Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 boyle ilerlerse guzel bir dizi olabilitesi var. ilk bolum iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 (düzenlendi) eyvallah ben de merak ettim. haberim yoktu hiç. thanks kanuni thanks paticik Haziran 15, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 hehehe exekütüv prodüser ben affleck & matt damon "ya ben knk senin bi town diye film vardı, şimdi onun dizisini çekcez üç beş bişi atsana" "matt hacım ayriş dizisi çekcez ne çıkar senden" ilk bölüm umut vadetti, izlerim. the town tadındaymış. kevin domuzu oturmuş role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 napıyon izliyon mu @Scalanova dizi B sınıfı ama Kevinin karakteri taşıyor sırf. adam o kadar puşt olduğu halde kanka olasım geliyor herifle. en inandırıcı derin karakter o onun üstüne yazmışlar belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Wire , shield gibi olurmu acaba gibi bir abuk beklentiyle, 4 bolume yettim ama su an durdurdum takibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 wire shield aynı cümlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 agents of shield değildir o. Bildiğin Shield'dır (ki muazzam bir dizidir. bitch plz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 (düzenlendi) Agents of shield sandiysa banlasin kendini dunyadan! Amanin... Temmuz 29, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 @goldbären fularını hemen hr’a teslim et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 q3sin lan ! marvel topiklerinden çıkmıyorsunuz tabi ki agents of shield sandım sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 pfff... hemen fularını teslim et. yoksa ailecek dövmeye geliriz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 goldbaren da ekip mi kurdu? "AVANTGARDES, ASSEMBLE!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 yok ya ben de aksiyon çomarıyım 5/10luk izlediğim film çok. marvele dil uzatınca elitist yaftası attılar play along gidiyorum eğleniyoruz işte. itiraf edeyim, şu yaşıma kadar oturup lotr izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 13 saat önce, goldbären dedi ki: wire shield aynı cümlede Hahahahaha adam şurdaki failını hasıraltı edebilmek için lotr izlemedimle şaşırtmaç yapacak kadar çaresiz durumda. Daha çok vurun şişman olduğu için hemen ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 bu dizi güzel olsa duyardım ya, demek ki değil yine siz anlamıyorsunuz. lotr da hakikaten izlemedim fantezi bir kulaktan girip öbüründen çıkıyor benim. kılış büyü ne ya çocuk gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 ikinci sezon onayı almış fena bitmedi ama zorlama olur. yazar ekibi sadece kevin baçonu wire karakteri tadında yazabilmişler geri kalanlar 2d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar