Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Yok geyik yapıyorum zaten. Gerçi bize karşı oynaması Diagne'nin yedeğinin oynamasından iyidir Mariano gitse daha mutlu olabilirdim ben, ama talibi yoktu işte. Linnes'in gideceği varsa da kiralık gitmesine ve bonservisinin verilmemesine çok sevindim. Yine eldeki koşullara göre ideal hareket etti yönetim. Yönetimi transferde gayet iyi buluyorum. Ama Lamine yerine bi stoper daha mı iyi olurdu diyemeden de geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 bonservissiz stoper bulamadılar büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, FuCKiR dedi ki: Şimdi diagne şl de gs ye gol atsa gs nin kendi parasıyla gs yi tokatlamış olacak sdf insallah atar da satin alma opsiyonunu kullanirlar bu yeni adamin 1 vidyosunu izledim, muthismis, ben zaten oyuncuyu 3 dakikada falan tanirim cok is yapar. bazen tipinden bile anliyorum fotodan. Eylül 2, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 kaldı 7 saat. patlamasak bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 16 dakika önce, Cthulhu dedi ki: bonservissiz stoper bulamadılar büyük ihtimalle Kiralasalardı abi, Lamina'ya para mı ödediler sanki... Gerçi kiralık stoper bulmak daha zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 o da bonservissiz işte. zaten satın almalık hayal bu durumdayken hiç düşünmedim bile onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 arif erdem terslim olmuş itirafçı olucakmış futbol için bakarsınız şampiyonluklarınız silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Andone açıklanmış. 2.5m maaş +0.7k kiralama Asıl transferler prime time a kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 brujle mac 2 hafta sonraymis, paramizla rezil olacak miyiz bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Linnes’in Kasımpaşa tesnsferi iptal olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 kap refreshliyorum, nerde lan falcao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 (düzenlendi) 23 dakika önce, fenn dedi ki: Linnes’in Kasımpaşa tesnsferi iptal olmuş Ahah sırf bu yüzden açıklama yapamıyoruz sanırım Gene evrakları yetiştiremicez kesin Eylül 2, 2019 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 (düzenlendi) Andone denen elemanin transferi sonuçlandı diye kapa bildirmisler en son 18:30da. Once Falcao'yu niye halletmiyorlar aksilik maksilik cikarsa diye anlamadim. 22:08'de imza haberi gelmis Lemina ve Falcao icin bakalim KAP nolacak. Eylül 2, 2019 Darqainu tarafından düzenlendi Ek bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Yuh bu adama 2.5m eur mu veriyoruz simdi yilda. Cok geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 (düzenlendi) Lemina açıklandı. Falcao yok hala. Gönderilen biri de yok Spoiler "Profesyonel futbolcu Mario Rene Junior Lemina ve kulübü Southampton Football Club Limited ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.000.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 30.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin net 16.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.050.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir" Eylül 2, 2019 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Profesyonel Futbolcu Taylan Antalyalı ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır. 2019-2020 sezonu için net 2.000.000 TL sabit transfer ücreti 2020-2021 sezonu için net 2.200.000 TL sabit transfer ücreti 2021-2022 sezonu için net 2.500.000 TL sabit transfer ücreti 2022-2023 sezonu için net 3.000.000 TL sabit transfer ücreti Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 4.000.000 TL ödeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 40dk mi kaldi simdi. Yoksa CET mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ve Kulübü AS Monaco Football Club ile oyuncunun bedelsiz transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Futbolcuya, 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca net 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Çok güzel video yapmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Izlemediyseniz abdurrahimin mustafa cingozun yaninda konuşmasını izleyin çocuk gibi adam ya ahaha turkiyeyi terk etmeyi düşündüm diyo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Buarada ahmet bulutun 3m Avro alacağı doğru mu falcao transferinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 E kimse gitmedi mi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 gene bir skandal bizi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 El altindan biri cebinden vermistir iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar