pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 başak bizim maça kadar takılır. ama gs başaktan çok daha takılır. konya ve rize deplasmanlarından yer yarılsa 6 çıkmaz. 4 bile zor. o kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 (düzenlendi) galatasarayın maçlarının beşiktaş hariç hepsi şakirt takımıymış, reis yedirtmez kupayı Nisan 14, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 gs şampiyon olsa ne olacak transfer yapamıycak diagneyle de avrupa da başarı zor başakcity yaşlılardan arınsın dahah çok iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 nasıl arınıyor yaşlılardan 2.5-3 milyon eurodan sözleşmeleri çaktı, enayi mi herifler gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 DASFHSAAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 bjk ile çok dalga geçtik ama artık 3.büyük konumuna net şekilde fb geçti. uzun vadede de toparlamaz bu kulüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Fenerasyon calismis yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 ya şu fener'i 60 dk 10 kişi yakalamışsın, yenemiyorsan şampiyonluk için konuşulmaz zaten ya... bjk içinde aynı şeyi dedim sene başından beri. hadi saraçoğlu neyse, içeride şu fener'i yenemiyorsan bırak git ki biz içeride fenerle oynarken çok daha kötü durumdalardı... başak gelecek hafta kazanırsa %90 şampiyon artık. daha zor maçları kalmadı, gs'ye yenilseler bile fark etmez de haftaya sıkıntı. rize'de çelme takar tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 gsyi bi onlar bi de besiktas yenecek zaten daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Futbolculardan daha çok ben heyecanlıydım. Maçın gelişinin saatlerini saydım ve rahat maç izlemek için hanımı, çocukları bi bahaneyle şutladım evden. Fakat maç o kadar sıkıcı , gs o kadar ruhsuzdu ki arada gidip mutfağa bir şeyler almaya gittim, oyalandım. 10 kişi bu kötü feneri yenemiyorsan şampiyon olma zaten. Belhanda hareketi mantıklı ama feguli , ndiaye neden çıkar ! Başak şampiyon diyebiliriz. Beşiktaş dahil bütün takımları yensen bile Başağın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şampiyonluk %0,2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 8 saat önce, Natanyal dedi ki: ya şu fener'i 60 dk 10 kişi yakalamışsın, yenemiyorsan şampiyonluk için konuşulmaz zaten ya... bjk içinde aynı şeyi dedim sene başından beri. hadi saraçoğlu neyse, içeride şu fener'i yenemiyorsan bırak git ki biz içeride fenerle oynarken çok daha kötü durumdalardı... başak gelecek hafta kazanırsa %90 şampiyon artık. daha zor maçları kalmadı, gs'ye yenilseler bile fark etmez de haftaya sıkıntı. rize'de çelme takar tahminen. Vedat Muriqi Braian Samudio ikiside sarı karttan cezalı Akbil maçında yoklar. Hunter hocama yakışır . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Hayırlı işler o zaman sdf. İzlemedim Rize maçını kartlar ne derece doğru tabi bilemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Eh Samudio değilde Muriqi bayağı etkili Rize'nin hücum setlerinde, onun yokluğunda atak yapamazlar kolay kolay. Yemezlerse yine çelme takarlarda Başak skoru bulursa zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 http://tr.beinsports.com/haber/tartismali-pozisyonlara-son-nokta-62 ahaha. aziz çıksa daha iyi yönetirdi derler ya. cidden öyle. bütün kararlar hatalı ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 macin basinda ilk dudugu de yanlis caldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 oo fener yine 3-5 yıllık malzemeyi salmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Adamlar 13. Şampiyonluğa oynayan gs ile dalga geçiyorlar fjdjd. Yazık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar