k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 ne alaka taraftar quaresmayı takımda mı istiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Isteyen bi tayfa var da taktik degisti adama ihtiyac kalmadi, kalamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 kim istiyor abi? 10-15 trollden fazlası değil. opta istatistik koymuş. q7 ile - q7'siz olarak 108 maçın 66'sını kazanmışız q7 ile 2 gol ort. 30 maçın 23'ü kazanılmış q7'siz 2.6 gol ort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 bunu isteyen tayfa gs oldboyz tier tayfası bjk'nin direkt ya. o olmadan bu takımın gol atabilme ihtimali bile yok kafasındalar sadjkfhsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 good night sweet şaklaban :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Yine de ne olursa olsun q7 kalbimizde yasayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 bizlere kendisini izleme firsati verdigi icin tesekkur etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Medel -> Bologna €2,5MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 keriz parası resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 yanında 500 bine de quaresma vereydik. cristiano ile italya'da takılırlardı. turin ile bologna çok yakın değil ama en azından milano'da buluşup keşkül yerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 beleşe bonusu olarak vereydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 €2.5m iyi duruyo ya. Bi komiklik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Bazi oyuncularin her daim gideri oluyo medelde onlardan biri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Beşiktaş orta sahasını güçlendiriyor Mehmet Ekici ile görüşmeler başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 (düzenlendi) mehmet ekici'yi klup yalanladi. yaratacagi dramin disinda adamin oynamisligi yok zaten. gecen sezon yine yeterince oynamadi sakatliktan. quaresma > kasimpasa resmilesmis bu arada. kasimpasa bonservis vermemis. besiktas ile q7 nasil anlasti net bilgi yok. Ağustos 29, 2019 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 alacaklarının tamamı ödenmiş ki zaten banka anlaşmasından sonra herkesin alacağı ödenmişti, kimseye borçlu kalınmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 gitti be sonunda yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 (düzenlendi) grup birinci torbadan geldiğimizi düşünürsek zor ama fikstür bayağı iyi, ilk maç da adamlar cezalıymış seyircisiz oynanacak. ilk 3 maçı 9 yapıp sonrakilerde 131 puana oynaması lazım takımın. bu arada ligde tüm avrupa deplasmanları öncesi dışarıda, sonrası içeride oynuyoruz. avrupa ligi için avantajlı sayılır, mutlaka iyi puan toplamak lazım. Ağustos 30, 2019 Stringray tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 bratislava'dan 6 puan. braga'dan 2 puan. wolves'tan 1 puan. raul jimenez toplamda 3 gol falan atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 wolves aşırı dağınık ama günlerinde olurlarsa acımazlar. iyi kadro, kötü sistem var. mendes'in arka bahçesi zaten, tam bu profilin takımı. geçen hafta denk gelmiştim maçlarına hiç eğlendirmedi ama jimenez, jota falan harbi pis adamlar. yakalarsak kötü günlerinde 3 puan çıkarırska ilk maçta içeride güzel olur ama sistemi bi anca oturmamız gerek bizimde. ligdeki gibi olmaz saplar geçer braga falanda. bu arada bratislava'da ters takımmış. düzenli takip eden bi arkadaş var 4. torbadaki en iyi takımlardan biri diyor hatta sağlam 4-5 adam varmış genç onlar süre alırsa baş altı takımlar transfer bile yapabilirler ocak döneminden itibaren diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Ari maya gelmiyo mu d*rk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Alıntı Portekizli oyuncu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman için şok sözler kullandı. İşte Quaresma'nın yaptığı açıklamalar: "Aslında çok fazla konuşulacak bir şey yok. Herkesin bildiği gibi Beşiktaş Başkanı, beni istemediği için Beşiktaş'tan ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara, orada bulunduğum sürecce beni destekleyen taraftarların hepsine çok teşekkür ediyorum. Şimdi artık Kasımpaşa'dayım ve Kasımpaşa ile alakalı düşünme ve mücadele etme vakti. Beşiktaş Başkanı, artık benim için olmayan birisi. Beşiktaş, her zaman kalbimde olacak. Beşiktaş Başkanı hakkında artık daha fazla konuşmaya gerek yok. Umarım siz de daha fazla soru sormazsınız." şaklabana bak reis'in imamson hakkında konuştuğu gibi konuşuyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 gruptan çıkamayız benim bu sezon hiçç umudum yok şaklabandan kurtulduk asıl büyük şaklaban başta,her türlü gg. td den bahsetmiyorum bile sezonun başında belli oluyor balık baştan kokar hesabı tek avuntum diğer büyüklerde de iş yok futbol anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 zaaaa'mı bırakayım da kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Fena değildi takım. Net şekilde burak olsa 3 4 olurdu hem de rahat sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar