Daxteria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 18 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: Kardeşim kimse almaz bunu o yüzden dalga geçiliyor. Donanımhaberde şansını dene istersen. Oraya da koydum. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daxteria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 15 saat önce, Loex dedi ki: kaç para ben merak ettim 6bin TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 ahaha mobilde devamlı reklamı çıkıyordu harem kur harem kur diye, aha 10-15 yaş aralığına sağlam oyun yapmışlar demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 1 saat önce, Daxteria dedi ki: 6bin TL Sen kaç para harcadın bu bir oyuna açıklarsan sevinirim. Bir ara Lords Mobile oynardım 20bin e hesap satan bir abimiz vardı. '' Ben sadece son yatırdığımı istiyorum '' diyor idi. Mobil oyunlar insanların ego ve hırsları üzerine kurulu. Bas parayı ez herkesi. Rüya bitince ve server boşalmaya başladığında ben ne yaptım diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 doğan slx ile clash of clans hesabı takaslayan gördü bu gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 (düzenlendi) tek atıyo mu? uh mobilmiş Nisan 8, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 6 binliram olsa egomu telefonla degilde, pipimle tatmin etmeyi tercih ederim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daxteria Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 On 07.04.2019 at 11:10, ozii_x dedi ki: Sen kaç para harcadın bu bir oyuna açıklarsan sevinirim. Bir ara Lords Mobile oynardım 20bin e hesap satan bir abimiz vardı. '' Ben sadece son yatırdığımı istiyorum '' diyor idi. Mobil oyunlar insanların ego ve hırsları üzerine kurulu. Bas parayı ez herkesi. Rüya bitince ve server boşalmaya başladığında ben ne yaptım diyor insan. Selam, server boşalmadı fakat benim cebim boşalıyor oynamya devam ettikçe şuana kadar 9500 lira harcadım bu hesap için. Ben harcadığımdan da azını istiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Bende para ile öne geçeceğin oyunları terich eden oyunculara ne oldu diyordum... meğer mobile kaymışlar @Daxteria işin de zor valla. Bu forumda alıcı çıkacağını da sanmıyorum. 3 kuruş bile olsa elinden çıkartıp yardım almaya bakmak gerek. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 100 lira veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Game of Thrones'a spin-off geldi sandim ama oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daxteria Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Satıldı. Kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 öyle kaçmak yok. Kaça sattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 94 slx dogan hasar kayıtsız ile takaslamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar