Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 August 30, 2019 Hannah John-Kamen, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter Returns to the world of Thra, where three Gelflings discover the horrifying secret behind the Skeksis' power, and set out to ignite the fires of rebellion and save their world. Jim Henson'un su filmine prequel dizi: https://www.imdb.com/title/tt0083791/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Süt Kardeşler'de ün kazanan Gûlyabani başrolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Var mı izleyen? Hakkında hiç bişey bilmediğim için hari potırla aynı statüye koyup pasgeçtim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 dogru yapmissin. 6-13 yasinda cocugun varsa ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 2-3 blm izledim ben, aynen fazla basit olmus, tam giris seviyesi dizi yapmislar, oyle sitelerin dedigi gibi abarti epic sagalik bir durum yok dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Jim Henson puppet master, eskiye sadık kalmak istemişler. o yüzden biraz garip küçük çocuğu olan 40 yaş üzeri anne ve babaların birlikte izlerken zevk alabileceği türden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) dizi çok iyi ikinci sezon felanda çekerler mi acaba Eylül 4, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 kuklalı diye harcadınız şu diziyi. heyecan desen var sürükleyicilik var orjinallik var. kukla olunca çocuk dizisi olmuyor, baya labyrinth tadı aldım diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Labyrinth de çocuk filmi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 cocugunuz, gece gelip sizinle yatarken yataginiza isesin istiyosaniz izletin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 valla ben bunu izlemiştim, bayağıda başarılı bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 (düzenlendi) 28 dakika önce, aquila dedi ki: cocugunuz, gece gelip sizinle yatarken yataginiza isesin istiyosaniz izletin tabi. Yok artık Nesi vardı o kadar korkunç? IMDB ve Rotten Tomatoes'da da aile ve çocuk filmi olarak sınıflandrılmış. Aralık 26, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar