Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Game Of Sultans Hesabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki:

Kardeşim kimse almaz bunu o yüzden dalga geçiliyor. Donanımhaberde şansını dene istersen.

Oraya da koydum. Teşekkür ederim.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Daxteria dedi ki:

6bin TL

Sen kaç para harcadın bu bir oyuna açıklarsan sevinirim. Bir ara Lords Mobile oynardım 20bin e hesap satan bir abimiz vardı. '' Ben sadece son yatırdığımı istiyorum '' diyor idi. Mobil oyunlar insanların ego ve hırsları üzerine kurulu. Bas parayı ez herkesi. Rüya bitince ve server boşalmaya başladığında ben ne yaptım diyor insan.

Mesaj tarihi:
On 07.04.2019 at 11:10, ozii_x dedi ki:

Sen kaç para harcadın bu bir oyuna açıklarsan sevinirim. Bir ara Lords Mobile oynardım 20bin e hesap satan bir abimiz vardı. '' Ben sadece son yatırdığımı istiyorum '' diyor idi. Mobil oyunlar insanların ego ve hırsları üzerine kurulu. Bas parayı ez herkesi. Rüya bitince ve server boşalmaya başladığında ben ne yaptım diyor insan.

Selam, server boşalmadı fakat benim cebim boşalıyor oynamya devam ettikçe ? şuana kadar 9500 lira harcadım bu hesap için. Ben harcadığımdan da azını istiyorum yani.

Mesaj tarihi:

Bende para ile öne geçeceğin oyunları terich eden oyunculara ne oldu diyordum... meğer mobile kaymışlar ?

@Daxteria
işin de zor valla. Bu forumda alıcı çıkacağını da sanmıyorum. 3 kuruş bile olsa elinden çıkartıp yardım almaya bakmak gerek. Bol şans.

• 2 hafta sonra ...
  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...