aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Monk ilginç geliyo bana hakikaten ama tam bilemediğimden çekinim. Beişncide de monk oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Sakayla karisik diyor ama altinda bir isyan yatiyor o tweetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Sawyer ateş etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2023 Defolsun gitisn ya 20 yıllık oyunun ekmeğini yiycem diye 2.5d oyun yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 His Majesty is once again as naked and glorious as the morning sun https://www.pcgamer.com/baldurs-gate-3s-new-hotfix-reverses-historys-most-controversial-feline-glow-up-and-stops-your-companions-acting-like-a-toddler-in-a-grocery-store/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Yeni tuylu halini de Her Majesty olarak bi yere eklemeleri lazimmis ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Dynun, 30.09.2023 00:37 tarihinde dedi ki: monk aslında bg3'de çok eğlenceli ya, millet denemeye cekiniyor heralde Monkla act2 deyim. Keyifli char ama unarmed çok az vuruyorum ya, bu nası monk karşim elinde longswordla takılıyor fdsfs bu run bitsin 2. runa başlamadan bi starfield denicem. Sarmazsa Sorc-dark urge-fighter/rog şeklinde devam etmeyi düşünüyorum, sene sonuna kadar oynarım herhalde fdsjklfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Cokomantis, 20.09.2023 19:47 tarihinde dedi ki: minsc MERCERBABY var mı? matt, Critical Role ' a konuk gelmelerini istiyormus bg3 ekibinin, bir aksiyon olabilir ordan ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 oo naysü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 (düzenlendi) 8 saat sadece karakter yaratmaya denemeye harcadım galiba. ışıl ışıl bi paladin olucam da şimdi de ancient ile devotion arasında kaldım. yemin konusunda hangisi daha az kısıtlayıcı bilmiyorum. bir de ne patchmiş oyunu baştan indiriyor galiba 120 gb. inş her hotfix 60 gb indirmiyordur. Kasım 2, 2023 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 ozan acicam sanirim. ins biraz lighhearted ve humorous oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Ranger acmistim ranged icin. Rogue/ranger duel handcrossbow u okuyunca cok cekici geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 bu kadar uzun patch note okurken arada bir mola verip yemek su falan tuketmek gerekiyor birde karakterin yuzune vs cok kasmaya gerek yok basta, kampta ayna var ordan yapiliyor istedigin zaman artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Norak, 03.11.2023 15:29 tarihinde dedi ki: karakterin yuzune vs cok kasmaya gerek yok basta duymamış olayım. yol bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 microsoft ile gorustukleri haber olmustu. teknik destek almis olabilirler. performans optimizasyonu ve cikis sonrasi destek her zaman iyi haber ama sunu da not etmek lazim: ana akim oyunun once PC sonra konsolda cikacagini anons etmesinin PC icin de otomatik red flag oldugu bir kez daha gozler onune serilmis oldu. yazar bir iki kelime farkli kullansaymis haberde downgrade imasi var derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Norak, 02.10.2023 15:21 tarihinde dedi ki: Batırmasaydı paşam deadfire ı. Ufak tefek haberler geliyor da hala xbox çıkış tarihi yok. Ben şimdiye Christmas için açıklarlar diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 (düzenlendi) dos2'den önce wizards'a gidip "bize bg3 yaptırsanıza" diyen ve wizards'ın sie çektiği; dos2'den sonra wizards tarafından kapısı çalınıp "ya bg3 diyodunuz yapsanıza =))))))" denen bi larian var. yılların birikimini bastı insanlar. elden king de öyle, kojibro da öyle. bi bunlar var, bi de işte "ya bg3 iyi tabi şimdi kötü demiyoruz da benchmark almayın =))))))" diyen triple-cuck stüdyolar. edit: hatta dos2 de değil, dos1'den önce sie demiş, sonra dos1'le dos2 arası gelmiş wizards. sdfg Kasım 10, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 bu abiyi atmayın platonik oldum zaten oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar