Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 https://www.imdb.com/title/tt8362852/reference yeni dizi baslamis durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 bayık duruyor trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 İlk bölümünü beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) teaserın 1.30 dakikasındaki sahne dizinin en iyi sahnesi değilse izlenir bu baya kaliteli duruyor. çünkü daha önceden de söylemiştim şu sıralar o kadar çok iş yapılıyor ki çılgın görüntü yönetmenleri çıkma şansı da artıyor. önümüz düzlük Mayıs 31, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 müptezele her yapım güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 abartma ak iyice huysuz şirine dönceksiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 yok ben de beğendim görüntüler cidden güzel duruyor. ama jumpscare dolu gibi de bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 olayı neymiş bu swamo thing in. birbirini döven taytlılar mı var yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 introyu falan da izleyince direk andrew kramerin twitch plugin i aklıma geldi onla yapmışlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 (düzenlendi) ihi. Haziran 1, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 dc karakter yazabilse belki dizisini, filmini yapabilecek... ama swamp thing ne abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 hastane sahnesi güzel olsa da biraz the thing gibi, önce boklamıştım ama sonra baktım 70lerden kalma comicmiş varmış geçmişi. horror üstünden yürürüz demişler. bu arada bu muhteşem 1989 adaptasyonuna bakın sdfs. saniyesinden attım. https://youtu.be/846CdG4sJVA?t=4848 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 bataklık canavarı bile aşkı bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 adamlarin aktif 10 dizisi filan var, hicbirini izlemeyip bunu mu begenmediniz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 baya iyiydi ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 On 01.06.2019 at 20:00, goldbären dedi ki: hastane sahnesi güzel olsa da biraz the thing gibi, önce boklamıştım ama sonra baktım 70lerden kalma comicmiş varmış geçmişi. horror üstünden yürürüz demişler. bu arada bu muhteşem 1989 adaptasyonuna bakın sdfs. saniyesinden attım. https://youtu.be/846CdG4sJVA?t=4848 heather locklear mı lan o. vay babasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 İptal mi etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Confirmed: DC Universe Has Already Cancelled “Swamp Thing” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 ben daha başlamamıştım. var mıydı izleyen tamamını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 tamami cikmadi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 ha netflix işi sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Daha cikmadan iptal edilecek/edildi diyorlardi zaten,, ustune mevcut 13 bolumden 3 tane kesilip sadece 10 blm olarak cikacak dedilerdi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 güzel başlamaya gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 sezon bitecek ama galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 o kadar kotuymus ki adamlar utanclarindan "abi tax ve teknik islemler" diye iptal etmisler hahahha yahu dc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar