pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 bu kafaustu kulakliklarin padleri sadece beni mi hayvan gibi terletiyor ya ldac de olsun diye en ust modeli aldim havalar isindigindan beri kullanamiyorum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Evet kullaniliyor airpods pro bluetooth uzerinden. Ben yazin kullaniyorum. Airpods Pro 2’lerin ses kalitesi iyi. WoW’da raid yapip mikrofonuyla konusuyorum. Ama streaming’de ne kadar ise yarar ya da atiyorum fps oynuyorsan gecikmesi ne kadar sorun yaratir bilmiyorum. İlla cevrende birisinde vardir, bence bir deneyebilirsin. Apple’in nadir f/p urunlerinden sjfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Araştırmaya gerek yok, 160 ms. Benim gösterdiğim 50 ms. En iyi ses kalitesi Galaxy Buds FE'de şu an. O da 250 ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar