MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 ben halledeli baya oluyor ya:) direk yapıştırdım yeni plakayı, sıkıntısız geçti. Eski plaka kötü durumdaydı geçmesi mümkün değildi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 On 03.04.2019 at 08:27, deadwoll dedi ki: Plakaligi vidalamaksa hedefledigin sorun cikacagini sanmiyorum ama plakayi delmek sıkıntı. nasil ya, paso dusuyordu sikrrler diyip vidaladim. sikinti mi bu simdi? yurtdisinda filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Yurtdisini bilmiyorum da Turkiye'de plakayi delmek yasakti diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Selam, Sanırım plaka tanıma sistemlerinde sıkıntı olabildiği için vidayı atacağınız plaka üstündeki bölge hususunda hassaslar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Selam, Sabah, bagajı kapatırken yine plakalıktan çıkan o saçma titreşim sesi ile tornavidayı alıp giriştim. 1. Eski plakalık deliklerine plastik mantar pim alıp taktım. Toz ve su girmeyecek artık. İleride çıkartabilme imkânım da var. 2. Paslanmaz M4 somunlu perçin aldım ve plakanın köşelerindeki deliklere denk gelecek şekilde deldim plaka bölümünü. 3. Mantar başlı inox M4x16 cıvataları deliklerden geçirdim ve arkasından o-ring taktım. Plakanın gövdeye tam oturmasını istemedim. Plaka bölümü düz değil aracımda ve boyaya kontrolsüz sürtünmeler olmasın istedim. 4. Plakanın arkasına da elimdeki 3M zemin işaretleme bandından çektim. Yapışkanı sağlam ve kendisi de gayet kalın bir bant. Boyaya sürtünme durumunda zarar vermez diye umut ediyorum. 5. Plakayı sabiyledim. Plastik mantar pimler ve o-ringler sayesinde gövdeye tam oturmuyor ve yıkarken arkasında kör saha kalmayacak. Bagaj şimdi adam gibi sessiz kapanıyor! 2 sene 3 ay sonra halletmişim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 temiz işçilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Selam, Projelendirme biraz zaman aldı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 ıyy adam gibi demiş eril dil güzel ama böyle muayeneden geçiyor mu? kesinlikle hiç delik olmayacak falan kural yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 içinde veya rakamların üstünde delik olmayacak deniyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Geçiyor geçiyor, benim arabanın ön plakası kendinden vidalı hatta. Gecen kış muayeneye gittim, tam ilk kez yeşil alacağım derken "ŞASE NO OKUNMUYOR" yazıp sarı verdiler yine (okunuyor). Ha bu arada sonradan keşfettiğim üzere yangın tüpümün tarihi geçmiş ve farlarım da ayarsızmış ama onların farkına varmamışlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 şu yangın tüpünden baya para kazanırlar neden istemiyorlar acaba 23 milyon araç 2senede bir yeniletse 250 milyon tl geliyor az para mı @rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 sdfhsdf rte diye user mı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 üye olduğu gün gerçekleşenler: -ERDOĞAN'DAN AB BÜYÜKELÇİLERİNE YEMEK -Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AB Büyükelçilerine, Resmi Konut'ta öğle yemeği veriyor. (Saat: 12.30) -AKP MYK TOPLANTISI Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tansiyon Sorununa Bağlı Rahatsızlığı Olduğunu ve Evinde Dinlendiğini Söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Durumunun "Gayet İyi" Olduğunu Bildirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sağlık durumunun "gayet iyi" olduğunu bildirdi. Murat Günak'ın tasarladığı Hybrid motorlu alternatif enerjiyle çalışan bir aracın direksiyonuna geçen Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nun çevresinde tur attı. Bu arada, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Sağlık durumunuz nasıl?"sorusuna, "Gayet iyiyim" karşılığını verdi. Aracı ilk kullananın kendisi olduğunu belirten Erdoğan, gazetecilere, aracın motorunun çok sessiz çalıştığını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın kullandığı araçta Devlet Bakanı Zafer Çağlayan da bulundu. patinaj bölümündeyiz tesadüf olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar