatı da 500 yapayım sana ^^ -O- VIEWSONIC 28" VG2860MHL-4K LED MONİTÖR - Forum içi satılmıştır. Az önce Sakarya'ya kargoladım. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Az önce, Draculiablo dedi ki: Kozmetik olarak baya kusursuz durumda, yeni gibi diyebilirim. şık bir monitör. fiyatı da 500 yapayım sana ^^ Harikasın, teşekkür ederim. Alayım o zaman ben bu monitörü, çok ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Rica ederim, umarım İstanbuldasındır çünkü kargo için elimde hiç materyal kalmadı; karton, sunta, tahta vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 İstanbul'dayım ama arabam yok. Dur özel mesaj atayım sana burayı daha fazla işgal etmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 ASUS 23" VC239H Full HD HDMI IPS Monitör - Forum içi satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Arasla giden kaybolur ve/veya zarar görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 bayisine göre değişir. bodrum'da en iyisi aras mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Güvendiğimizden 30 lira fazla verdik kaybetmezler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 kargo ne kadar tutuyor ki 30 lira fazla verdiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 (düzenlendi) 52 TL tuttu ama bir ruh hastasının kasıtlı zararına maruz kaldı kargo. İyi ki ekran kısmını sunta ve tahta ile korumaya almışım yoksa durum vahim olacaktı ^^ Haziran 24, 2019 Draculiablo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Kulaklığa ihtiyacım var ama param yok. Takas usulü bir şeyler mi yapsak n'apsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Sende para yoksa paticik bitmiş demektir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar