Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2019-2020 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sivas tecavüz etmiş 

her zaman zor olur sivas deplasmanı ayrıca oldukça diri idi adamlar bu sene ilk 3 ü zorlayabilir sivas.

bize gelirsek bu sezon fb den rol çalacağız avcı nın bi halta yaramayacağını gelmeden önce çok konuşmuştuk burda nitekim de ilk maçtan belli oldu. 

Mesaj tarihi:

takımda hala quaresma var ak. üstüne caner var, g.gönül var. transferin neyini konuşsun insanlar, hangi parayla kimi transfer ediyosun da bu takımı düzeltmeye yarayacak.

Mesaj tarihi:

40 dakika denedigi sey saga yasladigi oguzhan'dan quaresma devsirmek. rakibe sira gelmeden ljajic ve guven'i sistemsel olarak ekarte ettik. bir guven'in bir de oguzhan'in direkten donen topu var gobekte. senol tribute takimi oynatiyor sanki herif.

Mesaj tarihi:

avcı dünde deneme yaptı da en azından ana planınına yakını 2. yarı bol bol gördük. oturdukça takım daha iyi olacak. 

şaklabanın kesilmesi ve hiç süre almaması galibiyette etken puan. geçen maçtada onun yüzünden yiyince takım kırılmıştı. hain olmayınca takım bu dağınık haliyle bile yol alıyor. 

Mesaj tarihi:

2. yari bir sey gorduysek avci'dan ziyade tamer tuna'yi temsil ediyor. yuruyerek ortasaha gecildi.

oguzhan hic siritmadi dun. bir de asil mevkisinde gormek kismet olursa, bakalim...

Mesaj tarihi:
Alıntı

"Başkan tarafından kulüpte istenmediğim konusunda bilgilendirildim. Şu anda problemi çözmeye çalışıyorum. İlerleyen günlerde bir basın toplantısıyla geleceğim hakkında bilgilendirme yapacağım."

Toz kaçtı, ağlamıyorum. 

Yallah köyüne pezevenk. Bu parasını alıp yatar yine gerçi de sahada görmemek bile yeter. 

• Yeni Oluştur...