Goering Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 @Xenocide evet, zaten senin still waiting'i dinletikten sonra ulan 16-17 sene once neler dinliyorduk yaaa dedim. (blink 182 first date'e baktim kulaga kolay geliyor ama davulu hayvan gibiymis rancid, clash, ramones, dead kennedys fln cok daha kolaydir herhalde) super abi, videolara devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 4 saat önce, deadwoll dedi ki: Önemli olan komşunun o evde davul olduğunu bilmemesi sdf, bilince gelen her sesi davula bağlayarak hayatı zehir edecektir ses gitmese dahi. abi komşu muhabbeti için şöyle bi şey aldım; yani şu ağzına sıçtımının küçücük şeyi 800 lira. Duvara izolasyon süngeri çektim. komşularla da tek tek konuştum, "yeani duyuyüz bi şeyler amme çok da rahatsız etmiyeh" dedi hepsi. e idare edin o kadar da amuaayum dedim sonra içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 AHAHAHAH inanılmaz başarılıymış video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 artık "gürüldü yabıyon" derlerse videoyu göstercem ayı uyanmıyo size noluyo lan diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 (düzenlendi) yeni kavır geldi hağnım 01:59'da dancing mosquito var sdfg Temmuz 15, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Manowar konseri sebebiyle gecikmeli cover, A.F.I - Girls Not Grey; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 (düzenlendi) ilk albümlerden bi pearl jam çalsana. once, alive, animal vs. seviyorsan ve çalıştıysan tabi. Temmuz 25, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 9 saat önce, goldbären dedi ki: ilk albümlerden bi pearl jam çalsana. once, alive, animal vs. seviyorsan ve çalıştıysan tabi Daha once dinlememistim ama alive'in drumless tracki varmış. Bakıcam buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Yeni videyom geldi: @goldbären Pearl Jam aklımda, biraz baktım şarkıya, ritmler falan kolay aslında da trafik biraz karışık. Onu ezberlemem zaman alacak ama elbet bir gün yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 para mara vermem patreon falan açıp selam verme sonra bak sdfs. hoşuna giderse çal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 haa sktiret o zaman sdkadafd yok yok şarkı güzel, beğendim. sadece şimdilik bildiklerim üzerinden gidiyorum, bi noktada onlar tükenecek ve yeni sulara yelken açıcam. oralarda dürterim seni hş para veğ diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 eline sağlık güzel olmuş. bugün başka bi konuda şarkıyı andıydım ben de, ilginç bi tesadüf olmuş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 hele bi dance of eternity çal da keyfimiz yerine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 davul için ezber nasıl oluyor bu arada notaları mı ezberliyorsunuz, melodiye kulak dolgunluğunuz oluyor da öyle ezberden mi çalıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 1 saat önce, k1nJo dedi ki: eline sağlık güzel olmuş. bugün başka bi konuda şarkıyı andıydım ben de, ilginç bi tesadüf olmuş o da. Bunu gordum aslinda videoyu hazirlarken, benim de ilgincime gittiydi hahah @Caguar yani kendi adima konusayim, ben kulaktan ezberleyerek caliyorum. Nota bilgim cok zayif olsa da var ama dedigim gibi kullanmiyorum. Sarkiyi defalarca dinliyorum, once air drum yaparak temel ritmi yakaliyorum. Sonra trafigini ezberliyorum. En sonda da ataklarda, ritm aralarinda bazen ince ayrintilar olabiliyor. Butun govde oturduktan sonra o ince ayrintilara kasiyorum. Ya da bazen kasmiyorum, dogaclama geciyorum oralari. Mesela bu sarki icin basit bi ornek, sarkinin ilk yukseldigi ritmde 4'lü bloklar olarak degerlendirirsek, orada ilk 3undeki kick-trampet vuruslari ayniyken, 4.de ufak bi fark var. Burdan yazarak anlatmam zor tabi de yine de deniyim; K=kick T=trampet - = es notalar K--KT-KT ilk üçü boyle giderken 4. De K-K-T-KT Bu şekilde vuruyor. Bunlar ufak ayrintilar. Yapmazsan neden yapmadin demez kimse, ama yapinca daha guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Yeni cover ve sanırım en çok emek harcadığım; Yeni albümün şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Yeni yeni; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 (düzenlendi) drumless backing track bulduklarını mı yapıyorsun yoksa çocuk şarkıları daha çok hoşuna gittiğinden mi... (topikte bi metal kavgası başlatmaya çalışıyorum her seferinde farkettiysen sdf) şöyle sallan yuvarlan bişeyler çalsana kanal kirlenmesin diye thumb koymuyom https://youtu.be/qMxBT8BH4Zg sen tamam çalıcam dersen 30 parça neil peart çeyiz seti alırız sana. açarız bir patreon... Ağustos 29, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 asdf drumless track olanları kullanıyorum elbette ama kendi sevdiğim şeylere öncelik veriyorum. çocuk mocuk ULAN TOOL ÇALDIK 1 ÜSTTE O DA MI JOJUQ? ONA HİÇ YORUM YAPMIYON NEDNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 onu çok dinledik. iri memeli hatundan altı yaşında çocuğa herkes coverlamış abi... https://youtu.be/lWnhz1ZcF74?t=22 buna ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 abi isolated "DRUM TRACK" göndermişsin. bana "DRUM ISOLATED" track lazım sdf. mesela; bu ara da buna kasıyorum ayrıca heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 (düzenlendi) onu çalmak ister misin diye yolladım ben, belki bilmiyosundur şarkıyı, sum41 coverlamamış çünkü coverlasa bilirdin... takılıyorum be abi keyfince isteidğini çal tabi ki. biraz challenge, biraz out of the box olsun diye spamliyorum. https://youtu.be/Z3J1XmORWr4 Ağustos 29, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 (düzenlendi) Bunu eninde sonunda yapcam zaten. Yapinca da yuzune yuzune firlaticam iban numarami. Alice in chains yapim mi, olur mu o? O da mi olmaz yoksa... Ağustos 29, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 @goldbären üzgünüm yine pearl jam değil; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 canın sağolsun bunu da severim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar